myskväll med en gammal vän.

Nu har jag och lucille suttit och pratat igenom tiden vi missat och ätit massa godsaker. Nu blir det filmen Knocked up, som jag tidigare sett. Ha en bra kväll! Puss och gonatt.



Bara vinet som saknades, mums!

rent och snyggt

Jag Har städat sen senaste inlägger, fast med lite små pauser såklart. Nu är jag klar, efter flera flera timmar. Då förstår ni nog hur stökigt det var. Jag har tagit allt förutom garderoben, för alla kläder är ju i tvätten. Mitt rum är ju så jäkla mysigt när det är städat, ändå får jag ofta höra att jag borde ta hit Rent Hus. Jag tror iallafall att programet på tv heter så, och inte behöver dom komma hit. Mitt uppdrag idag var att ta badrummet och mitt eget rum och det gick ju galant. Mormor och mamma tog resten av lägenheten. Vilken tajming på städdag för idag kommer en tjejkompis förbi som jag inte träffat på vädigt väldigt länge. Så nu behöver jag inte skämmas över att ta hit henne. Ska in i duschen nu sen iväg för att möta upp henne och handla lite goda frukter till kvällen. Är på riktigt bra humör nu!

Min underbara säng



Soffhörnan



hyllväggen


Datahörna vid sängen


Fönster



Garderob (ostädat)



Och sist och minst, badrummet jag fick städa! ordning och reda.


Badrums saker



Vad tycks?



Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sedan av att mormor tokplingade på dörren, som hon alltid gör. Som tur är var mamma hemma så jag slapp gå och öppna. Har legat och dragit mig till 12. Robban drog nångång mellan 5 och halv 6 imorse, minns att jag fick en hejdå puss och somnade snabbt där efter om igen. Det åskar ute, obehagligt? jag har alltid varit rädd för blixtar och åskväder.idag blir det en riktig städdag här hemma mitt rum ska bli så rent. Eftersom man har svarta väggar syns dam och smuts så mycket mer. Jag har hur mycket som helst att tvätta borde gå ner och sätta upp tvättider. Men orkar jag verkligen det? Nu blir det frukost hörs lite senare!

spanien tog hem vinsten!


Min blogg har sett ut som FAN, men kolla vad jag fixat ikväll. Är inget profs så är lite nöjd iallafall! Spanien vann idag, imorgon ska jag åka till min morfar och fira segern. Eftersom han är spansk måste han ju sett matchen? Hoppas jag iallafall, Om inte lär han vara stolt ändå! Ne nu ska jag krama på någon som redan sover, imorgon börjar ensamna nätter igen. Önska mig lycka till. Sov gott!

Fiskmås svalde hel korv!!!

Blev en lugn helg som jag skrev somnade innan 23.30 igår. Vi åkte in och käkade på mandarin igår igen. Deras sushi är jävligt bra för att vara på buffè inte alls som nr8 (eller vad det heter). det där på östermalstorg. Så vaknde rätt pigg imorse och vi gick ut och grillade på en klippa. Vi matade fåglarna och vet ni vad.. en fiskmås svalde en hel jäcvla korv på 2 sekunder! efter att vi kastat bröd började vi kasta korv. Till en början halva korvar sen en hel. Han tog den på brädden fixade till så den låg raklång och svalde den hel. Det var EXTRA tjocka korvar också. Underkvällen har vi varit hemma hos robbans pappa och käkat middag, det var jättekul att träffa alla dom igen. Jag lekte med vattenpistoler och blåste såpbubblor med barnen. Nu sitter jag hemma och kollar Spanien - Tyskland, Spanien leder just nu med 1-0, HÄRLIGT!
Snart börjar matchen, puss.

(Ursäkta röran, jag bygger om)

Den övertrevliga värden

Är ni bakis? Inte jag! Ibland är det så jävla skönt att slippa det, jag tror ni håller med. Igår gick jag och robban ut och käkade middag på resturang mandarin city på sveavägen (tror jag det var). En grymt bra resturang som hade buffè då det ingick Sushi, Kina mat, och Mongoliskt. Vi blev sjukt mätta, godast var såklart sushin. Buffè för en person gick på 139 kr + dricka, Det är väl helt okej när man kan sitta hur länge man vill och äta massor av god mat. Det ingick efterätt också friterad banan med glass men det blev för mycket för oss så vi brydde oss inte om den. "Värden" inne på resturangen var sjukt trevlig, övertrevlig nästan, nästan så att det blev för mycket. Robban blev kallas mr hela kvällen och jag blev kallas fröken. ungefär såhär lät det under måltiden " Vill fröken ha kvar sina bestick till senare?", " Vad kan jag stå till tjänst med Mr?" och "Men Mr och fröken det ingår efterätt på dte här också inte ska ni gå" osv. FAN blev inte jag kallad för miss för? eller madam som robban tyckte att han skulle kalla mig. Sedan kom det in en rosförsäljare också som började prata om sin ruttna 2a i rinkeby med sällskapet en bit bort. Och var i desperat behov av att sälja rosor. Efter att jag tackat nej så frågade han mig med sin allra djupaste rost och tittade mig rakt in i ögon och klämde fram...är du verkligen säkert? Efter middagen blev vi sjukt mätta och åkte hem och la oss i sängen. Slö kollade lite på tv tills att jag somna och nu sitter jag på jobbet. Slutar 18.30 idag, så nog bara hem och ta det lugnt då, ingen fest för mig i helgen alltså. Ciao


på jakt efter solglasögon

Tog precis en sväng i centrum på jakt efter nya solglasögon. För 1 månad sedan hade jag fyra olika, vart fan har dom tagit vägen? Nu har jag inga alls och klart som fan att jag inte hittade några som jag gilla. Gick hem igen med hopp om att hitta iallafall ett par när jag städar rummet. Med mig hem fick jag istället mascara, ögonskugga, sminkpenna och ett jättefint armband. Sitter och äter en läcker räksallad, mums! Och till frukost åt jag jordgubbar med mjölk, och ikväll ska mamma laga en jättegod kycklingrätt, vilken jäkla dag! Nu ska jag äta upp sen städa sen träna, kul va!





världens godaste frukost typ


Inte lika gott som sushi, fast gott!


