Hasse



image122



Blev varkenfotboll eller bowling, Becca kom hit och vi låg och drog oss tills de andra var klara för att gå ut. Vid 22 mötte vi upp Thimmy, henke och Hanna. Tycker verkligen om hanna hon är go. Vi satt på en bar i sumpan där det var kareokekväll. Fan va vi satt och ylade på låtarna hela kvällen. Vid stängning så gick vi hem hit, hanna åkte hem och thimmy och henke slockna direkt. Becca låg och berättade hur hon och Madde hade räddat en guldfisk igår, Det lät så sjukt komiskt. Tror guldfisken hette hasse också, ännu värre. "rädda joppe död eller levande"..."rädda hasse död eller levande". Becca hade precis kommit hem till madde då madde rusat ut och sagt att de var tvugna att rädda en guldfisk. Becca frågade såklart varför, Det var ju maddes lillebrors guldfisk. Men han hade som plan att ta livet av den stackars lilla fisken. Så vattnet i skålen dunstade bort och blev grumligt. Nu var ju bara problemet hur de skulle rädda lilla Hasse. Madde säger att han ska spolas ner i toaletten och typ hitta livet i kloakerna, men becka tyckte inte det var hälsosamt för Hasse. Enligt henne så frågade madde gång på gång om hon kunde spola ner hasse men becca sa bara "neeej, det går inte.. neeej, det går inte!" Hon tyckte hasse var ett liten liv, det är ju sant. Becca slår upp zoo's nummer på gulasidorna och ringer dit.


B- Hejsan ni måste rädda Hasse han håller på att dö!!!
Z- jaaha vad är det för fel
B- Hans ägare försöker ta livet av honom
Z- jahaaa..
B- Hasse är en guldfisk kan vi få lämna in honom hos er?
Z- ja självklart
B- TACK!!!

De tar Hasse i en påse med vatten och knallar iväg till zoo och lämnar in honom. Becca avslutar hela sins tory med att säga "Hasse har det bra nu", hur sött är inte det? Just nu simmar hasse runt med alla andra guldfisk kompisar. Tycker det var ett gulligt slut på det tragiska liv Hasse levde i skålen.

Kommentarer
Postat av: jossan

snutte va söt haha :D
becca är en liten djurvän :)

2008-04-18 @ 14:28:26
Postat av: nettan

HAHAHA, va roligt ..

2008-04-19 @ 20:14:36
Postat av: becka

hahahaha!! så jäääävla skön inlevelse tessan du bevarade när du skrev ner detta! du är en sånn aktiv lyssnare, hurra hurra hurra! förresten så har ja ångrat mig, tror inte alls hasse har det så bra för han som vi gav hasse till var en gubbe och sa med mörk äcklig peddo röst "jag ska nog ta hand om lilla hasse" det har gått å knagt mig i huvudet! vad i helvete mena han med det..!? jag tror han är en sånn där som tycker om djursex och att hasse är spräckt och därmed död.

RIP HASSE

2008-04-23 @ 14:10:35
Postat av: maddox!

HAHAHAHAHAHA
men becka! du måste hålla hoppet uppe hör våran hasse!
nu är han i paradiset :D

2008-04-23 @ 16:51:36
Postat av: tessan

HUR FAN SPRÄCKER MAN EN FISK HAHA

2008-04-24 @ 14:04:12
URL: http://theresc.blogg.se
Postat av: becka

hahahaha!! tessan snäääälla!! ring till huvudsta zoo och säg

- jag bara undrar, HUR FAN SPRÄCKER MAN EN FISK!?

hahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-04-24 @ 17:08:27
Postat av: tessan

Hahaha jag gör det imorgon, direkt när jag vaknar!

2008-04-24 @ 23:44:04
URL: http://theresc.blogg.se
Postat av: becka

haha bra jag ringer å påminner dig när ja vaknar!

2008-04-25 @ 00:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback