:)

Gud vad trött jag är idag, igår var vi ute på klubbonsdag ett gäng. Jag var iof nykter och har äran att slippa baksmälla, vilket är skönt. Kom hem sent, runt fyra halv fem. Anna som var mitt hemsläp somna bums, på 1-2 minuter. Imorse när anna skulle kila till jobbet så kom becca hit och vi åt kräftlunch på balkongen, fyfan va gott! Och glada nyheter fick jag igår en av dom var såklart att robban kommer idag iallafall. Resten håller jag hemligt, kanske avslöjar sedan.


less

Jag ville så gärna vakna upp pigg och glad, men började med att gråta lite istället. Jag har gått runt som ett barn i väntan på julafton sen Robert åkte. Har bara väntat på att han ska komma hem från det där jäklans jobbet. Han blir nu kvar över helgen och kommer inte hem förr ens Nästa torsdag, jag blir ledsen och känner mig ensam. Jag hatar känslan av saknad, jag är ju inte besatt men var så inställd på att vi skulle ses imorgon. Om jag inte hade jobbat nästa onsdag hade jag kunnat åka dit, vara där över helgen och åka hem med honom nästa torsdag. Men våran ide sprack ju ganska direkt. Ska ja somna om och hoppas på att jag vunnit högsta vinst på lotto när jag vaknar igen? Sånt här kan förstöra min dag, rejält.


Glömde...

Lägga in den bästa bilden utav dom alla. Får man undra varför mormor hade den?


Mormor kan vara så grov ibland, idag utalade hon sig om att tanterna springer efter morfar så fort han är ensam nere i stugan. Och inte heller var han säker hemma i odenplan där var det de ryska hororna som inte lät gubben vara ifred, stackars min morfar. OBS det är inte jag som utalat mig så, det är min mormor på 78 bast
.

Min mamma är bäst

Klockan är snart 04.00 och jag är fortfarande vaken, har känt något ångest liknande. Allt går upp och ner så hoppas att jag vaknar upp på toppen humör, måste nog ha mycket sömn för det. Mamma hade också problem med att sova så hon kom upp och höll mig sällskap på en kopp te. Vi satt och pratade massor om väldigt djupa saker jag inte haft en aning om tidigare. Känslig som jag är satt jag med tårfyllda ögon när jag fick höra vad min älskade morfar gått igenom i sitt liv. Vi pratade även om mycket annat och jag är väldigt glad för att vi har en sådan öppen relation till varandra jag och mamma. Vi pratar om allt hon är som min bästa vän, jag vill också vara mitt barns bästa vän i framtiden. Man ska inte vara rädd för att prata öppet om saker för trots olika åsikter så ska familjen alltid stötta och finnas där. Min mamma vet ALLT jag gjort bra och dåliga saker, men hon klandrar mig inte. Då kommer man tillbaka, det är inte så att jag inte fått höra att jag gjort fel för det har jag. Men jag har liksom inte blivit straffad och sedan varit rädd för att öppna mig. Jag måste visa Vart vi var idag, det är så nära men så mysigt där nere i stugan. Varför har jag inte åkt dit med någon tjejkompis och bara grillat en kväll och haft det mysigt. Mer sånt tycker jag!



Här vill jag vara oftare!

Blommor blommor blommor

Mamma <3

Mamma fotar mig (hatar att vara med på bild som ni säkert märkt)

Mormor plockar hallon

Morfar ska också plocka hallon

Lite sallad till lunch

Vattnet ett stenkast bort

 Den lilla stugan

Mormor och morfar <3 (morfar & mormor)

vänner stöttar varandra

Hej bloggen! Här ligger jag och kollar på sex and the city på min lilla hemma bio. Var nere i stugan idag och dom har det så mysigt där. Som vanligt går jag in och lägger mig på sängen och slummrar till efter maten. Påvägen hem köpte jag och mamma en pizza på take away, fick dock bara i mig en halv halv, undra om den finns kvar (magen börjar kvällskurra). För att inte ligga hemma och dö så gick jag över till jossan för att umgås. Där drack dom lite, Nettan, Lollo, Jossan och hennes mamma. Själv tittade jag bara på och fick höra på en del skitsnack enligt mig själv. Ibland undrar jag hur man kan vara så känslokall och utala sig om vissa saker, som man inte varit med om själv. Så var snäll och håll det för dig själv för jag har det rätt jobbigt ändå, få mig inte att må ännu sämre TACK! Du och jag är inte samma person, håll dina nertryckande tankar för dig själv i fortsättsningen. Då blir allt jättebra och jag slipper tycka och tänka sådanna saker. TOPPEN! Utöver det fick jag en glad överaskning som tyvärr är hemlig tills vidare, men det fick alla negativa ord bortblåsta och jag kunde fortsätta kvällen ett tag till. Dock skönt att vara hemma nu så jag ska mysa ner mig framför en film och göra lite fruktsallad. puss på er!

Hej hej hallå!

Vet ni hur glad jag är :D, pappa kom över med tv'n igår. Känns stort jämfört med min gamla lilla. Igår fick jag panik och var tvungen att hitta på något så thimmy skynda sig hit. Sen kom andre och vi gick ner till vattnet. De skulle bada så jag tittade på. Sedan gick jag och thimmy och köpte massa gottis och hyrde film. Nu ska jag ner till mormor och morfars lilla stuga, ha en bra dag!


fint med min nya vågtång :)?


goa gubbar


min älskling och jag

'
underbara bryggan


Nya älsklingen

luleå - stockholm







sveriges största bro?

Pappa undrade vafan klockan la av för,ett tecken på att han var trött och hade kört ca 90 mil.


Jag och robban myser gärna till det med mangobitar, drakfrukten var snygg men smaklös.

Godmorgon!

