Myskväll

Gokväll! Idag ska jag vara hemma och mysa med min vän Amanda. Känner att det behövs dessutom går jag på antibiotika nu också. Det är nog bra för mig att skippa frestandet ett tag och rena min kropp. Så vi var precis och handlade för en riktig myskväll. Vårat inköp bestod av allt vi behöver till ett räkspett med tigerräkor och efterätt som består av fruktsallad och glass + (jordgubbar, mums). Let´s dance finalen har precis börjat, så vi ligger och kollar på den. Ska snart röra mig ut i köket och börja med våran goda middag. Ska jobba extra hela helgen nu och tjäna lite  mer pengar till kommande lön, eftersom min redan är slut  typ.  Fan måste skärpa mig och lära mig spara.

Hoppas ni alla har en bra kväll, puss och kram.

jag får ont i magen

Vaknade med en obehaglig känsla, drömde om allt som stått mig varmt om hjärtat. Drömde om dom jag "förlorat", att dom på något sätt kom tillbaka till mig. Jag fick krama om robban och jag hämta hem elvis för en vecka (Elvis min hund). Jag kan ju säga att det känns i hjärtat, och nu rinner tårarna... fan. Känns som att en dag fylld med ångest väntar, vad ska jag göra för att föhindra ett ras?

Btw så ska jag inte gå ut på 2 veckor minst. Igår var sista kvällen, det var kul och vi var väl 5 st som hamnade här sen, som vanligt. puss

Sol :)

Kom precis hem från centrum, var där och spärrade mitt bankomatkort som jag söp bort. Skulle också försöka hitta ett par skor att gymma i men blev ett par jeans och en skjorta istället. Var clubdag på vero moda så fick en goodie bag med lite prov saker, en scarf och en pocketbok. Så nu ska jag ner till stallet och hälsa på jossan som jobbar sedan sätta mig i solen och läsa boken jag fick som heter två systrar. puss och kram

Vilken jävla vecka

Tror ni inte jag gick ut och mådde förjävligt hela dagen på jobbet eller? Ändå så kommer jag hem kl 9 på kvällen efter att ha jobbat ca 9 timmar och gå ut igen ?! wtf?! Jossan var lite sugen så varför inte? Ikväll kanske det blir kryssning, men amanda verkar aldrig kolla upp det..hm. en vecka med konstant fylla? Dags att trappa ner. ska ner till centrum och kolla efter träningsskor och börja träna varje dag istället, som för 1 månad sedan, gå ner alla öl kilon. Jaja det kostar att ligga på topp!

         
image105

DAGS ATT LÅTA LEVERN ÅTERHÄMTA SIG?

image104



alkohol

Ölen har tagit över mitt liv. Gud så gott det var med en kall öl efter jobbet igår, och lika gott var det imorse med en kall återställare...och några till efter det. När man väl börjat så är det kört, gick upp till tommy på jobbet när jag slutade vi bärsa lite sen var jag på topp och fick med amanda ut på krogen. Även robin, berna och sasha kom och krökade med oss. Men dom klarade inte mitt och amandas tempo, vi har nog slagit vårat rekord, 3 kannor öl på 30 minuter = 7 öl var, najs. Efter det åkte vi bil och hämta sprit hemma hos sasha, roligaste bilturen någonsin..kanske var det alkoholen, jag vet inte. Fulla kan man säga att vi blev och istället för att må dåligt idag så blir det supa, hela dagen o hela natten! Jag jobba rimorgon, illa för mig.

work

Och så ska man iväg och jobba till 19.30...

fyllekoma?

Ja så var det dags igen.. Jag, thimmy och amanda kom upp ur sängen nu, en dag med pizza, powernaps och film. nu är vi redo igen, gårdagen var toppen. puss

singel

Jag börjar tycka det här är riktigt skönt, coolt och bra på samma gång. Jag lever livet i väntan på något och det får ta den tiden det behöver. Med tanke på det jag skrev förut om ensamhet alltså. Just nu vill jag leva och vara fri, visst saknar man "det där" men fuck it, det kommer. Jag gör vad jag vill, jag lever enbart mitt eget liv, jag kör hårt.

glad påsk

Jag och amanda stannade bara hemma i sängen igår och kollade på film, så himla skönt idag. Jobbet gick så snabbt och jag var pigg inte övertrött som jag brukar. Jag blev så glad av alla trevliga människor som önskade en glad påsk, verkar som om många var på bra humör i bromma idag. Eftersom dagen gick snabbt och jag har fullt med energi kvar vill jag hitta på något, men vad är oklart..jesper ville att jag skulle komma dit, tommy kunde kanske fixa fest med jacuzzi och bastu, najs.


image102

Min och Amandas mysmiddag igår, påsk mat, nje vettefan.

skinkrullar med fetaost och creme fraiche (paprika chili)
Laxrullar med creme fraiche och gorgonzola
ägghalvor med majonäs räkor och rödlök
Vitlöksbröd
vindruvor
:)




image103Glà påsk!





hemma igen, trasig som vanligt.

Blev lite ändrade planer igår, Amanda ringde och tog med mig på dubbeldate istället. Så vi delade på 2 flakor vin och gick sedan ut och kröka gärnet, eller jag och amanda typ. Det var en jätte trevlig kväll faktiskt. Men idag orkar jag inte gå ut, det är ju bra med tanke på att jag jobbar imorgon. Tänkte istället dra in till cafe 60 som har öppet till 02.00 och dricka massor me te. Sen så är ju imorgon en ny dag. Jag ska bjuda Becca och Amanda på lite småplocks middag, gott ska det bli!

Läste på aftonbladet att svenska ungdomar struntar i alkoholen. Tycker alla går ut mer och mer. Men man kanske ska börja ett nytt liv och göra som Adam tensta och Björn Gustavsson. Coola killar, så det är alltså ingen risk att man råkar springa in i gulliga Björn i stockholms nattliv.

Ta det lugnt existerar inte.

Borde jag inte lärt mig något efter helgen? Kroppen mår faktiskt inte bra utav för mycket festande. Men here we go again, jag är inte så svår övertalad direkt. Så ikväll blir det utgång, imorgon också och förmodligen på lördag. Man kan ju faktiskt ta det lugnt och inte dricka så mycket. Jag hoppas att jag tänker så imorgon när alla ska ut eftersom jag jobbar lördag 8.45 - 18.30. Men å andra sidan har jag gjort det så många gånger förr. Vill inte veta hur sliten jag kommer se ut om några år om jag fortsätter såhär, och mina sömnproblem hjälper nog till att påverka en del. jaja.. får skylla mig själv.