Mitt nya söta armband med två rosor.

REA/BUDGET OUTFIT 413,50kr




Eftersom jag inte mår bra ligger jag och sätter ihop några outfits som skulle kunna bäras. Lär komma fler.

säng liggandes

Matchen igår gick ju oväntat bra, 3-0 till spanien. Det är väl nu man ska skryta lite om en del av sitt ursprung. Somnade tidigt igår, nästan direkt efter matchen. Ändå var jag sjukt trött när jag vaknade, mår jätte illa och kan inte sitta upp. Tråkigt att det är så fint väder ute och jag ligger fast i sängen. Annars skulle jag följt med ut med båten och fiskat, men jag klarar inte det. Får ligga här inne och äta jordgubbar istället och krya  på mig till eftermiddagen. Kvällen lär bli lugn eftersom jag jobbar imorgon, det är ju inget ovanligt. Jag är fortfarande hundvakt åt Kiwi, men har lagt över det på mamma idag. Kiwi slutade aldrig skälla på robban igår, och så fort han kom så fick den lilla råttan svansen mellan menen. En stor och en liten som verkligen krigade mot varandra. Robban ställer sig på alla fyra och skäller tillbaka, vem hade inte blivit rädd då? Minns att han gjorde så mot sin lillasyster för nått år sedan. Ställde sig på alla fyra och sprang imot henne som ett stort monster, hon blev också rädd. Ska nog dit och käka middag på Söndag, va roligt!

Spanien - Ryssland

Gud vad skönt det är med trådlöst bredband, jag ligger just nu i vardagsrummet och kollar på fotbollen. Hoppas spanien klarar av det här, ryssarna är farliga. Blev ingen resturang idag ska ta det någon annan dag istället. Vi gick ner till hörnan och köpte en varsin 12 bitar sushi istället till matchen. Åkte och köpte lite ost och kex oxkså bara det att osten var 1 månad gammal såg jag nu, toppen! Affären har stängt nu också, vilken tur att jag är proppmätt. Ska försöka känna mig lite spansk och vara inne i matchen nu. adios!



då problem inte fanns påriktigt.

Äntligen mår jag bättre, det är hårt att vara bakis ibland. Har varit på citygross och öb hela dagen typ, följde med Jossan, hennes mamma och pernilla. Vilken jäkla tid allt tog, så nu hinner jag inte gå till gymmet. Ska iväg och käka middag på någon resturang snart, hoppas vi orkar åka till söder och gå på koh pang yang. Idag när vi var och handlade blev jag ett barn på nytt jag gick och imponerades av leksaksavdelningen, med mig hem fick jag vattenpistoler och såpbubblor. Ville ha så mycket mer. Gud vad jag påminndes om tiden då man var liten, då man lekte och hade kul. Alla sommrar ute på landet, då alla barn i byn lekte tillsammans och gjode shower för de vuxna på kvällarna. Saknar den tiden. Det får mig att vilja ha barn, då får man ju uppleva det lekfulla livet igen, närmare kommer man inte. Hoppas jag har någon lekkamrat som vill hoppa runt på ängen och kriga och bara vara barnslig. Nu ska jag göra mig iordning, puss!


Mina vackra föräldrar


Kalas på landet



Klätterträdet på baksidan



vårat hus



min vackra mamma



Liten Theres

Bakis som ett jävla svin


(tröjan är ett nattlinne jag hade när jag färgade håret, med små söta får också!)

Berättade jag att jag skulle ut igår, tog chansen eftersom jag jobbar på lördag. Så man kan säga att jag hade min helgutgång igår. Och ja det blev en del... vi satt och förade och kollade på matchen på nivå, där var vi väl till halv 12 kanske sen blev det onsdagsöppet på Toxic.Var grymt mycket mer folk än vad jag trodde. Det första som händer är att en supernörd står bredvid migi baren och får vänta länge på att beställa. Sen beställer han in en cider och frågar därefter om han får bjuda på nått (sin cider) Jag kunde bara inte tacka ja, jag hade fått någon typ av skuldkänslor då. Eller så var väl grunden att jag inte ville ha honom efter mig. Vet inte riktigt. Fast han kom ju tillbaka och ville prata 2 timmar senare. Amanda, Andreas, Hanna, Lukas och Henke drog tidigast av alla, kvar var jag med Lina och hennes tjejkompisar.Vad jag minns så hängde jag inte speciellt mycket med dom. Träffade en gammal killkompis från kungsängen, det var kul så satt med dom ett tag. Hade bestämt att jag och lina skulle åka hem tillsammans men när vi väl gått och jag går runt hörnet kommer hon aldrig och mobilen är avstängd, tur att hon hade saga också. Jag pallrar mig hem med Elias och Tomas, Tomas erbjuder sig att gå av nattbussen och följa mig till porten från solna centrum, men Bussen stannade utanför här. Smidigt och bra! Kommer ihåg hur mycket jag tjatade om att jag absolut inte ville gå till Mcdonalds och hur mycket det äcklade mig. Skönt att man känner så även på fyllan, var riktigt länge sedan jag fyllekäkade på det sättet. När jag kom hem blev det istället rostbiff med tomatsallad och ruccola, sen somna ja som en stock. Mamma har ringt mig och tjatat på att vi ska till gymmet trots att hon vet att jag är bakis, vad fan har hänt med henne. Jävla speedkärring. Jag måste piggna till och ta mitt feta arsle till gymmet det vet jag, men man kan väl få vakna först. Det är det jag försöker göra nu. Att sitta och skriva här måste ju vara en bra träning för hjärnan att vakna. Nu ska gårdagens sminkning bort och hunden ska få gå ut och kissa. Borde inte chihuahuaråttor kunna gå på låda? Skulle vara smidigt när man är i mitt tillstånd. Ne hejdå!

färgar håret

Före                                                                   Efter

sushi som belöning.

Tränade inte så länge men fortsätter senare här hemma, har ju fått fetaste träningscykeln av pappa. Det får jag ju inte glömma bort. Gick och köpte sushi direkt efter gymmet, men det är svårt att få ner alla 9 bitar och det ska vara en liten sushi. Jag blir ju jättemätt av bara 5 st och känner mig rund som en boll. Ni vet när man ätit så mycket att man inte orkar lyfta kroppen och bara vill ta en powernap, lite av den känslan är det nu. Ska gå ett ärende åt Robban eftersom han är och jobbar i kristinelund, och eftersom jag är hundvakt får den lilla råttan följa med på äventyr. Ska förbi hans pappa och lämna lite pengar som robban hade lånat, hoppas hans lillasyster är hemma. Undra om hon känner igen mig? Har barn bra minne? tror det skulle kännas lite tungt annars. Sedan ska jag hem och träna igen, full fart framåt! Vädret är ju helt ok ute idag så det blir en promenad till sumpan också, kanske borde Doris få en liten mask.


 Mums!

konsten att somna om

Jag somnar alltid om om jag ska konsentrera mig och kolla på något, då säger det bara pang i huvet och jag somnar. Sen vaknar man såklart tröttare än någonsin. Nu fick jag 20 minuter på mig att vara på gymmet, skulle vara där 11.30 inte 12.10. Mamma står och väntar nu tur att det bara tar någon minut att gå missar nog corepasset, fast vad gör det. Efter träningen ska jag unna mig några sushi bitar, va gott det ska bli!



morsning!

God morgon gott folk! Här ligger jag i sängen med min nya dator, så skönt. Har lite ångest över mitt köp, men vem har inte det om man gör av med nästan 7000 på 1 dag. Men den var ju nödvändig, idag flyttar jag ut den stationära till mamma igen och testar starta min trasiga bärbara (fel på strömmen) skulle inte förvåna mig om den funkade nu efter ett halvår. Bara för att jag köpt en ny. Tänkte fixa och dona lite nu, göra datorn personlig och hemtrevlig. Ska sedan iväg till barkarby en snabbis och därefter möta mamma för ett träninspass. Så kul att morsan köpt gymkort och att vi kommer peppa varandra framöver. Yoga ska väl bli av minst 1 gång i veckan iallfall, sjukt jobbig träning. Hur klarar min lilla knubbiga mamma alla dessa rörelser när jag knappt kan hålla mig på benen? jaja nog om skitsnack, adios!


p.s. Jag är hundvakt igen!



snygging

blod, svett, tårar och en ny dator :)

 Hallå där! Känns som att jag gått igenom blod svett och tårar  under min vandring för att köpa en ny dator. Jag  trodde att onoff låg på andra sidan prips bron, men jag hade lite fel gick fetaste omvägen fick fråga runt hur jag skulle gå. När jag väl är på rätt väg så  bygger dom om där och det är  som ett dammoln och skit som flyger mot mig. jag får grus i ögonen  och försöker gå i motvind  så gott det går. Väl framme på Onoff  där  dator nr1 skulle inhandlas  så ångrar jag mig, den var inte lika fin som på bild. Knapparna var gråa jag trodde ju att dom var vita, vilken tur att jag kollat upp alla andra butiker med datorer  och att Siba låg vägg i vägg.  Anthon som  jobbar på just onoff  gick in på datorn där och kollade om just den datorn fanns på siba, eftersom jag var lite snurrig och inte kom ihåg vart jag sett alternativ 2. Det fick han visst inte göra för en  grinig kineskollega, uppenbarligen hade han inte fått ligga på länge och stack senare in på lagret för en runkpaus. ät bajs!  Gick sedan till Siba och där fick jag hjälp av en jättegullig  kille och  köpte dator nr2 dock 1000 prisskillnad , men snyggare och bättre. Sedan var det den långa vandringen hem, glömde bussremsan hemma.  Knalla iväg till sumpan handlade lite på ica där och tog bussen hem. Nu ska jag  iväg  till ÖB som har utförsäljning - 70%,  mamma passar ju på när det är billigt och skitmärken. Jag hakar på något skit lär man ju hitta. Slösa slösa!för  fulVälkommen hem älskling!

beställda!

Nu har jag klickat hem gladiatorskorna (med klackar) från stevemadden Vilken dag som helst kommer också min känning från stylebystars och mina smycken jag beställde hem från Bettiesgalleria Bilderna var borta eftersom mina varor jag beställt är slutsålda. Men här får ni se skor och klänning! hit eller diss?






pop pop

Vilken jävla poppkväll vi hade igår, Becca kom hem med poppers. En liten burk man sniffar vid analsex (så att man ska slappna av) som också ger skrattnoja, sjukt va? Började med att jesper och danne kom förbi efter att jag gymmat för att ta en pop när dom ändå var i närheten. De kom sedan tillbaka varav danne drog hem efter en stund. Men jag becca och jesper fortsatte poppa och dricka vin. (Detta är alltså helt lagligt och går att köpa på erotikmässor) så pop pop!


tränat

Kom precis hem från gmmet, man känner stolthet efter ett träningspass. Man känner sig så duktig, så varför inte träna varje dag? Latheten tar över ibland, eller rätt ofta. Ställde mig på vågen idag, har inte gjort det på mer än ett halvår, det var en chock. Kanske blir jag ännu mer motiverad nu, eller så var vågen trasig....