Gäsp och godmorgon! Skulle åkt iväg till blå lagunen men blev inte så. Så trött och seg dom jag är hade jag nog inte orkat ligga i solen hela dagen ändå. Möter istället upp mamma lite senare för att umgås med henne istället. Innan de ska jag se till att äta upp min jordgubbskräm och kanske ta en promenad eller somna om en stun? Har sovit lite halvdant sen Robban åkte 05.30 imorse. Nu får jag se om tiden går fortare när jag är hemma och saknar, vi ses ju på torsdag. Imorgon ska jag ner till mormor och morsfars stuga i bergshammra med mamma och sen till adam där vi ska laga käk och spela tv-spel. Så morgondagen lär gå undan. Skulle behöva ha en stor städdag också, måste få plats med nya tv'n. Pappa kommer förbi med den i veckan, va bekvämt det kommer bli att ligga i sängen (ännu mer ?)

Ne dags att äta kräm och ta en promenad i solen.

Hemma!

Kom hem inatt efter 100 mils bilresa, det tog sin tid men fram kom man. Robban var redan här och väntade på mig när jag kom, det var skönt med sovsällskap igen. Imorse gick vi upp vid 10 tiden och åkte ut till drottningholm, där solade vi och åkte vattenscooter. Låg vid en liten stand med Robbans mamma och hennes kompis. Det var super mysigt men åkte hem rätt tidigt, nu ska jag ner och köpa sushi till lunch. Ska även äta det till middag, firar att jag är hemma!

Nu sticker vi snart

Vi åker tidigare idag skulle ha åkt vid 6 tiden, men vi åker redan nu. 100 mil har vi framför oss, damn va jobbigt. Men tidsnog är jag hemma och ligger i min underbara säng. Hoppas Amanda kommer hem snart också. Måste träffa Amanda Becca och Jossan. Känns som jag varit borta flera veckor, hah. Nu ska det packas!

Party poooper



Hejsan allihopa! Här sitter jag ensam i en lägenhet i Luleå. Jag sitter här och äter chips och krispiga ostbågar medan de andra är ute och roar sig. Var med till en viss del, vi gick ut och käkade middag allihopa på en resturang. Sedan skulle det bli fest, Anna-karin min farbrors tjej åkte hem till deras lilla bebis och jag åkte till farmor. Farmor har en läskig hund så jag kände att jag ville sova här hemma (här där vi bor). Ensamt men skönt på någto sätt, lugn och ro. Jag har inte lust att festa, det är inget för mig nu. Jag tycker röklukt luktar illa, ber pappa stänga igen balkongen när det är dags. Jag är faktiskt stolt över mig själv, party tessan har nog gått och blivit tråkig! Och vet ni det ska jag fortsätta med :D

Lika bra att jag inte följde med ut ikväll, hade tjatat om att gå hem tidigare än alla andra och bara varit en party pooper. Fick en trevlig stund med farmor också då vi satt och pratade om allting, min älskade farmor. Ska slå på en film och somna, dröma om min älskling och komma ett dygn närmare honom.

Ni som är ute och super, kom ihåg varannan vatten ;)

Borta bra men hemma bäst

Vi sitter här óch har hem längtan allihopa, vi vill hem till Stockholm igen. Borta bra men hemma bäst. Alla har vi något där hemma som väntar på oss, ska bli skönt att kännaden där känslan då saknaden försvinner. Det har gått en dag mer än vad vi är ifrån varandra varje vecka, men bara att jag är här på andra sidan sverige gör att saknaden blir större. Saknar min mamma också, min söta underbara mamma. Men imorgon kväll åker vi, det var det första jag tänkte på när jag vaknade, inte så lång tid kvar nu. Ska försöka njuta lite av tiden som är kvar, in i duchen och in till stan nu! Ha en toppen dag!


Jag har älskat dig hela tiden..

Jag vill bara skrika hur mycket jag egentligen älskar dig och att jag alltid gjort det. Visst har jag förträngt det efter vad vi har gått igenom. Men jag förstår nu att det bara var ett rop på hjälp. Önskar att du kunde känna likadant igen. När ska jag få säga de tre orden innan vi somnar på kvällarna? När ska jag få avsluta samtal och sms på det viset? Även fast jag inte säger det så vet du ju att jag gör det, varför kommer det inte ut? vad är jag rädd för? Att inte få höra de orden du en gång sa till mig?



Har jag förstört det vi en gång hade eller finns det hopp?

En dag i naturen

Idag åkte vi ut till min farbrors landställe, sveriges natur är verkligen fin. skog, skog och åter skog. Vilken mysig stuga han hade precis vid älven. Här är lite bilder!






Vi stockholmare klarar inte av mygg och knott, såhär gick min pappa och bror omkring. Jag hade endast en mygg mössa över annsiktet. Min farbror fick skämmas för oss jäkla stockhomare. (i solen mitt på dagen)

video på farbrors hus :)


Kraftiga strömmar

Sushi inget för norrlänningar?

Go-karten gick väl sådär, antar att jag är lite mesig med gasandet. Så jag måste erkänna att jag låg näst sist hela tiden, med som tur var låg pappa sist. Han var sämst på tv-spel igår och sämst idag, min pappa är inte speciellt matcho av sig. Efter det så åkte vi och handlade hem mat och om jag får välja blir det ju såklart sushi. Ni som följer min blogg vet ju hur ofta jag köper det och hur mycket jag älskar det. Farmor hade sökt och hittat en sushibar här i Luleå, så vi åkte självklart dit. Jag kunde inte byta ut lite i tolvbitars menyn så att jag fick 4 räkor och 8 caloforniaroll. Fick då bara köpa 10 rullar och lägga till 2 räkor till styck pris. California rolls är tydligen inte Califoprnia rolls här uppe, det var som makirullar fast utan lax och med regnbågsrom istället. Dessutom var det svenskar som jobbade, bor det inga kineser eller japaner här? Dom skulle ju tjäna enormt med pengar, eftersom dom kan sin sak. Gav det en chans iallfall fast kunde inte låta bli att suktas av pappas hamburgertallrik och min brors natchotallrik. Riset var inte som vanligt sushiris hemma i stockholm, det blev helt löst..korn för korn när man stoppade biten i munnen. Ne besviken blev jag och jag fick betala extra mycket för skitsushi. Jag börjar längta hem nu, inte för sushin men det sklle vara gott med äkta vara. Jag saknar Robban enormt mycket, måste vara bara för att jag är här. I vanliga fall jobbar han ju måndag - torsdag så det är jag ju van vid. Nu får jag inte träffa honom förns på söndag och han åker ifrån mig måndag morgon igen. Känner mig så långt borta nu också, vi ska tacka gudarna för att telefonen finns. Nu ska jag Kolla på The Notebook och äta Ben and Jerry's glass (som knappt några norrlänningar vet vad det är) Filmen är en av de bästa jag någonsin sett! puss på er.