Idag var jag och lunchade med amanda för att hinna ses innan helgen. Åt en jätte god kycklingsallad, Amanda tog parma sallad, hmm mystiskt. Vi satt där i några timmar sen åkte var och en åt varsit håll. Jag mötte upp mor min och gick ner och handlade lite i centrum för att fylla kylskåpet. Blev massor men inte det jag var där för att handla, skulle köpt rökt lax och gorgonzola till laxrullarna jag varit så sugen på. Får gå iväg och köpa det imorgon eftersom jag och amanda ska ha en liten middag tillsammans.


LUNCH 72 kr                                         MIDDAG kyckling och fetaost sallad
image100image101
Kyckling all day long, lalala


Dags för att mata magen och börja göra mig fin. Hoppas ni har en bra kväll.

torsdag

image99

Godmorgon, jäkligt svårt att vakna idag. Gud va skönt det är att somna om dom där minuterna man inte får sova, kan nog vara de skönaste av hela sömnen. Men nu är jag uppe och på G. Ska in till Medis och möta amanda för fika och lunch. Vi saknar varandra för mycket, eftersom vi inte träffats på hela veckan, kors i taket. Så nu är jag fixad och klar för att gå, Glad påsk på er alla. puss och kram.


snälla flytta in i min garderob till sommaren...


Ensam är jag både stark och svag.

Det har nu gått över ett halv år sedan jag förlorade kärleken. Han var mitt allt, det vet jag nu. Men tillslut Kom vår kärleks domedag, en dag då bägarn rann över. Jag orkade inte mer, jag vart osäkert på det fina och bra som jag nu vet att vi hade. Det har varit en tuff tid för oss båda då vi kämpat för varandra i fel tidpunkter. Tillslut kommer man till det stadiet då det är dags att släppa allt och ta sig vidare, vidare för nya möjligheter. För mig gick det i 3 steg.

1. Jag hamnade i en "fyllekoma" (som han kallade det) livet var underbart, men jag visste inte vad som väntade när jag skulle vakna upp.

2. Jag fattade vad jag förlorat, hela min värld rasade samman, den var helt jävla förstörd. Jag ville bara bort, att vakna på morgonen var en hemsk känsla. Det var en ny dag att kämpa sig igenom för att sedan somna och vakna upp i helvettet igen.

3. Började inse att om jag ständigt skulle tycka synd om mig själv och inte se framåt, så var jag faktiskt påväg att gräva min egna grav. Därför intalade jag mig själv att det fanns en anledning till det inpulsiva slutet mellan oss. Att jag faktiskt kunde må bra utan honom. Det tog ett bra tag men jag började tro mina ord. Jag tog mig upp och jag rasade ner. Min intalan blev till en bomb av lögner, ja.. den exploderade såklart. Men det gäller att inte ge upp, tänka positivt, inte blir det bättre av att deppa ihop?

Efter månader av olycka så klarar jag mig bra utan personen i fråga. Tänka sig att den dagen skulle komma.. Men ensamheten kommer på besök titt som tätt och jag drabbas av djup ångest. Det finns tillfällen då jag bara vill släcka ner, krama kudden och gråta mig till sömns. Ni vet säkert vad jag menar? .. den där känslan av att känna sig så liten och obetydlig.

MEN självklart så finns det också dagar då jag känner mig stor stark och självständig. Det finns ett helvette med att vara ensam men ett himmlerike med att kunna vara det. Att kunna ha friheten till det mesta och gå sin egen väg i livet. Att älska sig själv och sätta sig själv i första hand. Det är dit jag är påväg Fast under tiden får jag oväntatbesök.

Så är ensam stark eller svag? Jag vet inte.. ensam och lycklig är stark, ensam och olycklig är svag. Jag är väl någonstans i mitten. Kärleken kom och blev en vana för mig, ett beroende som jag inte kan ta mig ur. Klart det känns tomt efter att ha fått närhet och kärlek i 3 års tid. Jag har alltid (inte alltid men så det känns) haft någon som kramar på mig om nätterna. Jag har alltid vetat hur det är att vara älskad. Jag vet det fortfarande.. men jag får inte längre känna känslan.

Det som skrämmer mig mest är hur lång tid det kan ta innan jag finner den där känslan. Vart när och hur träffar jag den rätta
igen? Kan det ta 1,2 eller 3 år? För hur svårt är det inte att hitta rätt, att två hittar varandra och blir till ett.

Denna tanke får mig att känna brådska och det skrämmer mig. jag vet att det kommer när man minst anar det, men jag är faktiskt otålig. Jag har så mycket mer än så här att ge. Men när tiden väl är inne och ensamheten har gett sig av tror jag att det kan bli riktigt riktigt bra. Jag tänker inte längre söka utan bli funnen istället. Något som hjälper mig dit är att det är stor skillnad på att vara ensam och att känna sig ensam, så ett tack till alla mina fina vänner.

Glöm inte heller att det är så lite du skänker när du ger av dina ägodelar, det är först du ger av dig själv som du skänker en verklig gåva.

Och så en liten sak till: ..Robert om du läser det här vill jag bara tacka för att du gjort mig till den jag är idag. Jag har fått fina minnen och goda erfarenheter utav vårat förhållande som jag vet att jag har nytta av i framtiden. En liten plats i mitt hjärta kommer alltid vara din, så tack!

bloggtorka

Har varit på besök i en annan värld ett tag, imorgon återvänder jag.

hjälp

Dålig uppdatering? mjaa! Jag satt uppe och tittade på Hjälp hela natten med matte och becca. Sjukt kul och galen serie, svenska komiker är fan underbara. Blev precis ensam, men de kommer tillbaka efter skolan. Så jag ska baka en äppelpaj tills dess. Sen ska vi bara softa.


Just nu

Måste jag ha..

1.Sushi
2.Laxrullar + gäst
3. brun tunika



Ligger i sängen och kollar efter recept på laxrullar, skulle vilja bjuda över någon på middag ikväll. Fixa, dona och laga mat som var vardagen för mig förut. Fan jag behöver någon att passa upp på. Om inte så måste jag ha sushi idag, ibland får jag ett "måste ha begär".  Fyfan va gott med sushi, och vilken tur jag har, godaste sushin jag ätit ligger lite längre ner på gatan!  Måste också ha tunikan här under  från halens, hur fin skulle inte den vara i sommar? Stackars mig att den bara finns i storlek 42/44, satsa på oversize? hm njea!?

image97


Ont

Vaknade med en konstig känsla, det gör ont inuti min kropp. Det känns som att mina organ har krossats åtmindstonde trasslat in sig i varandra. Vad ska man göra åt detta? aj aj aj...

Parlamentet

image96
IDAG VAR DET SESONGS START FÖR PARLAMENTET
Det var inte alls speciellt kul, få roliga skämt att skratta till. I det blåa var det en ny tråkig komiker Kristoffer Appelquis. Vi får se vad de andra nykomlingarna har att komma med. Tror dock inte att någon får svenska folket att skratta som Björn Gustavsson.

Hoppas på Björn gustavsson & Henrik schyffert vs Johan Glans och Magnus Betner Nästa vecka!!

Har spenderat största delen av tiden i sängen idag, men så ska söndagar vara. Robin och henke kom förbi en stund och gjorde mig sällskap de skulle ner till krogen men jag är inte gjord av stål. Jag klarar inte hur mycket som helst, wallander blir bra.


bakis åter igen

Började tidigt igår, runt 13.00. Tur att killarna kom med öl, fast den tog slut den med så jag och 3 st daniel'ar drog ner till lokalkrogen igår igen. Väl där börjar dom beställa in shots öl och cider, tänk vad menk och amanda missade ( dom gick och la sig) Nere på Edel träffade jag några tjejer från sumpan så dom satt och skåla med oss. Ville ha efterfest fast ölen var ju slut, kanse lika bra. Jag hade en bra kväll igår, skit trevligt. Nee.. nu ska jag sova lite till..

LÄNGTAR..

image95

Jag och amanda ska tatuera oss!



amanda

nu kom amanda, hon dricker med mig, livet är härligt!
kort och gott

återställare

Andreas följde mig hem igår, men vart tog efterfetsen jag lovade vägen? jag somna, helt slut, skitfull. Gjorde av med 20 kr, började kvällen hos mammas kompis i sollentuna, skulle sova där. Blev rastlös och åkte hemmåt och gick ut med rissne grabbarna. Ensam tjej som vanligt, jag trivs då. Fick öl efter öl efter öl, inte konstigt att jag fortfarande är full, och ska ta en återsällare för att bli fullare. livet är bra skit just nu, snurrigt, fulligt! skål på er!

Lite mer om mig

Ute- eller hemmakväll: Singel: utekväll Upptagen: hemmakväll

Cider eller öl: ööl

Röker eller snusar:
Röker (trappar ner)

Lyx eller budget: Mellanting

Sommar eller vinter: Sommar

vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukiskläder

Favoritfilm: Svårt, Death sentence och the holiday är favoriter.

Födelseort: Solna

Smeknamn: Tessan

Favoritfärg: Svart och rosa (mitt rum)

Drömprins: Han kommer

Favoritlåt : Det sista du ser

Maträtt: Kyckling rätter

FavoritResemål: Har inte varit i maldiverna än.

Favoritblomma: Rosor

Tycker inte om: Människor med kontrollbehov

Favoritdricka: Te

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Svarta (fondvägg med en rosa tulpan)

Vad gör du när du är uttråkad
: Småplockar överallt, ringer en vän, lyssnar på musik

Missbruk: Te och shopping

Vän som bor längst från dig: Amanda, fast hon bor här för det mesta.

Vad retar du dig mest på: respektlösa människor

Läggdags: mellan 02.00-04.30 (ska ändras)

Husdjur: Ja, Doris min spindel.

Syskon: Bror

Favorit pålägg:
Avokado

Vilket är det vackraste ordet: Lycka

Bästa bok du läst: Syskon kärlek

Är du Internetberoende: Ja

Favoritparfym: Gucci rush 2

Gillar du snö: bättre än slask

Vilka är dina bästa egenskaper: skrattar och är glad

Vilken film såg du på bio senast: oj, the kingdom tror ja

Senaste köpta skiva: Köper inte skivor

Favoritgodis: Häxvrål

Studier eller jobb: Jobb

Bästa kompisar: Amanda, becca och jossan

Har du varit kär:
Ja absolut

Kärlek eller sex:
Kärlek och sex

Längsta förhållande:
3 år

Din stora kärlek:
just nu, robban.

Din första riktiga kärlek: Robert

Din drömdate: Sommardag (är han rätt är daten rätt)

Ge eller ta: Ge











Fredag!

1 päron
1 äpple
1 apelsin
1 dl jordgubbar
1dl hallon

mixa, mums!



Kom precis hem från läkaren, det blir antibiotika igen. Känns rätt skönt men ändå inte, då jag är rätt trött på krogen. Okej att gå ut någon gång ibland men helg ut och helg in är jag rätt less på, det är så ytligt. Jag går hellre på någon skön hemmafest och är social istället för att behöva överösta den dunkade musiken. Eftersom det sällan är hemmafester längre så går man ut ändå, för att göra nånting. Ne ska ha en lugn helg, ikväll har jag bestämt mig för att följa med mamma till hennes kompis i sollentuna och ha tjejkväll. Imorgon är en ny dag, vill ha schlagerkväll (utan alkohol?!?) hm..

jag är vad jag äter.

Ligger i sängen och tittar på du är vad du äter, ska ta till mig varenda ord dom säger om all skit vi proppar i oss. Kan ju endast klandra mig själv för hur jag låtit min kropp bli. Den är endast 2 ½ månad kvar till juni, jag känner mig som ett hopplöst fall, Anna Skipper HJÄLP MIG!


image94
Passande kvällssnaks

städ hjälp

Hade glömt bort att det var torsdag idag vilket innebär att mamma och mormor kommer hit. De städar och skurar golven, allt ska skina. Jag har det rätt bra på den fronten faktiskt. På torsdagar kommer ju mamma hem och lagar middag också, idag blir det Räkor indien, mums. Skönt att slippa tänka på sånt idag, känner mig rätt låg. Men någon gång måste energin ta slut. Va precis nere i centrum och köpte MASSOR med frukt och bär. Apelsiner, äpplen, päron, mango, jordgubbar, hallon, physalis, passionsfrukt och vindruver ligger nu i kylen, jädrar vilka smoothies jag ska göra. Jag saknar redan amanda när sågs vi sist? tisdags tror ja .. hmm. Ikväll vill jag kramas och kolla på film. ska ta mig iväg till gymmet efter middagen också. Blev förstås ingen film på cosmonova idag, jag försov mig och jesper hörde inte av sig. Han är nog ändå för mesig för det där, så han är nog glad att jag inte heller ringde. Ne nu ska jag hjälpa mamma med maten. puss

Börja dagen med en smoothie

image93



Jag är en sjusovare som vanligt, Håller på att hälla i mig en smoothie för att piggna till. Blev rätt sent eftersom jag kollade på filmen Candy, en djup och extremt rörande film om drogmissbruk och kärlek. Den är värd att se, men rätt obehaglig. Heath ledger var lika het som vanligt. Idag ska jag träna, men tar det framåt kvällen. Nu ska jag dricka upp min smoothie och sedan kila ner till centrum för att handla hem massor av frukt. En smoothie om dagen är bra för magen.