Mötte mamma borta vid affären, inte solna centrum. kanske var tur det, med mig hem fick jag lite käk och en tidning, alltid något! PUSS

Jävla shopping beroende


















Det är sjukligt, har precis suttit och kollat igenom alla reklamblad som slank in i brevlådan. Jag gör nog det nästan varje måndag, tar upp alla sätter mig vid bordet och är beredd att kryssa för de varor jag vill ha med en penna. Och idag vetjag att min mamma ska ner till centrum, kan inte låta bli att tvinga mig på för att på något sätt påverka och känna att jag är med och handlar. Om jag själv haft pengar skulle jag redan varit där, bara för att se om det är något jag behöver. Spelar ingen roll om det är kläder, skor, mat eller annat bara jag får göra av med lite pengar mår jag bra. FÖR STUNDEN! Jag slösar så otroligt mycket pengar vilket blir JÄTTEJOBBIGT I LÄNGDEN. Varje månad innan löning lovar jag mig själv att vara sparsam. Jag shoppar inte lika mycket men pengarna dras iväg på ännu mer onödiga saker. Så jag misslyckas alltid ändå. Spekulerade lite med robban om hur mycket vi egentligen gjort av med på sushi sen han fick mig att tycka om det, det är tusentals kronor. På vad? en maträtt? Jaja hur som helst, vad tjänar jag på att följa med mamma ner till centrum? Är det något som är livsviktigt som jag behöver? Eller vill jag bara ha något nytt, jag vet iof vad jag behöver och det är sminkborttagning. Men det kan väl vänta tills på onsdag? Sen så vill jag ha en ny mascara lite vindruvor ochjordgubbar skulle också vara gott. men kanske borde jag nöja mig med min gamla mascara (som fortfarande funkar) och min halva vattenmelon som ligger i kylen. En annan sak som behövs är faktiskt glödlampor, är några här och där som inte funkar. Men å andra sidan så är det ljust ute. Jag ska ändå iväg till gymmet och kanske inte har tid för centrum, men shopping beroendet kommer ta över som vanligt. HÅRFÄRG, det ska jag ha! Har inte färgat håret på 1 år och jag kan inte vänta tills på onsdag (då min lön kommer, och det ska slösas ?!?!) Hm, HJÄLP MIG?

BECCA ÄR HEMMA!

Min älskling har kommit hem från två veckor på Rhodos. Gud vad jag saknat henne, ikväll ska vi ha en riktig tjejkväll och bara sitta och snacka skit och kramas. Ska bli så spännande att höra alla sjuka saker som dom varit med om. Själv är jag inget fan av charter, jag ville inte åka på någon nui sommar. Trots att det är min första sommar som singel på 4 år. Men ska bli så kul att höra hur kul dom haft. Ska ta fram massa ost kex och räkor å se till att vi har en hej dundrande myskväll! Gud va gla ja är att ha min becca hemma igen. Vilken jäkla timing, nu slipper jag sakna robban så mycket också. För vem slår egentligen tjejerna?



Uppdatering

MIdsommar blev lugnt (för min del) alla jävla 40 +are blev så fulla och jobbiga. Jag orkade inte supa ner mig på samma nivå. Jobbade mellan 8.45 och 17.00 på lördagen också. Stannade hemma i lördags också, robban kom hit och vi åkte runt halva stan för att hitta något sushiställe som var öppet. Tillslut hittade vi en kina resturang som hade sushi. Sen åkte vi hem och kollade på fotboll, vilken jävla match det var mellan Holland - Ryssland. Bland det sjukaste jag har sett, synd bara att holland inte gick vidare. Hela gårdagen var viute i järfälla, en stund solande medan killarna spelade fotboll sen hem till robban och sov, jag var helt trött och förstörd hela dagen. Konstigt med tanke på min lugna helg. Imorse vid 5 tiden åkte han iväg igen för att jobba långt borta, så nu ska det få saknas tills på torsdag. Då ska vi äta middag på koh pang yang, han har aldrig varit där. Vad jag minns var det väldigt häftigt!




Midsommarafton



Idag är det midsommar och alla verkar åka ut på olika landställen för att kröka sönder sig. Men jag har turen att jobba imorgon trots att det inte är min veckas dag. Någon dum idiot hade skrivit upp sig på sommarschemat just dagen efter midsommar. Hur omöjlig är inte den tiden att byta bort, därför har jag inte ens försökt. Så det blir nog rätt lugnt idag, kan ju självklart dricka under dagen men kvällen får bli lugnare för min del. Vi ska flytta ut lite bord på gräsmattan framför mig och käka god mat och dricka, umgås lite bara. vilka vet jag inte riktigt mer än brorsan mamma hennes kille och Amanda. Sen droppar det väl förbi folk som mamma pratat med kanske.

Jag jobbade igår, i onsdagskväll frågade chefen om jag inte kunde komma in och jobba på morgonen. Hade inget bättre för mig så jobbade mellan 7.45 och 16.00 igår. Vi hade fått största leveransen någonsin sammanlagt kanske 50 olika burar fulla med nya varor. Jag plockade hela dagen, tog 1 endaste kund i kassan. Var sjukt trött nät jag kom hem och robban kom bara tio minuter efter så låg vi och kramade om varandra i sängen en stund. Sedan blev det ICA Maxi som vanligt, där vi shoppade loss för en mysig middag. Det blev marinerade kycklingspett med potatisgratäng och sallad med vattenmelon, mango och fetaost. panereade räkor (party sticks, ingen hit!) tomat och mozarella sallad. Till förrätt gjorde vi en varsin skagentost med färska räkor, citron och basilika. Blev ingen efterätt, men glassen ligger kvar i frysen. Jag och robban har nog nästan aldrig lagat vanlig husmanskost, vi ska jämt lyxa till det lite. Det kan väl vara gott med makaroner och köttbullar också?

Robban åkte precis och Amanda är påväg hit, bra byta eftersom jag tycker så mycket om att vara med båda två. Ska möta amanda nere i centrum om en stund så det är väl bara att ta sig upp ur sängen. Ha en superbra MIDSOMMARAFTON!

skit match

ja, vad ska man säga?

Den mystiska toalettfiguren

I drygt en vecka har det suttit en liten gubbe på handfatskranen, har länge undrat vart den kommer ifrån och vem som haft så tråkigt under toalettbesöket. Har trott att det var min bror och inte brytt mig om att fråga. Igår så undrade även han och mamma vem som gjort den. Inte jag, inte bror, inte mamma...hm robban kanske? så jag skickade ett sms och självklart var det han som hade suttit och skitit och pysslat lite under tiden. Jag vet inte om det syns på bilden men han har till och med ristat in tänder. Hela familjen tycker faktiskt att han sitter bra där, våran lilla toalettmaskot. funderar på att måla han i sverige färger. Här har ni honom, funderar på att döpa honom till arne.


Rödvin :(

Jag är bakis. Jag har ont i huvet. Det är det där jävla rövinet. Det är något med rödvin som ständigt ger samma huvudverk dagen efter. Hört att det är många som kan få det speciellt av det, jag är nog en av dom. Kvällen igår var rätt lugn, vi åkte hem till hallin och kollade på matchen och drack. Sedan skulle han till sin flickvän så vi drog hem till mig och fortsatte, Amanda somnade direkt. Satt och spelade spel med klippet och jesper, sen deckade jesper också och jag och klippet satt och hade djupa samtal(?), fyllesnack med andra ord. Eftersom Amanda somnade så fanns det ju näst intill en hel vinare kvar, och man sover ju inte förns allt är slut. Så det blev en del med andra ord! Tog en treo för ett tag sedan och det börjar kännas lite bätte nu. Ska väl passa mig för rödvin i fortsättningen. Igår fick jag en ny favorit låt, här har ni den. Dunka, gasa och digga.




Ser han inte lite galen ut?
hälp.


Lite mer sång med Tom Jones

negativ?

Vet ni vad som gör mig så jävla irriterad? Att jag jobbade de där 2 veckorna då vädret var kanon, då alla solade och fick färg. JAHA nu då ? vafan är dte för väder nu, ända sedan jag blev ledig har det varit skitväder. Så jag är en fjant som springer till solariet mitt i sommaren. Ge mig sol då jag inte jobbar, snälla! Igår blev inte allt som jag tänkt mig så planerna för dagen är att plantera blommorna innan dom dör, Ta en sväng förbi centrum och träna. Det ska väl inte vara några problem. Amanda kommer förbi idag också, hoppas hon blir kvar hela kvällen. Annars blir jag nog tvungen att bindra fast henne på en stol och i värsta fall sätta munkavel och en påse på huvet. Fast vad jag jag då för nytta av henne.



Och vet ni en annan sak, det är något skumt mellan mig och kineser. Igår drömde jag ju om sushi som jag skrev, och med mig på sushi resturangen hade jag en kines som snodde ALLA rullar. Va lack jag blev. Inatt drömde jag en mardröm om kineser, vet inte vad jag gjorde hos dom men läskigt var det. En kines familj, ena ungen va typ 1 år gammal och som grudge. Bara jag som verkar ha märkt det, men sedan ligger det en föbannelse över hela familjen. Snacka om att jag var skraj. Har för mig att jag vaknade och låg stilla i en minut i min säng utan att röra mig för att jag trodde att jag fortfarande var i drömmen. Vill ju inte påverkas av kineser, vill ju inte börja springa varjegång en kines kommer imot mig på stan. Får hoppas att det räcker med obehagliga kinesdrömmar nu.


Åhnej, måste köpa mat åt doris idag också. Min lilla älsklings spindel.

Hundvakt

Mamma åkte in med sin väninna till karolinska, hon hade ramlat och slagit upp annsiktet. Såg lite halv läskigt ut, men det lär gå bra. Just nu är jag hundvakt åt hennes chihuahua som heter kiwi, stackarn var lite smårädd första timmen. Det gick sedan över och han bombar mig med pussar och springar och hoppar över min rumpa hela tiden. Vafan hände hunden blev helt hyper, en galen liten råtta. Jag har så långtråkigt vet inte vad jag ska ta mig till, filmade lite tråkiga videoklipp. För nån helg sedan så stötte jag på en full tant på bussen, hon var också galen. Filmade henne under resan ska försöka visa här om det funkar. det verkar inte vara något kul på tv och datorn är bara allmänt tråkig som vanligt, vad gör man här egentligen?




tusse :)

jävla kärlek.

Godkväll! Hittills har jag bara hunnit vara i stan och solat. Fick med mig två fynd från Gina tricot hem, endast 49 kr/st sånt gillar jag. Är rätt seg, men ska se till att komma upp på träningscykeln här hemma ändå. Robban åkte imorse och jag saknar honom redan, jag är ju så himla kramsjuk. Djupt där inne finns det nog starka känslor ändå.. eller är det fortfarande bara en vana/trygghet. Får väl tänka lite extra på det nu när han är borta och bestämma mig för hur jag verkligen vill ha det. Skulle vara skönt att inte ha några känslor alls, bara vara iskall. Men skulle väl antagligen vara jobbigt i längden det med. Ska börja trampa till musiken nu hade jag tänk!

Här är några bilder från studio08 från igår, ja vi var rätt uttråkade. Drog hem redan straxt efter 8. (Jag vill som vanligt inte vara med på bild)


Nu är jag vaken igen!

Jag somnade runt 10 tiden igen, men jag var ändå vaken 5 timmar ungefär. Det var skönt att få lite extra sömn men innan det hann jag äta frukost och kolla på sex and the city filmen, nästan hela innan ja slockna. jossan ringde precis och väckte mig precis innan jag skulle äta min första sushibit. Jag hade precis varit och frågat efter mer ingefära, men det fick jag inte. skulle hur som helst ta första tuggan så ringer hon och sabbar. Både anthon och jossan hade drömt om mig inatt. Anthon hade drömt att ja mobba honom för hans hår och jossan hade drömt att hon och jag dansade folkdans i solna centrum, låter ju rätt kul. Nu blev det ju inget gym och det känns som attt ju senare det blir desto större chans är det att det inte blir av alls. Så ska nu gå in till stan istället och inte känna ett måste att träna när jag kommer hem. Men orkar jag är det ju bara ett +, jossan och anthon är två slapptaskar som är så äckligt lata, vägra gå med mig till stan. Jag får nu möta dom där, tack mina kära vänner! Ha en bra dag! puss

Vad gör man straxt efter 5?