Ser ungefär ut som mina hemlagade



Detta var jag ute efter, så det ska vara!


Shopping

Blev inget landställe för grabbarna idag, istället har vi precis kommit hem från stan. Alltid får man med sig någor hem idag blev det, en tunika, en t-shirt och två par skor. Straxt ska vi dra iväg och åka go-kart, jag kommer få stryk! men kul är det. Är trött och seg som vanligt märks att kroppen inte är som den ska. Har nu bokat tid hos en barnmorska för samtal och undersökning. Hur som helst det här har jag köpt.





Min lilla kusin Nelly

Påväg att göra sin speciella min



Bajare från födseln, så söt!


Playstation3 - Racing

Kände mig ensam och tråkig så jag gick in i vardagsrummet och gav det en chans. Det där som killarna håller på med kväll ut och kväll in. JÄKLAR vad kul det var! Fösta gången tävlade jag mot datan, visst kom jag sist men skötte mig jäkligt bra. Andra gången mot pappa och VANN. Nu precis tredje gången mot min farbror och ledde första varvet och låg sedan 3 sekunder efter vid mål! Har bara spelat 3 gånger och damn jag är bra. Har alltid haft svårt att komma på saker jag är bra på, då brukar det väl typ låta "jo jag är väl bra på att laga mat" men Bildspel ska få vara med på "vara bra på" listan framöver, yeey. Nu ska jag ut och spela mer, dom får passa sig. :)




I LOVE IT!

Shopping i luleåstad

Gokväll! Idag åkte jag och pappa in till Luleåstad och gled omkring, väl där mötte vi farmor som joina oss. Jag shoppa de verkligen loss på rean och ska in imorgon igen. Då ska jag och farmor ha en heldag i stan igen, glömde hämta ut tröjan ja la undan så hoppas verkligen den är kvar imorgon! Visar mina köp då. Just nu sitter grabbarna och ölar och spelar tvspel, mina två farbröder,min bror och pappa alltså. Jag har dragit mig undan lite, så jag sitter här. Vi har ätit en supergod måltid som bestod av klyftpotatis och grillspett med massa tillbehör, mumsigt!

Vet ni? jag har slutat röka har nu varit utan i tre dygn och innan min födelsedag (då jag unnade mig) tre dar med. Klart jag känner av, men det här klarar jag! Håll tummarna för mig :) jag ska bli ickerökare!


Framme i Luleå

Vet ni när jag gick upp imorse? Klockan 4 på morgonen då hade jag fått 1timme sömn eftersom jag la mig vid 3 tiden. Klockan 04.25 var vi påväg hit, första 60 milen gick snabbt ungefär lika lång tid som sista 40. Jag blev fachinerad av Sveriges natur, solen sken och det var otroligt vackert påväg upp. Om jag hade kunnat ta bilder hade jag gjort det, men vi åkte ju i full fart. När vi kört förbi Umeå blev det mulet och började spöregna, Vilket gjorde att det tog mycket längre tid. Men fram kom vi och jag måste erkänna att dte var jobbigare med tåg för några år sedan. Här ska jag vara tills på lördag, ska bli skönt och avkopplande. Jag har fått en helt underbart söt kusin, första gången jag träffade henne. Hon fyller 1 i september och vi klickade direkt. Hon har världens sötaste bebismin, ska försöka fota. Har varit hemma hos farmor och farfar på middag också, fast matlusten var väl sådär mår rätt illa titt som tätt. Just nu sitter jag hemma hos en av mina 3 farbröder här uppe, det är här vi ska bo. Farmor tyckte att vi skulle åka in till stan och ha en tjejkväll Jag,farmor, Nelly och hennes mamma medan killarna åker ut och super på landstället. Det låter superbra, när jag är i nyktert tillstånd kan fulla människor gå mig på nerverna.


Vid en rastplats straxt efter Sundsvall, dags för frukost!

Natur, ni ska bara veta hur vackra sjöar vi åkte förbi.

Snart startar den eviga resan.

Hej där! Sitter just nu hemma hos pappa, om några timmar bär det av emot Luleå. Igår fyllde jag år och vilken mysig födelsedag jag hade. Jag och mina närmsta vänner spenderade kvällen på grönalund, där vi drinkade och åkte några åk. Jag hade verkligen en toppen kväll, tack mina älsklingar. Tidigare på dagen var jag och Robert och käkade buffèn som vanligt. Nu imorgonbitti sticker jag kommer sakna den där värmen jag får varje natt. Kommer också få känna saknad och säkert få reda på vad jag egentligen vill med allting. Nu tänkte jag lägga mig och läsa ut boken för att under resan imorgon börja på en ny! här får ni se skorna också. puss och sov gott.


HORSKOR

Har varit full fart idag och jag är helt slut. Först mötte jag upp mamma och vi handlade hem lite,inte alls mycket eftersom jag åker till luleå på söndag/måndag. Sedan hem snabbt för att sedan åka vidare och hämta skorna och klänningen. Skorna va SKYHÖGA, mamma tyckte det såg ut som horskor, hm!? Jag tyckte dom var snygga iallafall. Lägger upp bild imorgon är trött och ska åka till Robban och mysa, puss!


ska hämta hem mina älsklingar

ÄNTLIGEN har min klännings från stylebystars kommit och mina skor ligger kvar och väntar på mig. Ska hämta ut de idag och försöka storhandla med mamma. Jag älskar ju att bränna pengar. Imorgon fyller jag år, då blir det 5kamp på grönan. Var grymt länge sedan jag var där, ska bli kul. Igår kom Robban som han brukar göra på torsdagar, det var mysigt. Även om jag inte kände mig på humör låg mest och funderade på hur allt skulle bli framöver. Ska verkligen tänka på vad jag vill nu när jag åker ifrån honom, för vem vill ha något mellanting? Då kan jag lika gärna lägga ner helt. För aldrig att jag vill må som förut. En annan tanke som jag inte kunde undgå igår var att om jag aldrig lämnat honom, skulle vi fortfarande varit ett par då.. hm det vet man ju aldrig. Hur som helst så skulle vi äta sushi men han var inte sugen så fick äta ensam, efter maten gjorde jag lite efterätt, jordgubbar med choklad och mango i bitar, mums! Nus ka jag läsa lite, som vanligt. Är helt fast i min bok.


Bättre blir det inte

10 timmar & 18 minuter senare

Hej såg här på bloggen att det var 10 timmar och 18 minuter sedan jag åkte till jobbet, nu är jag äntligen hemma igen. Dagen har varit så seg, det är väldigt folktomt och lite att göra på sommaren. Tiden går ju så mycket snabbare när det är fullt ös. Tur att tiden går framåt iallafall. Ett tag ville jag ställe mig med en gramofon och ropa efter kunderna. Påvägen hem köpte jag jordgubbar och choklad som jag ska smälta, mums. Sushi blir det nog till middag också, ännu mer mumsit. Ska nu läsa lite i boken, har läst halva nu sen ta ett bad oh invänta Robert. puss på er.

upp och jobba

Så här tidigt brukar inte jag vara uppe, har blivit allt senare sista tiden. Pappa kommer snart förbi och kör mig till tunnelbanan, skönt! Blev sent igår även fast jag bara var hemma, jag fastnade i boken. Sånt är lite farligt trodde att jag skulle bli trött av att läsa men istället kunde jag inte sluta förns straxt efter klockan två. Men är glà att jag slutar 16.00 idag, då äre hem på momangen och vänta på Robban. Nu har jag något att se fram emot. Undra hur segt dagen kommer gå utan alla rökraster,hm.

ett smart val

Ikväll gjorde jag mig iordning och allt för att gå ut med massa tjejer. Gick över till Lina som planerat, hade dock inte varit säker på att jag skulle med tidigare under dagen. Men för att slippa ensamheten så ändrade jag mina planer. Väl där kände jag verkligen hur osocial och otaggad för fest jag var. Så när de andra gick ut gick jag hem, ett smart val från min sida. Vad skulle jag ut och göra? Allt handlar ju om att jag inte klarar av ensamheten just nu. För det första så börjar jag jobba 07.45 imorgon, lär då vara glad att jag stannat hemma. För det andra så skulle jag inte dricka vilket skulle innebära att jag inte hade lika kul som de andra och fått hemlängtan tidigare. För det tredje hade jag i så fall fått åka hem ensam, vilket jag vägrar. Det är något jag gjort ett fåtal gånger i nödfall. Jag är så rädd och orolig för att det ska hända mig något. Vi lever i en sjuk värld det gäller bara att vara på fel plats vid fel tillfälle. Spelar egentligen ingen roll vilken tid på dygnet det är. Men ensamt, mörkt och folktomt klarar jag inte av. Därför ligger jag nu nerbäddad i sängen med en godispåse och en bra bok! Vilket känns jävligt skönt just nu.




Nu ska jag fortsätta läsa :)

Tainted love


sol, musik och en bok.

Ber om ursäkt för mitt psykbryt igår, rätt kul att läsa sånt dagen efter. Mina tankar måste varit rätt flippade. Mamma vaknade iallafall till igår och vi tog en cigg och tände ljus på balkongen, det var lite mysigt. Idag har jag legat och solat på balkongen mestadels av dagen, ensam. Fast har läst en bok och haft nordmans sköna röst i bakgrunden, så behöver inte klaga idag. Hittade också min sladd till mobilen, den låg inte alls i Robbans bil, förlåt att jag ljög. Ska ladda upp bilderna jag tagit under veckan. Imorgon ska jag hämta ut mina skor från Steve Madden, can't wait.

Såhär mysigt har jag haft det idag



Ego pics innan middag med Lina



Kommer ni ihåg att jag gjort hjärtplättar?
Hur sött är det inte att bjuda någon man tycker om på dom här?


Framför datorn kväll

HORMONERNA SPÖKAR

ALLA ANDRA SOVER, JAG KÄNNER MIG SÅ ENSAM; VILL BARA SLÄCKA I TAKET OCH DRA TÄCKET ÖVER MIG. JAG ÄR SÅ LITEN OCH YNKLIG, GRÅTA UT ALLA JÄVLA KÄNSLOR KANSKE VORRE BRA. KRAMA PÅ MIG NÅGON..? DET SKULLE UPPSKATTAS, JAG LOVAR!

OCH VEMFAN BÖRJAR SPIKA KL TOLV, IDIOTGRANNAR. MEN VARFÖR BRYR JAG MIG?!  MIG STÖR DET JU INTE. BANK BANK BANK *TYST* BANK BANK BANK.

NU KOM JESPER ONLINE HOPPAS HAN FÅR MIG LITE GLAD. BRUKAR LIKSOM VARA LITE UTAV HANS GREJ. ANNARS FÅR DET BLI "GÖMMA SIG UNDER TÄCKET OCH SKYDDA SIG FRÅN ALLA TANKAR SOM ATTACKERAR SOM NÅ JÄKLA KRIGSPLAN SOM SLÄPPER BOMBER PÅ MIG" PUH, LÅNGT DET BLEV. ALLA SOM LÄSER DEN HÄR DÅLIGA BLOGGEN FATTAR NOG ATT JAG MÅR APA, SKA SLUTA TYCKA SYND OM MIG SJÄLV OCH SLUTA GNÄLLA. fÖR INTE KAN DET VARA KUL ATT LÄSA OM EN SURPUPPA ELLER GRINOLLE.


Tisdagkväll

Sitter här i vardagsrummet och bloggar. Eftersom jag lätt känner mig ensam sitter jag här med mamma och hennes kille. Har precis proppat i mig en jättegod lasagne nere från pizzerian medans mamma står och gör räkmackor i köket. Min middag blev så försenad, mådde illa och va inge vidare sugen på något, men gott var det! Synd bara att det inte finns plats för den där goa mackan som tillagas. Idag har jag känt mig så ynklig och väldigt sårbar. Mamma och jag har haft rätt djupa diskutioner kring allt som händer just nu, jag är så glad att jag har henne vid min sida. Tankarna strömmar i mitt huvud, att ens tänka på abort gör mig gråtfärdig. Nu kommer det igen. Lägligt att mamma kom och bad mig skära lök, hon har stukat armen, lika bra att sluta skriva om det. Några räkor ost och kex kan det ju slinka ner iallafall, tröstäta lite.


Puss på er.

tråkbloggar

Vad var det jag sa, jag kunde inte somna om imorse. Jag drog istället på mig kläderna och kilade iväg till affären för att köpa frukost. Väl där blev det festis,avokado och korsord, var inte sugen på något överhuvudtaget. Så knäckemackor med avokado fick duga. Börjar bli ett korsordsfreak, okej..  jag klarar veckorevyns lätt som en plätt. Men smart kan jag inte kalla mig, nu för tiden sitter jag bara och känner mig som en idiot. Jag kan i stort sätt ingenting utav krysstidningarnas konstiga förvirra hjärnan lekar. Jag blir bara sur och slutar efter 5 ord, det lilla jag kan. Vad ska jag nu börja med för liten aktivitet, korsord får bli 1 gång i veckan på enkel nivå d.v.s veckorevyns. Imorse när lina kom över blev hon chockad över att jag redan var vaken, det hade jag också blivit om jag var hon. Vi har legat på balkongen och lyssnat på Nordman hela förmiddagen, hon är också ett fan! Jag är inte ensam. Min bleka kropp klarar inte av solen, mina kinder är redan röda. Skämms när jag ligger i solen över min (vita?) kropp, Har liksom aldrig gett den chansen att bli brun. Ikväll ska jag sola solarium, det kanske låter korkat, nu när det är kanon väder ute. Men säg mig vad jag ska göra? jag vill ha lite resultat..  och snabbt ska det gå! Nu börjar magen kurra, några sushibitar skulle vara gott. Blir så arg för att jag aldrig tröttnar.



(Har glömt min mobilsladd i Robbans bil, därför bjussar jag inte på bilder)

Ibland hatar jag min sms signal..

Blev bombad med 6 sms nyss, antar att jag vaknade på det sista. Känner hur svårt jag kommer ha att somna om nu, attans! Fast klockan är iof snart nio, är det verkligen nödvändigt? Skulle behöva åka in till jobbet en snabbis och ordna en sak, men att åka redan nu vorre att överdriva lite. Får försöka få med mig lina senare, alltid roligare om man är två. Hoppas på att få jobba lite extra imorgon och torsdag. Eftersom jag fick jobb i vasaparken skrev jag inte upp vardagar på ica. Insåg snabbt att cafèlönen var slaveri har därför inte brytt mig om att få tider där senaste månaden. Och pengar behöver vi ju alla. Så man kan säga att jag är i desperat behov av jobbtider eftersom jag är ledig 3 veckor framöver. Förutom dagen efter min födelsedag, lyckat? Tog den som extratid, söndag och ob. Jag fyller ju år om inte ens 1 vecka, men kan inte påstå att man längtar. 19? vad får man göra då? Kommer ihåg hur man gick och räknade ner dagarna tills man skulle fylla 18...Men 19? Har hört att man då får ta sotarexamen, vad det nu är nödvändigt för. Att fylla 20 därimot, det lär man se fram emot. Ett steg närmare mot vuxenlivet, systemet öppnar sina dörrar för oss. Skönt att bara kunna gå ner och köpa ett gott vin att dela en kväll med vännerna. Presenter lär jag inte heller få denna födelsedag, räknar dom med att jag är för gammal för det? Det kan dom väl inte..jag är ju bara barnet. Ne nu babblar jag på om ingenting, en liten powernap tar jag nog.


Planer för dagen:

Cykla (här hemma)
Lina kommer
åka till jobbet
kolla på film
promenera
handla mat

Nattbloggar

Natt och natt klockan är bara 00.40 just nu, men trött är jag. Jag och Lina bestämde oss för en tjejkväll, så vi åkte in till Mandarin city. Jag ville ju marknadsföra deras goda buffè, ni som läser min blogg vet att jag kanske varit där 6 gånger nu senaste 3 veckorna. DOM HAR SUPERBRA SUSHI BUFFÈ! Jag är numera stammis där. Vi åt och åt och åt tills vi rullade hem. Tycker dock att det var lite jobbigt att ta tuben, annars åker vi jämt bil dit. Lat som man är! Vi hade bestämt oss för att spela biljard efter middagen men då vi diskuterade om vi skulle spela i Fridhemsplan eller Odenplan kom jag på att jag glömt flytta över mitt leg till väskan jag använde. Så då var det rätt kört, är det inte konstigt att man måste visa leg för att komma in/spela? Visst det serveras alkohol där inne men om man inte ska dricka då? Man kan ju ha kul och spela utan alkoholen. Riktigt dåligt, vi fick åka hem orkade inte ens försöka då Lina gjort det förut. Men väl hemma i sängen så är det rätt skönt. Ska nu sätta på Freaky friday, somnar lättare till filmer, vill somna snabbt så jag kan drömma om (min?) prins. Snart plingar Lina hysteriskt på dörren för att jag ska vakna (tiden går ju så snabbt när man sover).


Puss och godnatt kära läsare

Schyssta lökar

JÄKLAR, jag har heta pattar! Vad fan händer, hur blev dom silikon på 1 vecka?! Snälla stanna kvar såhär nu! Hade gärna visat er bild (med tröja), men det vorre kanske lite konstigt. Men jag kan inte tro att det är sant, hur det kan gå så fort. Tänk om det nu skulle visa sig att jag inte var gravid, då måste det vara ett mirakel (för du får jag ju ha kvar dom). Haha men nog om bröst. Nog bara jag som är fachinerad. Ikväll försöker jag få med lina på resturang, käka, prata och ha trevligt bara. Hanna ville komma in efter jobbet, jag skulle vilja gå vidare till något mysigt ställe då, kanske bara ta en kopp te och mysa. Om de andra vill ut på krogen är jag rätt på, jag kan dricka vatten. Känner stort behov av att umgås just nu, sällskapsjukan kanske är tillbaka. Nu börjar jag bli sugen på sushi så hoppas lina ringer snart och vi bestämmer något! Förlåt för mitt jävla tjat om sushi. Jag spelar min Nordman skiva just nu, den gör mig lycklig. Va musik kan vara bra!

Nu ska jag göra mig fin, om det nu går.

Vaken igen

Hade rätt svårt att somnat om imorse, men tids nog. Nu ligger jag i sängen och undrar vad som hänt med lina, hon skulle ju ringa upp för 1h sedan. Tänkte gå ut i solen lite, lär väl bränna mig blek som jag är. Men först en kopp te och ett telefonsamtal på balkongen. sedan blir det sol, korsord och en god bok! ha en bra dag puss.

bortskämd snorunge.

Godmorgon! Nu har Robban precis åkt iväg, precis som vanligt på måndagmornar. Jag blir jämt pigg och redo för att åka jag med. Men icke, nu har vi en liten lucka tills på torsdag. Så nu är det bara att sakna sakna sakna. Igår kände jag mig som en liten bortskämd snorunge, jag skulle ha sushi och så var det bara. Var redo för att pressa fram tårarna om det skulle behövas. Robban kom till mig vid 21.30 ungefär, efter många om och men så åkte vi in till Mandarin city. Dom har ju öppet fram till iallafall 22.30, så man får kalla det räddaren i nöden. Gissa och jag blev lycklig, vet inte hur många gånger jag sa att jag faktiskt älskade honom, Jag älskar sushi också. Gud så gott det var, jag vill ha nu till frukost, lunch och middag! i'm stuck. Jaha istället för att ligga här och tänka på mat så kanske man ska lösa korsord. Eller en bok kanske låter bättre, så man blir sådär sömnig i ögonen igen.


California rolls är favoriterna, mums.

Börja aldrig äta sushi

Hela dagen har jag varit absad, JAG MÅSTE HA SUSHI. Min kropp vrider och vänder sig, aldrig har jag känt så stort nikotin eller alkoholbehov. Men sushi?!? Har inte ätit det på ungefär en vecka nu, jag är typ döende? Har ringt och tjatat om det hela dagen, men det lyckas inte lösa sig på något sätt. Jag gråter snart. Konstigt att jag typ klarar mig bättre utan cigaretter. Så se till att inte bli beroende, tillslut lägger du alla dina sista pengar på sushi och blir fattig resten av månaden, kolla på mig jag är ett levande exempel.

puss

Back. Jag verkligen inte upp ur sängen. Har legat och sovit, vaknat sovit vaknat nu hela morgonen. Väntar just nu på att lina ska komma över vi tänkte ta en promenad någonstanns. Är lite sugen på att gå till Gröna stugan, sätta oss där och ta en läsk i solen. Ska röka upp mina cigg också, för sen är det dags att sluta. Jag vet att jag kan! Ska då sätta upp små mål som t.ex. när det gått 1 månad, då får jag unna mig något speciellt. Jag slutade faktiskt röka förut, när jag gick i den där speciella skolan. Då gav min rektor presenter och peppade oss att sluta röka, stegvis alltså. Nu kom lina ska ut å ta en cigg på balkongen och sen bege oss ut på vandringstur.


hejdå!

Något får mig att vilja fly ifrån alla som står mig nära. JA, jag är jävligt känslig just nu. Jag kan inte sluta gråta för saker som aldrig hade fått mig till tårar annars. Men jag anser att folk skiter ganska fullständigt i mig, jag känner mig ganska obetydlig. Visst jag vet att det kan vara att ta i, men det är så jag känner just nu. Jag kan inte rå för alla känslor som strömmar genom kroppen, jag har ingen kontroll. Åker iväg från allt, jag flyr på något sätt. Där det bara är jag, mina korsord, en bra bok och filmerna på datorn. Jag behöver tänka, för det finns så mycket att tänka på just nu. Är inte ens säker på att jag finner några svar. Men att vara för sig själv och slippa känna besvikelse, det ska bli skönt. Får väl stänga av mobilen, för tänk om ingen skulle söka mig? Hur ensam skulle jag inte känna mig då?!


bye

jag är rätt besviken, det är ju jättekul att vara det. Har aldrig känt mig på bättre humör. Är faktiskt trött på det mesta nu. Hare bra ciao


sådan mor sådan dotter.





Älskade mamma :)

en bulle i ugnen kanske..