Dagens: banan,äpple och apelsin

Oväntat besök

Jobbet gick jättesnabbt idag, så skönt att man har så gulliga arbetskamrater. Jag stotrivs och är nästan jämt glad, vilket borde få mig att vilja jobba mer? Man kan säga att jag är rätt slut nu, var hemma ensam i en timme sen ringde jesper och sa att dom var påväg hit. Blev en snabbstädning dvs att jag slängde in allt i garderoben. Så han kom förbi med 4 killkompisar, alltid kul med oväntat besök, slapp känna mig ensam ikväll. Vilken tur jag har! Dom drog nyss så ska sätta på en film. Har alla heath ledgers filmer på datan nu, så det är bara att välja nån. Sitter och funderar på att tatuera mig också, vill ha ett citat som står mig varmt om hjärtat i nacken. Så får ringa kim och boka tid snart, spännande. Imorgon ska jag på cosmonova och se dinosarierna, efter många om och men lovade jesper tillslut, woouw. Kan inte sluta undra vilka ni är som sitter och läser min blogg dagligen, om ni inte vill vara anonyma kan ni väl slänga in en komentar och säga hej? Hoppas ni haft en bra kväll, puss och kram från mig.

det regnar

Att hålla tummarna gick inte så bra. ute regnar det, så jag vill ligga här i sängen tills solen skiner. Hade tänkt gå ut och köpa lite frukost men det jag har hemma får duga. Ska ändå leva på pulver dieter nu (mestadels). känner mig lite halvkrasslig hela tiden, jag är inte frisk men ändå inte sjuk. Det är som att det aldrig bryter ut helt. Får börja äta mina vitaminer igen, börja lägga mig i tid och leva hälsosamare. Går vi mot regnigare tider? isåfall måste jag leta efter ett par fräna gummistövlar. Nu kryper jag ner under täcket igen, puss!

te och prat.

Bestämde att jag var tvungen att göra någonting idag, inte ligga hemma hela dagen och kvällen som igår. Så jag åkte iväg och träffade christoffer som var bestämt innan min pest dök upp. Glömde dock ta med fia med knuff så en utklassning från min sida blev det inte. Men det var jätte trevligt, kul att lyssna och prata om allt möjligt. Att höra en person man inte känner väl berätta om sina upplevelser är intressant. Är sjukt trött och ska väl slå på en film att somna in till, har fortfarande inte sett klart bee movie, 4e gången jag sätter på den nu. Dålig? nje? får se hur det går för bina. Imorgon jobbar jag som vanligt, tur att utslagen blivit lite bättre. Har tävttat ansiktet som en tok idag, shoppade ansiktsvatten och alsolösning på apoteket. Tur att smink finns.

Visst håller vi tummarna för fint väder imorgon? Då blir det en peromenad längst vattnet!


Sov sött

har jag drabbats av pesten?

Gick ner till apoteket imorse och dom hänvisade mig direk till läkaren. Jag och mamma ringde och ringde men fick inget svar så gick dit på akut tid. Jag verkligen hatar att sitta och vänta, är inte livet en stor väntan efter något? Nu låter det tragiskt, men om man tänker bortom allt bra som livet har att ge så är det en stor väntan. En väntan på döden? Kan iallfall bli på fruktansvärt dåligt humör när jag får vänta t.ex. telefonkö,kassakö,vänterum, toalettkö.. you name it. Man borde försöka göra något bra av den tiden, inte få den att gå genom suckar och stampande fötter. Nästa gång ska jag ringa en vän jag inte pratat med på länge eller bara fantisera mig bort en stund. Hur som helst så fick jag vänta för att sedan höra att vi skulle avvakta såren ett par dagar. Vilket betydet att jag ska tillbaka på torsdag om det inte blivit bättre. Mina planer för dagen gick i kras, Hart inte heller haft någon större lust att visa mig utanför dörren då jag tror att alla glor. Samtidigt som jag vet att jag överdriver helt klart. Som vanligt när jag tycker lite synd om mig själv behöver jag peppas upp, idag blev det med sushi till lunch. Ska nu kolla klart på bee movie som jag råkade ta en powernap till. Igår såg jag och Amanda förtrollad, en söt Disney film med Patrick Demsey från Greys Anatomy, ögongodis.

När jag och mamma väl var nere i centrum passade jag på att handla lite, 3 påsar med frön ramlade ner i korgen. Kan inte släppa hemmafru rollen tror jag, så vilken dag som helst så är det jag som sitter och planterar på balkongen i hopp om att det ska gro. Tänkte ordna med massor av lyktor och ljus och kanske ett sånt där litet vattenfall där ute också. Bara värmen kommer så kan jag bosätta mig där. Minns för några somrar sedan då vi sov ute på balkongen, låg och tittade på stjärnorna och snacka skit. Ge mig sommar och värme!




Måste visa De gula mjukisbyxorna jag lånade hemma hos amanda, vet inte om man ska älska eller hata. extremt fula eller coola?! hm..

Godmorgon

Godmorgon läsare! helt otroligt att jag är vaken och att jag dessutom har tagit mig hem från lidingö nu på morgonen. Vaknade och satte mig upp på 1 sekund imorse, trots att jag la mig vid 03.30. Nu ska jag se till att möta upp min mamma och ge tillbaka hennes busskort, sen ner till apoteket och ta vad dom har, jag har fått konstiga utslag i annsiktet. Det är inte kul, det är hemskt. Vill inte röra mig utanför dörren egentligen. Hoppas dom har något botemedel. Sen känner jag mig tvungen att ta en sväng förbi gymmet har inte tränat på en vecka. För mig blir det lätt "allt eller inget" så kan ju inte säga att jag skött kosten. Ändring nu!!!!  Nu ska jag lägga upp ett program på 2 veckor som jag inte får missköta. Jag är tillräckligt envis för att klara det, hoppas jag. Har också bestämt att fika med fritiof och sedan sällskapsspel och te med christoffer. Om jag hinner så kanske jag också ska kika förbi mattias i lägenheten han lånar. Men mina utslag kanske hindrar mig från att ens ta mig någonvart. Hoppas det är så att jag överdriver, att det inte alls är pesten eller nått liknande. Äh lika bra att kila ner till apoteket på engång. Önska mig lycka till!