Godmorgon, jag är pigg och rätt rastlös.. vad fan finns att göra vid den här tiden? vakna med the voice börjar inte förns klockan sju, eller om jag inte minns fel så var det sista gången för sommaren i fredags, fuck. Gymmet öppnar klockan 5 men vill inte vara där ensam eller ännu värre med enbart en läskig biff. Det här är tacken för att man går och lägger sig tidigt tror jag somna redan vid klockan 23.00 igår, men det var skönt. Robban åkte precis ifrån mig, han ska ner till kristinelund och jobba hela veckan. Kanske behöver den tiden för att tänka på vad som är bäst för mig, honom eller kanske till och med för båda oss. Kanske ska försöka somna om och ställa klockan på 8 och upp till gymmet då! Har lite planer för dagen det känns skönt, då lär den gå fort.

  • GYM
  • SOLA (någongång under dagen)
  • STAN med jossie
  • PLANTERA BLOMMOR med mamma
  • STÄDA

Min superdiet funkar riktigt bra, aldrig har jag gått ner så mycket så snabbt. Eller så inbillar jag mig bara.. här får ni se ett litet resultat!



Inte så jäkla mycket kvar nu :)

Bra eller anus?



Jag kan inte bestämma mig om vad jag tycker, men vill verkligen ha dom ändå.

helgen som varit

I fredags var jag på tjejmiddag hemma hos Lina, det var mysigt. Trots att vi bor på samma gata ses vi ganska sällan. Ska över dit snart så ska vi fika lite. Gick ju ut en stund efter tjejmiddagen som jag skrev i inlägget tidigare. Vaknar sedan igår morse med halsont (så typiskt mig) När ska mina halsproblem försvinna? Sjukanmälde mig iaf och min snälla söta "plastsyrra" tog min tid. Så igår tog jag det mest lugnt, var nere i centrum en snabbis med jossan. Annars blev dagen och kvällen en vilopaus för mig. Såg så klart matchen, om jag ens vill skriva om den? Är det inte rätt typiskt att avgörande målet ska komma sista minuten? Känns som att det oftast är då vad som helst kan hända. Men får väl glädja mig lite och inte gräva ner mig, jag är ju faktiskt lite spansk. Lägger upp lite bilder från tjejmiddagen sen ska jag kila över till "grannen" och sedan få med min kära mor till gymmet, hon ska ju äntligen skaffa gymkort. puss!

  Lina in action
Martina och lite nikki
Jag, näst intill osminkad?
Nettan i 7an


SKOLKATALOGER ÄR JÄVLIGT KUL OM MAN BORTSER FRÅN SIG SJÄLV!
(Tog kort på nettan när hon gick i 7an, för jag vet att hon läser min blogg varje dag, puss på dig!)

FREDAG DEN 13E - MIN TURDAG

Godmorgon mina vänner, hoppas ni hade en bra kväll igår. För vet ni det hade jag! Har alltid trott att fredag den 13e utbringar otur, men nej nej det stämmer inte. Nu när jag tänker lite längre så är väl 13 ett tur nummer? inom spel alltså? Eller har han inte 13 på tröjan i den där reklamen, 13 = Respekt? Hur som helst så hade jag bara jävligt tur i allt tycker jag, Mina första beställningar på 2 drinkar och 4 öl fick jag helt gratis, ekonomiskt. (all dricka var inte till mig eftersom jag skulle ta det lugnt) sedan får jag ett litet ryck och satsar 100 kr i black jack maskinen, hinner trycka en gång och jag får en vinst på 150, för mig är det ändå mycket eftersom jag aldrig vunnit, så jag tar ut på 250kr. Går runt i ett lyckorus och vill bjussa på dricka, trodde jag vunnit 1 mille typ. Efter vinsten lockade såklart den där maskinen så ja gled förbi och la in 20 kr, bara för skojs skull. Jag var ju redan nöjd med min vinst som jag gått och visat för alla jag kände. Men på något jävla vänster så lyckas jag på 3 tryck dubbla upp mer än 15 gånger pengarna, framför mig på skärmen står det helt plötsligt 365 kr. Klart jag tog ut dom och trodde att jag hade vunnit 1 mille till, Och vet ni vad.. jag kunde inte hålla mig la en 20a till , men den förlorade jag så det vet ingen, det var jag tyst om. Trodde att jag drömde och mina pengar skulle vara borta när jag vaknade, MEN ICKE :D



Min vinst jag hade kvar efter kvällen

Röj?


Min söta klänning från gina

djävul eller gud




Vissa har allt, men vill ändå ha mer
rätt eller fel, å vem bestämmer
vissa har svaren, men tiger ändå
vit eller svart, kan en lögn va grå
svårt att berömma den som har det bra,
lätt att fördömma den som inget har.

Djävul eller gud, vem är jag vem är du
står du kvar, om himmelen faller.
Djävul eller gud, vad vet jag vad vet du
vem står kvar och vem av oss faller,
du eller jag.

Vi lever idag o ett liv går så fort
om du va jag, va hade du gjort
stannar du kvar fastän hjärtat vill ut
kan ett farväl va ett lyckligt slut
svårt att förlåta den som vänder om
lätt att begråta det som fanns en gång.


Djävul eller gud, vem är jag vem är du
står du kvar, om himmelen faller.
Djävul eller gud, vad vet jag vad vet du
vem står kvar och vem av oss faller.

tala är silver, men lyckas hålla tyst är guld
stenen är kastad, men vem stod utan skuld.