Jag är vaken, känns som att jag vaknat tidigt några dar nu. Att somna om har jag ingen lust med, men vad ska jag annars göra? Jag mår lite illa varje morgon och har verkligen ingen lust att äta frukost trots att magen vänder sig ut och in. Har känt mig överkänslig senaste dagarna. Det är som att jag kan bryta ihop för minsta lilla. Jag gråter till de flesta filmerna jag känner en enorm saknad efter två dagar, jag måste ha sötsaker och mina pattar är ENORMA! Kan det möjligen vara så att jag är gravid? Jag tror det!

Känner att det snart är dags att ställa ett ultimatum. Allt eller inget? Känslorna börjar styra över mig nu, jag som varit så stark och gått vidare är sårbar igen. Antingen så lägger vi ner allt eller så satsar vi, svårare än så är det inte jag vill inte vara något mellanting. Det är väl bäst att ta sig ur detta innan man blir för känslomässigtstörd och i slutänden sårad. Så inom några dagar faller alla bitar på plats glad eller sårad. Only time can tell.

JAG ÄR HUNGRIIIIIIG!!!!!

Nils karlsson pyssling.

Ligger i sängen och kollar på den där söta lilla nils, och jag kan inte annat än önska att han ska kika fram under min säng, jag vill också bli hans vän.
(tycker dock att småpojkarna är lite bögiga, men det är väl sött)



Fanns bara GAYPARODI, men kolla på den lilla sötingen i röd toppluva. Har ni sett en sötare unge?



hemmafru

Godmorgon, jag sitter här och äter frukost just nu. Fick skrapa fram det sista vi hade i kylen så det blev en äggmacka, ett glas mjölk och vaniljyoghurt med någon typ av puffar. Dags att handla lite, känns lite ont om pengar just nu, sånt gillar man ju. Klockan slog precis 8.00, jag sitter här och undrar vafan jag gör vaken. Robban ringde och väckte mig för att jag skulle uppdatera honom om hans kontouppgifter. Mamma var också vaken så vi tog en kopp te och började baka bröd, and here we go! Bakade aldrig bröd igår, Amanda kom och vi löste korsord och myste framför film istället. Mamma sitter här mittemot och har stulit ett av mina korsord, det uppskattar jag inte..så ingen hjälp av mig! Snart har brödet gäst och det är dags för att agera hemmafru igen!



Allt känns så mycket lättare om man vaknar tidigt...jag är inte alls på "hata alla runt omkring morgonhumör". Kanske är det för att det bara är min söta mamma i närheten. Ne upp tidigt, det är bra skit.


Den perfekta hemmadagen!

Hallå där! Vilket jäkla väder det har varit idag, tycker det är skönt. Idag har/ska jag bara göra massa hemmasysslor. Fick ta en snabbis till affären, jag var dyngsur när jag kom hem igen. Har glömt båda mina paraplyn på jobbet, bäst att stanna inne resten av dagen nu. Just nu håller jag på och gör hjärtformade plättar och ska efter det baka jättesöta små bröd i muffinformar. Är det inte mysigt att göra sådanna sysslor när regnet öser ner? Dessutom har jag allsång på skansen på i bakgrunden här på datorn, åh så mysigt!

lämna mig inte.

Nu har robban åkt för att jobba i Katrineholm, som vanligt i veckorna. Här ligger jag ensam och spelar Lugna favoriter som varit på hela natten. Ska försöka somna om, men brukar ha svårt för det när jag väl vaknat och oftast är pigg vid den här tiden. Skulle vara mysigt om han kom tillbaka och gav mig en puss och kram attack. Jag får vänta tills på onsdag kväll, han kommer ju iallafall tidigare den här veckan. Är jag kär på nytt om jag saknar honom redan? Eller handlar det om vana och trygghet? Ska sova lite på saken, puss på er!

vaknade upp helt ensam!

GODMORGON! Vaknade för ett tag sedan, ingen är hemma. Robban åkte tidigt tidigt imorse, runt 6 tror jag för att han skulle ut och åka båt. Har ett svagt minne av att min bror kom in och sa hejdå, han åker till Amsterdam idag. Mamma skulle träna med mig klockan 10, men hon har inte ringt. Det är rätt lugnt och skönt men snart vill jag ju ha sällskap. Verkar vara kanon väder ute idag, första doppet kanske? Jag har inte badat ute än, sjukt. Så ska väl ringa och se om någon är på badhumör. Kvällen har jag ännu inga planer för, det är ju fredag och jag jobbar INTE imorgon, jobbar söndag istället. Så kom med förslag mina vänner! Jag känner av mitt shopping beroende idag, bara något litet nytt. Jag är pank och kan inte undgå att tänka på vad jag had ekunnat köpa istället för datorn. Men jag vet ju att den var en bra investering. Skulle vara perfekt om mina skor från Steve Madden kom idag, annars måste jag nog ta en liten runda i centrum. Väntar också på en klänning från stylebystars fast den fanns tydligen inte i lager därför har det tagit sån tid. Känns som det är en del saker jag behöver just nu, även fast jag egentligen har det mesta. Ska nog skriva en liten lista på de nödvändigaste investeringarna just nu, eller alltså till nästa lön som kommer vara grymt liten, bra jobbat tessan!



vi är kära i varandra.

Ni ska bara veta hur mysigt vi har haft senaste två dagarna. Vi har inte brytt oss om något annat än oss. I förrgår gick vi ut och grillade marsmellows och tände ljus. På ängen låg vi ända till halv 3 på natten. sen vaknade upp igår för att ta ännu en heldag tillsammans. Vi gick till en liten klippa, när det är sol ligger den på precis där, Och man är garanterat ensamna. Har haft två helt underbara dagar, ni ska få se bilderna från natten då vi låg på ängen. Idag kommer robban hem, vi ska åka in och käka på Mandarin Citys buffè igen, otippat? Kanske inte, verkar ha blivit våran grej. Är inte livet härligt ibland?


 










 

HÄR HAR NI HENNE!



Efter nogrant studerande av videobloggar har Amanda insett hur det ska se ut.