<3

En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat.

- Till dig Amanda





Jakten på nätpedofilerna

Sitter hemma hos amanda och kollar på "nätpedofilerna". Ett program där de genom falsk identitet framkallar brott. Massvis med vuxna män chattar med vad dom tror är en 14 årig tjej. De åker och besöker henne efter att ha fått falska förhoppningar på sexuella förslag. Jag tycker det hela är fruktansvärt, både att de här männen är så extremt vidriga och att man får dom att begå brottet. visst är det bra att ge dessa "närpedofiler" ett straff, men dom blir lurade till det. Det är Fula,tjocka och ovårdade män som tror att de ska få ha sex med en söt tjej. Sedan blir det tagna på bar gärning. Jag är både imot deras och programets handling, Det är fel på helt olika sätt. Det är som att dom letar efter män som ska begå brottet, för att sedan få en bra dokumentär utav det hela. Och att träffa en 14 årig tjej med sex i tankarna är fruktansvärt äckligt. Det är killar,män och gubbar i alla olika åldrar som kommer för att besöka denna minderåriga tjej. Vilket är så sjukt fel och vidrigt.

försöker plugga

Försöker plugga på säkerhetsfrågorna, gick bra en stund men nu vill jag inte mer. Jag har "spelat" ungefär såhär långt säkert 5 gånger, loggat ut och sedan glömt mitt lösenord så jag har fått göra om. Tänkte bli helt klar idag så jag kan lämna in det på onsdag. Sen så måste jag ladda ner nått program så jag kan plugga teori till korkortet. Så jag har ju något att göra på all dö-tid. Men kul kanske det inte är.

Sökte mig nyss till msn och bloggen, har fastnat här nu. Sitter och planerar en fia med knuff duell med christoffer, vi tänkte ta den imorgon. Får hålla masken om jag förlorar stort, min tjuriga sida är nog inte så populär. Känns som att jag har en del att göra imorgon tillskillnad från idag. Idag ska jag bara ta det lugnt känner mig lite krasslig och behöver vila efter helgen. Planerna för imorgon är väl träna, fika och träffa christoffer får se om jag fullföljer allt. Har en tendens att boka upp mig och sedan strunta i det.

Ne nu måste jag plugga vidare, jag ska inte gnälla. Detta är ju vardagligt för många. det tar mig kanske 1 timme till, det dör jag inte av. puss

hemma hos amanda.

Har precis ätit frukost och tagit på mig mjukiskläderna. Minns att jag vakna när amanda drog imorse, men somna lika snabbt igen. Igår somnae jag i soffan redan innan kl 23.00, det är absolut inte likt mig. Så man kan säga att jag sovit jättemycket. Hade tänkt ta mig hem härifrån och tränat idag, men jag vet inte riktigt..har ont i halsen och känner mig förkyld. Måste plugga på en sak angående säkerhet till jobbet. Hade helt glömt bort den uppgiften som skulle varit inne för flera månader sedan, ops. Måste även skriva lite på mitt cv och skicka runt det. Slappa som jag gör hela dagarna är inte helt okej. Ska väl slå på tvn eftersom jag inte är fullt redo att plugga just i detta nu. 

Jag som är så tatueringskåt klicka mig in på denna sida, vem har snyggast?

Kändisarnas tatueringar

Helgen som varit

Fredag: blev lugn, kom i säng någorlunda och gick upp och jobbade Lördag morgon.

Lördag:
Jobbade mellan 8.45-18.30, gjorde det bästa av situationen. Kom sedan hem och la mig i ett bad och fixade iordning mig för utgång. Men först melodifestivalen, kvällens höjdpunkt var nog trots allt när carola blev utröstad. Vi drog sedan in till toxic jag, amanda, nettan, jossan och anthon. Väl där träffar vi jesper och hans killkompisar. Jag har saknat jesper, han är världens gulligaste kille. Blev rätt lugnt igår, eller berusningen la sig efter några timmar. Mange och hans kompisar kom också dit, så jag fick ju någon att kramas med inatt.

Söndag:
Har legat och degat i sängen hela dagen med Mange, amanda drog tidigt imorse. Han drog väl för en halvtimme sedan ungefär. Så idag har jag bara kramats, kollat på film och sovit. Det är dags att piggna till och städa, ta ett bad och sen åka till amanda. Hennes mamma åkte till italien idag så vi ska väl bo där den här veckan. Så ikväll ska vi laga middag och mysa. Vilken mysdag jag haft/kommer få.

Bra röstat svenska folket.

image88
"Ingen mer schlager Förlusten i Andra chansen tog Carola hårt. Det kommer dröja länge innan hon ställer upp i Melodifestivalen igen. ?Det kommer dröja ett bra tag för mig i så fall. Det beror på hur Melodifestivalen ter sig framöver. Det finns mer än melodifestivaler?, säger Carola Häggkvist."

Ja, gud vad skönt att slippa se carola framöver, och att hon själv garanterar  att vi slipper henne i melodifestivalen ett bra tag är verkligen positivt. Tänka sig.. sveriges pop-diva kanske ska sluta tro så höga tankar om sig själv. Bra att Nordman kom och sopa banan med henne.