Djävul eller gud, vem är jag vem är du
står du kvar, om himmelen faller.
Djävul eller gud, vad vet jag vad vet du
vem står kvar och vem av oss faller,
du eller jag.


Du eller jag, du eller jag.

inget enligt planerna..

Sprang ner till centrum förut för att köpa en mp3 innan jag skulle iväg till gymmet, hittade en jättesöt för budget pris 399 kr. Med mig hem fick jag också en sladd så jag kan ladda upp bilder och videoklipp från mobilen watch out. Men inget av det jag köpt accepterades utav min dator, så jag har omformaterad och instalerat nästan hela dagen. Men nu äntligen har jag varit och solat och cyklat 30 min här hemma. Gymma hann jag inte, ska över till lina på tjejmiddag nu. Vad händer sedan? Blir nog lugnt eftersom jag jobbar imorgon som vanligt på lördagar. Men man ska väl aldrig säga aldrig, med mig vet man ju aldrig!


Ha en bra fredagkväll!

Hallådär!












Godmorgon bloggen och mina läsare!
Igår hängde jag med b-by killarna hela dagen, kollade väl mest på när de fiska. Mina förslag på sysslor var inte så populära... jag ville Bowla, spela biljard, tennis, badmintron eller gokart. Jag är väl en sån som vill ha lite fart och inte bara slappa. Sen kollade vi iallafall matcherna hemma hos gusten och åkte hem efter det. Glömde uppdatera igår, men det håller i sig med träningen! Cyklade 60 minuter = 2,2 mil igår igen, jag blir så stolt över mig själv efter ett träningspass. Hade nästan glömt bort den känslan som jag inprincip uppnådde varjedag förut. Skönt att komma igång igen. Ska kila ner till centrum snart för att köpa en Mp3 eftersom min gått sönder, för idag blir det gymmet med massa olika övningar.


pssst... Mamma köper gymkort idag. Ska köra slut på henne!

Ha en bra dag så hörs vi sen!

TRÄNAT

Hur: Träningscykel
Tid: 60 min
Program: Fettförbränning
Distans: 2,2 mil
Kalorier: 649





Uppe tidigare än tuppen.

Vet ni när jag gick upp imorse, KLOCKAN 6! Mamma också vi var och storhandlade redan 8.15 och jag sprang ner och bokade tvättis klockan 7 imorse för att jag inte hade någon lust att somna om. Så nu känns det som om klockan är super mycket, men det är lång tid kvar tills jag börjar jobba, undra hur trött jag kommer vara ikväll egentligen. Jag har börjat en ny bantningskur, jag är ju rätt värdelös på det där även fast jag har viljan. Men det här tror jag på. Återstår att se! Vill ju verkligen komma i mina gamla jeans och shorts sen förra sommaren , inge kul att behöva köpa en större storlek i kläder. Död åt det!

NU SKA JAG TRÄNA, YEEEY!

SVERIGE - GREKLAND WOOOW

Åkte hem efter jobbet och åt sushi, sedan ringde telefonen och jag åkte till vasaparken och såg fotbollen. Jag säger bara woow! Stolt svenk.


Mysig dag i rålis

Micaelas födelsedag blev supermysig, jag köpte med mig massa picknick. Det blev ostar, olika korvar, kex, jordgubbar, vindruvor melon, dricka  och massa annat gott. Vi låg väl där mellan klockan 14.15 - 21.00 och det kom massa trevligt folk. Massa tjejer från jobbet var där och några av mina  vänner kom dit. Vilken tur vi hade med vädret eftersom det nu ska bli dåligt resten av veckan, så det blir inget solande för mig iallafall. Bilder från picknicken kommer senare, nu ska jag göra mig klar för att åka och arbeta, ikväll är det sverige match, go go go!

bilder från jossans dag


Jag och Amanda påväg till utspringet

Jag och min älskling

Jossans pojkvän Anthon


Jossan och hennes mamma

Nisse och Danne på efterkröket


världens vackraste Amanda, jag älskar dig!

Äntligen ledig!

Hejsan, jag har jobbat hela helgen så man kan säga att jag haft fullt upp och inte haft tid med att blogga. Igår unnade jag mig 3 glas rose en cider och en öl efter jobbet, Jag blev alldeles lagom onykter och tog mig sedan hem till robban. Somnade ganska fort. MEN idag är jag helt ledig, är så jävla skönt. Ska in till Rålis och fira Micaela på jobbet hon fyller 20 idag, GRATTIS! Så tänkte köpa med mig lite picknick blommor och vin, så ska viväl ligga ett par stycken i solen. Låter väl som en helmysig dag? Sen ska jag köpa hem 24 bitar sushi åt mig och robban, skulle bli enöveraskning men kunde inte undgå att skicka ett sms. Idag ska jag bara njuta för sen jobbar jag tisdag och onsdag.


Ni vet tvångstanken att man får en önskning om man ser klockslagen 11.11, 22.22 eller 00.00.  Jag tror iaf inte att jag är den enda som önskar mig något vid varje tillfälle jag ser de klockslagen. Hur som helst så såg jag alla tre på en och samma dag, och jag satt inte fast klistrad vid telefonen eller datorn. Vad betyder detta? Det måste väl betyda något? Nu måste ju min önskning verkligen bli sann! Tänkom det vorre så, happyface :)

Nu ska jag ta ett bad, är fortfarande hemma hos robban. Hans mamma kom hem imorse men jag sov, har inte träffat henne på ett halvår. Hon lämnade en liten Godmorgon lapp utanför dörren, hon är så go!

Puss på er.

För dom har tagit studenten!