Amanda gästbloggar inom kort

Vet ni en kul sak, Amanda ska gäst blogga med en VIDEOBLOGG watch out!

SPÖREGN

Skulle precis dra iväg och så ringer telefonen och jag får något roligare att göra ikväll. Så jag säger "det ser lite grått ut, hoppar det blir regn så jag slipper åka in" 2 sekunder senare verkligen SPÖREGNAR det. Ett tecken från ovan? Kanske har jag fått makt över världen? Nu blir det iallafall ingen jäkla allsång. Skönt på något sett. Men fyfan att det regnar jag måste till affären och köpa toapapper, yey! NU ÅSKAR DET OCKSÅ, 1,2,3,4,5,6,7 Blixt?

sushi och korsord.

Allt handlade bara om att piggna till lite, tog min smoothie och tvättade bort sminket. Usch vad ofräsht det känns att vakna upp med gammalt smink. När jag kände mig pigg och hungrig gick jag ner till sushihörnan för att köpa mig lunch. Där träffade jag Anna som var ute efter samma sak. Nu har jag precis ätit och löst korsord på balkongen, Det har blivit så mysigt att sitta där nu när vi gjort iordning med massor utav växter. korsord är grymt kul, det är aldrig något jag pysslat med förut innan mammas nya kille som introducerade det för mig. Man fräshar upp minnet lite och finner ord man inte visste fanns där inne. Ni vet ord som man inte har någon nytta av vardagligen, men som ändå är inlärda sen lång tid tillbaka. Det är ett sätt för mig att koppla av lite, sitta för mig själv en stund. Annars funkar en bok bra, fast har rätt svårt för att fastna och när jag väl gör det är jag fast flera timmar framåt. Hur gör ni för att koppla av på bästa sätt? Nu måste jag stressa iväg ska in i duschen och göra mig klar så fort som möjligt, det blir allsång på skansen idag. Hoppas det är lite mindre folk pga att sl busstrafik strejkar. Men blir väl dubbelt så mycket folk på färjan, alla lär ju tänka som oss. Som sagt ska ja kolla på djuren mest, ska ta reda på lite info om fågelspindlar. Jag har ju min lilla söta Doris, men jag vågar inte gosa med henne.. är dom giftiga?


Jag kan leva på det här (med extra mycket ingefära)


Jag delar ibland på laxen, fler och godare!


HAHAHA, det här måste jag visa! Nere på pizzerian har de blivit fel på menyn.
FINN ETT FEL?!




att vakna för sent..

Jag har börjat sova allt längre på mornarna, vet inte om det är skönt eller inte. Känner att jag blir lite grinigare när jag vaknar sent än om jag går upp i tid. Innan jag ens hade vaknat skulle jag börja planera kvällen, Antingen allsång eller ut till Amandas land. Just nu har jag inte lust med något pg.a mitt dåliga "vaknasentpåeftermiddagenhumör". Just nu vill jag bara bli hungrig och kila ner till sushin, det börjar bli jobbigt, som ett beroende. Jossan ringde precis och ville sola men för att göra det var jag tvungen att följa med in till stan och köpa en bikini underdel till henne. Det orkar jag inte heller. Så det blev inte av. Får väl lägga mig på balkongen och vänta på bättre tider. Har bestämt att jag ska träna med mamma idag men det lär bli lite senare. Jag börjar bli rastlös och bekväm för att jag inte gjort något speciellt på länge. Men imorgon bli det förmodligen utgång, kanske behöver träffa folk och komma igång lite. Mormor kom förbi med smooties igår, ska ta den som jag har kvar så piggnar jag nog till!


Det är jordgubb-banan som står på menyn. Mangon va jättegod och fruktig. En bra start på dagen!

fjortisgala på allsång.

Jag är vaken, sa väl godnatt för ett par timmar sedan. Men icke, Lucille ligger och sover men för mig är det inte riktigt dags än. Jag sitter istället här och äter upp det sista godiset från ikväll, mums! Då får ni skrika fati fati och så besvarar jag det med mina steg BOMBOM. Så jag lär mig att man inte ska äta godis såhär på natten. Och in med en gudis till i munnen, mums igen! Jag kollade på Knocked up, den är rolig. Såg den utan text förut så antar att jag inte fattat exakt alla skämt (min engelska suger). Om ni inte har sett den så är det på tiden, var väl bara det jag ville komma fram till angående det. Fick en förfrågan över msn precis nu om vi inte ska gå på allsång på skansen imorgon,  skulle vara sjukt mysigt om vädret tillåter. Senast jag var där sjöng idol Sebastian, och jag smälte. Jag var helt hookt på honom! Kommer ihåg att vi stod näst längst fram och hon precis framför mig fick sjunga med han i micken. Gissa om jag stopd och gapade, men å andra sidan hade jag inte velat sjunga. Om jag ändå skulle envisas med att sjunga för att ta chansen, skulle nog alla besökare springa mot första bästa nödutgång. Så illa kan det nog låta om jag sjunger, så jag sjunger bara till väldigt högmusik eller i duschen, dock med hög musik där med. Alltså när jag bli överröstad.

Dessa uppträder imorgon:

Magnus Uggla, Sanna Nielsen, Eva Dahlgren & Peter Jöback och E.M.D (Erik Segerstedt, Mattias Andreasson, Danny Saucedo).

Vet inte vad jag tycker om att E.M.D sjunger, tror ni inte alla fjortisar kommer samlas på samma ställe? Tycker det låter rätt skrämmande! Kan tänka mig hur det blir som i världens jävla rockkonsert, de längstfram får svårt att andas. Trycket från fjortisarna blir för hårt och någon dör endast för att dom vill ha en liten touch utav Erik, Mattias eller Danny. Tragiskt. Men inte ska man vara bitter, jag kan ju alltid gå en sväng och kolla på djuren. Ja jag vet att det kommer vara djur överallt, men de riktiga är mer intressanta.