Linda bengtzing tar hem hela skiten!





hard work work

Helt otroligt att jag lattjar runt som vanligt. Det är något speciellt med lördagar, lördagar gör mig knäpp. Men bra att man är glad, det blir lite roligare då. 5½ timma kvar nu sen får jag åka hem och göra mig iordning för kvällen. Fullt ös medvetslös, hur ska jag orka? Blev väl rätt tidigt igår, somna vid halv 3.. brukar ju annars vara runt halv 5. Så det är inte överdosering av kaffe eller kofintablett som gör mig till sån här. Nu blire ut å ta en cigg sen back to work.

kärring tessan

Jag är rädd för att bli en såkallad bitterfitta, men jag kan inte låta bli att sitta och irritera mig på ungdomar. Jag kan inte sluta tänka på att jag så gärna vill lägga en kärring komentar. Jag tycker inte att man spelar musik med sin mobilhögtalare på tunnelbanan, det är väl inte så konstigt?. "Alla vill inte lyssna på din musik, alla har inte samma musiksmak som du" ville jag så gärna banka in i idiotens huvud. En annan sak jag kan störa mig så himla mycket på är dom som röker nere i tunnelbanan. Fan visa lite respekt åt andra människor. Kan till och med hända att vänner till mig får för sig att göra det, och då är kärring tessan där direkt med pekfingret.

let the sunshine in

Amanda va uppe redan vid 7 och åkte straxt där efter till skolan, själv vakna jag för en halvtimme sedan och känner mig rätt stressad. Amanda har hål timme mellan kl 10.00-15.00 så jag ska in mot stan för att möta upp henne. Det är alltid lika kul att vakna upp till ett strålande väder, vi går mot ljusare tider..Vi ska försöka hitta ett fik med uteservering mitt i solen, mysigt!

och så lite gnäll..jag har fortfarande nackspärr, helt sjukt. har ont i huvet och känner mig lite dåsig. feber pågång? hoppas jag kan bli av med min jobbtid imorgon, känner mig inte på top.

ut och njut av solen people, puss.

mys med amanda

Jag är så glad att jag har min Amanda, världens bästa tjej. Är vi ifrån varandra en enda dag så saknar vi varandra. vänner för livet? jo jag tror det. Nu har vi bunkat upp med chips och godis, så vi ska bara ligga och kramas och bli feta. Vi ska se Mannen som kunde prata med hästar, sjukt länge sedan man såg den. hare bra hej!

ta ingen skit

Det är hus i helvette hemma, Jag har ingen bror längre. Jag känner inte min släkt. Efter att ha tagit emot 4 örfilar av min idiot till brorsa så blir han ändå försvarad när jag vill polisanmäla honom. Låter på alla som att det var okej, ett litet snesteg bara. Vad som än händer så lyckas jag ändå bli den elaka, är så fruktansvärt trött på det. Att bli kallad en "äcklig hora" om och om igen har jag slutat bry mig om men när det går över till våld, tycker jag det är dags att sätta stopp och se till att han hamnar i skiten, han är en skit. Mamma är en jävla pussy som inte vågar säga något och för mormor och morfar är min bror fortfarande deras älsklings barnbarn typ som att "han föddes först och är kille". Lägligt att dom skulle komma direkt efter dramat. Att höra min egen morfar säga "om du polisanmäler honom är du inte mitt barnbarn längre, han kommer hamna i skiten" gör ont. Ingen som helst sympati för mig som i det här fallet var den drabbade. Jag blev ju inte skadad utåt tyckte dom. Det där får mig att klippa banden mellan oss, jag vill inte ha med så okänsliga människor att göra. Och visst var jag en del i det hela, klart jag gjorde motstånd det är inte så jävla konstigt. Men vad som framkallade smällarna var att jag bad honom gå ut från mitt rum om och om igen, men han står kvar och kallar mig förnedrande saker. Tillslut tröttnar jag och försöker knuffa ut han och bom så var det hela igång. Varför skriver jag och berättar jag det här egentligen..vill väl bara visa vilken stor idiot han är. Killen är 22 år, dags att växa upp?

mys

Vaknade helt pigg efter min konstiga dröm, har precis suttit och tagit en cigg och en kopp te invirad i ett varmt täcke. Hur mysigt är inte det egentligen? Satt i fönstret och njöt, utanför var marken helt vit av snö och ett tidningsbud började dela ut dagens morgontidning. Nu kryper jag ner igen i hopp om att sova lite. sweet dreams!

image85

önskar att den fanns, hur ska jag nu somna om..

image82

Jag har så inihelvettes jävla ont.

Vafan hände inatt egentligen? Jag har så jävla ont i nacken, näckspärr, oändlig nackspärr. Ni vet ju hur ont det gör och hur obehagligt det är när man får nackspärr för några sekunder. Så har jag haft fast sen jag vaknade, imorse och underförmiddagen var det okej, men det blir bara värre och värre. Dessutom har jag jobbat, kunde inte vrida huvet och ville bara gråta. Sen kom huvudvärken och jag började känna mig yr i huvet, vad händer med min kropp? Och visst det blir inte bättre för att man gnäller, men jag kan inte sluta jag tycker så förbaskat synd om mig själv. Eftersom jag tycker synd om mig själv köpte jag en nyhet från Ben & Jerry's - Bohemian Raspberry med smak av brownies och hallon. De ni, men kan inte tänka mig att den slår cheesecake och fossil fuel. Nu ska jag vila. puss på er.

vanlig onsdag

Kom precis hem från amanda, ska ta mig till gymmet snart som vanligt innan jobbet. Vaknade med nackspärr och ligger och drar mig för att gå iväg, vill helst vila en stund. Eller så vill jag bara strunta i allt och ha en sån där dag i solen som igår. Får hoppas att värmen håller i sig tills på fredag iallafall om inte längre. Känns som att tiden kommer gå så fruktansvärt fort nu och att jag inte kan "förlora" fler dagar av träning. Ger mig själv 25 minuters tänketid annars måste jag gå iväg efter jobbet. Gillar inte att ha "måsten", känns bara tråkigt då, men vad ska man göra?

Mitt horoskop idag stämmer verkligen "en helt vanlig onsdag" så blir väl att jag kilar iväg ändå. Ni som kan borde gå ut och njuta av vädret, jag blir ganska avundsjuk. Ha en bra dag och ta hand om er, puss

KRÄFTAN

22/6-22/7

Onsdagen blir väldigt vanlig. Den ena vardagliga händelsen avlöser den andra. Rätt bra dag för sport.


på middag hemma hos amanda.

Amandas mamma kom och hämtade upp oss, det var på tiden att vi åt middag där. Har haft jättetrevligt och den här dagen kunde inte ha avslutats bättre, Har verkligen varit en superdag. Till middag åt vi en sjukt god grekisk sallad, den var grym! Vi har suttit och pratat om gamla händelser sen man var liten, konstiga grannar och filmen human trafficking. Det enda som fattas nu efter den här middagen är en cigg, jag är så sjukt röksugen, men kan inte skulle kännas fel här. Men verkar som om det är sovdags snart, te & cigg...jag väntar...härligt.

sen blir det att ligga i sängen framför tv'n och sova tidigt, puss och godnatt på er!

UNDERBAR DAG!