HEEEEEEEJ! jag sitter hemma hos becca lagom onykter, sådär härligt ni vet. vi ska på slutskiva sen och fyfan va det ska röjas, alla mina älsklingar kommer ju vara där. Ett hej dundrande party! min helg är ju nu, torsdag - fredag. är taggad trots att jag börjar bli trött efter att ha sprungit runt som en stucken höna hela dagen. Hittade en superfin klänning på gina idag, ibland borde man tacka gudarna för deras sjuka budget priser, mer alkohol för mig ikväll!  ne nu kom becca ut från duschen och vi ska pimpla vin, joina oss! puss alla idioter som läser min blogg. mitt liv är väl inte så intressant, eller? jag tycker iallafall om er.

Studentens dag

GODMORGON! gissa vem som vaknade redan halv 7 imorse, jaaaaag! Satte på morgon med the voice, sjukt bra morgon program även fast jag jämt somnar om. Hann ligga och mata mig och grisen med världens godaste vindruvor ett tag. Sen var det dags för han att gå upp och jag somna om. Jossan mamma ringde och väckte mig för ett tag sedan, ska över dit och förbereda inför imorgon då jossan tar studenten. Tänkte gå på beccas utspring men har på tok för mycket att ordna eftersom jag ska på både hennes och amandas mottagning + skivan ikväll!

Ska nu bocka av:

  • Hjälpa jossans mamma
  • Gå ner och handla klänning, blommor och studentpresenter
  • Hem igen, träna + duscha
  • Hem till becca, hälpa till att förbereda lite
  • Vara på beccas mottagning
  • Åka till amandas mottagning
  • Tillbaka till becca
  • Löfströms slutskiva.
  • Hem och sova!?
Har kikat lite på online shopping så jag har ett hum om vilken klänning det blir, har inte alls tid att leta runt.

Fina klänningar från veromoda!

image145



Måste springa, puss!





jag älskar att kramas!

FYFAN! sista timmarna idag ville jag bara hem. Det var jobbigare än en helgdag + att alla idiotkunder samlades till slutet. Vill man stor handla gör man väl inte det 5 minuter innan stängning? Blir grymt irriterad. Men nu är jag hemma och ska snart mysa ner mig i soffan med mitt vardagliga sällskap. har precis gjort iordning fruktfat ocg grönsaker med dip. Köpte melon och parmaskinka, man ska äta det tillsammans. Visst låter det rätt äckligt, men det är det inte. Så nu ska jag bara ligga och kramas, mysa och vara glad för att jag inte jobbar förns på lördag igen! yeeey!

SKATTEPENGARNA KOM IDAG!!!!!!!!

jobb jobb jobb

Godmorgon, jag har lite ångest idag! har sagt att jag kan jobba från 14.00 till 20.30 istället för att börja kl. 16.00 som jag brukar. Igår jobbade jag på cafèt och idag på ica. Känns som att jag jobbar hela tiden men ändå äger jag endast 5 små ynkliga kronor på mitt kort. Det kommer jag ju verkligen långt på nu när alla jävlar tar studenten. Någon som vet när skatteåterbäringen kommer? jag är rätt sugen på den. Funderar på att sticka iväg någonstanns eller köpa en ny bärbar data när pengarna rullar in. Ska börja satsa på mer nödvändiga saker än alkohol.

Ska bli så jävla skönt att vara ledig torsdag och fredag, jag kommer ju jobba bort hela helgen som vanligt. Men det är lika bra. Synd bara att jag kommer vara blekast av alla människor som är omkring mig. Jobba på dagarna solarium på kvällarna? Det är ju en plan iallafall.

Nu ska jag träna lite innan jobbet, ja ni läste rätt JAG SKA TRÄNA! Puss och kram ses på stan

Inlåst från det fina vädret

Vaknade 5 imorse och halvsov till 6.30 sen var det bara att gå upp för att jobba. Precis nyss kom jag äntligen hem, förmiddagen gick segt men efter lunch rann timmarna iväg. Vi har fått sverige tröjor som vi ska ha under em, skönt att slippa de där röda ica tröjorna. Nu ska jag äta sushi som är kvar sen igår och sätta mig på balkongen, skönt att vara hemma i lagom tid iallfall! hoppas ni haft en bra dag.


Dagens: "tack min sköna"

En gubbe avslutar jämt med att säga tack min sköna till alla tjejer på ica, undra hur han avslutar till killarna?

älskade mamma!

Ni anar inte hur glad jag är över att min mamma känner sig lyckligare än någonsin. Hon har gått och blivit kär på nytt!!! Det är så underbart att höra hur hon förklarar känslan. Hon säger att hon är påväg att explodera på grund av alla känslor som strömmar genom hennes kropp. Bara att höra det får mig att känna med henne och vara lika lycklig. Ännu bättre är det att jag faktiskt gillar den här snubben, och han diggar såklart mig. Det går bra för morsan nu.

image144


Ne nu ska jag försöka sova börjar 7.45 imorgon, hatar att det ska vara så varmt på nätterna. sov gott!


image127

sommar

Vilken härlig dag! Jag och amanda var uppe i tid trots festandet igår. Fan vi blev rätt runda om fötterna, promenaden hem är alltid lika rolig då. Vi har legat ute på min lilla äng och solat, super mysigt. Cd-spelaren som kevin tog då vi  dansade oss hem kommer till stor användning nu. Nu är vi hemma och har precis ätit lunch ska ut på balkongen och njuta ännu mer. ikväll blir det lugnt, nu ska jag ladda till på torsdag som är slutet på min alkolist resa. Jag ska bli fit for fight igen, kul att supa sig fet lagom till sommaren, bra jobbat tessan! smart drag!

Därför kommer alkoholen åka fetbort och maten kommer bestå av tonfisk och kesella, men vad får mig att tro att jag kommer lyckas?! Ne nu ska jag ut på ballen och sola min blekfeta kropp.



Dagens: "Amanda kan du spruta på mina tuttar"

Jag och amanda solade topless och jag ber henne spruta med vattensprutan samtdigt som hon pratar i telefon, lät inte helt okej. Ett gott skratt.