Åkte in till odenplan för att jossan skulle klippa sig, mötte upp amanda först och hälsade på jesper som jobbade. Sedan tar vi oss till salongen där jossan sitter med folie i hela håret. Hon skulle bli kvar i 2 timmar så jag och Amanda drar och fikar på cafè Nero, jossan kom sedan och mötte upp oss och åt lunch. Sedan kom anton förbi och hakade på oss när vi gick vidare till nästa fik och uteservering i solen. Amanda och jag var uppe i varv som alltid, det kan lätt bli svårt att hänga med i tempot. Jossan drog efter en stund och då var det bara stackars anton kvar. Anton måste tyckt det var jobbigt att under ca 1 timmes tid ha blivit påhoppad om viktproblem typ 100 gånger. Inte bara av oss utan av en försäljare från worldclass som ville sälja in honom på ett medlemskap, haha. Sen blev det bara ännu roligare att driva med honom. Det har varit sjukt mysigt och trevligt idag och vi har träffat på flera olika bekanta. Håller tummarna för att vädret håller i sig så det blir fler dagar som denna framöver. Bjuder på lite bilder här under.




Jossans hår blev verkligen jättefint, vill också ha så. Måste också lägga in amandas sköna komentar till tandläkaren Andreas: "Är det såhär du brukar säga till dina patienter: öppna munnen stort, så kommer jag snart?"


Nu blir det film, hann aldrig se klart Bröderna lejonhjärta imorse.

tvättstugan

Jag lever trots min tvättstugeskräck, men jag fruktade för mitt liv. Nu är det 40 minuter kvar tills jag får känna den känslan igen, då kommer jag få stanna kvar där nere ett bra jävla tag. Samlar ju på mig in i det sista, borde tvätta 1 gång i veckan. Håller nu på att ladda hem Bröderna lejonhjärta ska bli mysigt att krypa ner bland kuddarna och se den emellan tvättmaskinerna. Ska kila iväg hem till mamma och hämta busskort , sendan köpa med mig lite frukost hem. Senaste inlägget innan det här var bara sjukt, jag ber om ursäkt. Kan tänka lite annorlunda ibland.

image70

"jonatan brukade kalla mig för skorpan, för att han tykcte om skorpor så mycket"

sjuka samtal.

Kollade på filmen The hills have eyes 2 med jossan och anthon ikväll. Inget jag skulle rekomendera er att se, men den fick mig på roliga tankar. Pratade precis med andreas i telefonen och försökte förklara hur jag skulle agera om jag var i deras situation. Drar lite snabbt vad den handla om och sedan förklarar jag hur jag skulle agera.

De är ett gäng soldater som ska åka och öva, träningslägret ligger vid ett berg med grottor. Där lever "grottmongon" dom är ute efter att döda dessa soldater. I en av scenerna så klättrar soldaterna upp i berget med hjälp av rep som mongosarna sedan tar. de dödar en efter en...

vad gör man då? kämpar för att ta sig levande därifrån? kan man komma därifrån? repen är ju borta..


Då kommer vi dit då jag sätter mig in i filmen, jag är där och jag skulle inte vilja att något av dessa monster dödar mig eller våldtar mig för att få tillökning (de gjorde så med kvinnorna). Så jag försöker förklara på telefon att jag då hellre skulle hoppa ner från stupet och dö på egen hand. Kom sedan på att det låter rätt dumt när jag fick motargument, skulle vara lättare att skjuta mig själv, (soldater = vapen). Det är väl inte så konstigt, om jag förmodligen ändå blir dödad, vill jag väl bli det av mig själv? Eller är jag bara knäpp som tänker så? tror inte jag skulle ha så stark överlevnads instinkt för att palla trycket och kriga mot monstrena. ( för att sedan bli dödad ) Nu är det ju inte så att detta kommer hända mig..kalla mig knäpp om ni vill. Jag lekte bara lite med tanken, klicka på bilden eller se filmen, och lek lite med tanken ni också.




En annan sjuk sak jag tänkt på är att när jag badar varjedag går det åt så himla mycket vatten. Tänk vad det skulle räcka till fattiga i t.ex. Afrika och där ligger jag glad och plaskar i säkert 150 liter 1 gång om dagen. Den tanken får mig att känna mig lite dum.

Ska nog inte ens gå in på mitt och christoffers msn-samtal, berättade iallafall att jag har skräck för att tvätta i tvättstugan. Detta har kommit efter att ha hört om tvättstugemord. så vi drog igång en story vad som kommer hända mig i tvättstugan klockan 07.00 imorgonbitti. SCARY

Är trött och ska nog sova innan jag får för mig något mer, kan ju vara så att jag bara suttit och pratat i nattmössan.
puss och godnatt!

träning.

Sådär, jag kom iväg tillslut. Nu ligger jag hemma framför tv'n igen, becca struntade i mig och åkte till sin pojkvän, mindre kul. Men det är väl smällar man får ta, fast jossan och anthon kommer förbi snart och kollar på en film, om det inte blir för sent. Det var skönt att få lite gjort på gymmet idag och det hjälper mig nog att komma tillbaka imorgon. ska nsart ner i tvättis och byta tid till 07.00-11.00 istället för 11.00 - 15.00, jossan ville att jag skulle följa med henne till frisören kl 12, så klart man ställer upp. ska krypa ner i soffan och kolla på tv sen puss puss.

KÄRLEK

image66

image67


MINA ÄLSKLINGAR OCH JAG VILL SOM VANLIGT INTE VARA MED PÅ BILD, TACK FÖR EN BRA KVÄLL TJEJER!


vänta lite nu.. kolla här?!




LÄNGE LEVE NORdMAN! <3

image65

Jag kan inte sluta lyssna på hans låtar, jag avgudar honom. Han får mig att le han får mig att sjunga med. Jag tröttnar aldrig, det är känsla i hans musik, den får mig glad. Här är mina absoluta favoriter, lyssna på texterna och hans sköna röst.


Det sista du ser - FAVORIT
Vill ha mer
Kalla mig dåre
Nordman
Förlist
Be mig
Allt eller ingenting




jag är nog sliten

Jag fattar inte hur jag kan vara så sjukt seg och trött, nu börjar jag vakna till. Jag känner ändå ingen ork för att t.ex. ta mig till gymmet, som jag MÅSTE! känns som att jag inte varit där på hur länge som helst, ,men har ju ersatt det med promenader. Helgen har varit en synd för mitt försök till att vara hälsosam, alltså träna och äta rätt. Men nu är det ju ny vecka och en bra tidpunkt att få kontroll över det igen. Ska därför börja skriva "mat&tränings" dagbok nu, fast inte här. Måste komma igång och börja simma igen, det gick ju bra ett tag. Sola måste jag också göra börjar blekna igen, ingenting känns på topp just nu. Tiden går fortare än vad man tror, snart är sommaren här, jag tänker inte vara blekfet. dags att skärpa till sig lite. vit vecka? vit månad? Kan lova att nästa helg ska jag iallfall inte dricka en droppe! Blev alldeles för mycket förra veckan. Fredag, Lördag, måndag, onsdag, fredag och lördag, Nu låter jag min kropp vila 1-2 veckor. I'm out, försök inte locka med mig ut, snälla!
image64
Nu måste jag på något sätt peppa mig själv till att gå till gymmet. Becka kommer ikväll och då lär det ju inte bli av.
Puss på er.

NO smoking

image63
Kom precis på att jag inte rökt minsta lilla idag, BRA AV MIG!

alla har en ond sida.

Ligger här framför datorn och äter nudelsoppa med räkor, mums. Jag måste vända tillbaka dygnet, svårt..borde ha bokat den tävttstuge tiden som var klockan 7 imorgonbitti, men kändes för tidigt. Har sovit till och från hela dagen, sist jag vaknade var väl vid 18.30 och nu har jag varit vaken sen dess. Vad ska man göra? känns rätt tråkigt.. Det är ingenting på tv och inte heller någon kul typ vid datorn, så jag skriver här.

Märker mer och mer att jag har en förmåga att bli förtjust i personer lätt, men det är väl inte så konstigt. Man saknar ju känslan av närhet. När man får uppleva det för stunden så vill man bara ha mer. Undra vad jag hade gjort utan amanda, tänk om jag inte hade haft hennes närhet. Dessutom vill jag enbart ha närhet genom kramar, knappt mer än så. Vad fan har hänt med mig, nu borde ju vara den tiden då jag super knullar och knarkar. Men har ju insett att kärlek är så mycket bättre än det. Vilka är det som man verkligen älskar? Dom som man verkligen älskar, kan man svika dom? kan dom svika dig? Vi lever alla i en bubbla, och den kan när som helst spricka och du ser verkligheten. Det där fina man tror sig haft med någon blir som bortblåst. jag tror att alla människor bär på en ond sida, förr eller senare sviker man, förr eller senare blir man sviken. Jag skriver inte om förhållanden, vänskap eller familjeliv, jag skriver om mänskligheten.. om oss alla, det är så vi fungerar mer eller mindre.

Just nu känns allt jättebra, jag litar och älskar min familj och  mina vänner. Men imorgon,om en vecka, om ett år kanske bubblan är spräckt. Man kan aldrig veta vad som väntar...

Äntligen något att titta på.. Efterlyst, där har vi några extrema exemplar.
Sleep tight <3

kombinationen theres och amanda = galen!


image62




Hej! Äntligen har jag kunnat sova några timmar, Somnade väl runt 6 tiden imorse och vakna pigg som en lärka kl 10. Ibland kan man ju fråga sig hur det går till. Hur som helst så blev det till en början lugnt igår kväll. Jag och amanda bestämde att vi skulle ha Schlager kväll och köpte 2 vinare att dela på. Det var verkligen jättemysigt. tycker det var rätt låtar som gick vidare, men att nordman ska möta carola i andra chansen är inte okej? tyckte dock inte att låten han sjöng igår var den bästa, men han är ju min absoluta idol så jag håller tummarna. Nettan kom förbi och drack lite vin med oss, vi satt och snacka och hade det bra. Men när vinet började ta slut kom ångesten, så vi tog oss ner till lokalkrogen i solna centrum, sjukt mycket ungdomar där igårkväll. Mattias och två kompisar till honom kom dit och drack med oss (mattias var dock nykter för att köra bilen)Vid stängning drar vi alla hem till mig och fortsätter kvällen, genom att bland annat sjunga "the mysterious ticking noise" alla fick vara en av dockorna. SJUKT JÄVLA KUL! Helt plötslig var nettan borta utan att säga hejdå, tog en sväng eller två genom lägenheten men insåg fort att hon inte var kvar. Sedan vid halv 6 kom mange hit ensam, han skulle kommit med 2 kompisar men det var väl lite för tidigt på morgonen. När han kom drog de andra och amanda sov redan sedan 2 timmar tillbaka. Mysigt med lite sovsällskap även fast jag var pigg innan jag kunde somna och efter att jag vaknat. Imorse kunde jag verkligen inte sova och gjorde allt för att få igång amanda, det gick lite segt till en början men tillslut blev det för mycket även för mig. Så jag bestämde mig för att sova när hon var på topp. Tror jag och amanda skrämde iväg mangte med vårat galna morgon tempo och konstiga beteende. En kombination mellan mig och amanda kan få andra att fruka för sitt liv.


SJUNG MED!

Nu har vi bestämt oss för att gå ner och äta pizza, varför inte fortsätta med onyttigeheterna hela helgen, puss!

jubel idioter

Kvällen igår va sjukt bra, alla mina älsklingar var ju samlade på samma plats. Vi förkrökade hemma hos jossan och drog sedan in till toxic, har blivit helt okej där, mer folk och bättre drag. jag och amanda va så runda om fötterna när vi kom hem till A, men skulle ändå shotta mer. Finns inget stopp när man väl börjat. Träffade nån jävla linus igår ocksåm, A's kompis, hans flickvän var bortrest i Egypten. Vilket verkade få honom att kunna kladda helt öppet. Har människan inget samvete när han försöker få mig i säng? Ibland kan man ju undra hur fan folk beter sig i sina förhållanden. Känns som att det är extremt många killar som är skitstövlar, men ska väl inte dra alla över en och samma kant. Blir bara lite bitter nu i efterhand och börjar undra om mitt förhållande verkligen var så perfekt eller bara en lögn, att jag levde i en bubbla. vill inte tvivla för innerst inne vet jag nog. Men inget hindrade den här killen, inget hindra flera andra heller. Han gav sig liksom inte, han hade ett mål, att få mig i säng. nejtack!

Har äntligen kommit hem, har så sjukt ont i mina fötter. Det är ingen smart ide att ta stela nya skor en helkväll. Har till och med blåsor på fotsulan. Det var ett helvette att ta sig hem, glömde mina extra skor hemma. Men nu sitter jag ju här, ska slå på tv och bara slappa. Ladda batterierna tills ikväll, tänkte köpa lite vin och kolla på schlager med Amanda. Sen får vi se vart det bär av, kanske skulle träffa mange också.


puss & kram