puuh

Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet. Som vanligt är jag lite halv grinig och trött, inte sugen på något? Antar att det blir så när man måste hem först sen iväg. Nu ligger jag ju så skönt i min säng, det lockar faktiskt inte att hoppa in i duschen, välja kläder och göra mig iordning. Jag vill ligga här i min säng och kramas bara. MEN NEJ! jag vet att jag får kul bara jag kommer igång, imorgon är ju sista dagen jag är ledig på väldigt länge (1 vecka). eller imorgon och torsdag nästa vecka e de två dagar jag har då jag kan göra vad jag vill annars har jag fullt upp tills nästa söndag. Men det kostar att leva. Ska bara ligga 10 minuter till här, eller kanske 20. Ha en kul kväll!

Äntligen hemma!

Började jobba kl 14.20 idag och kom hem nu, slitigt! skoja inte att jag var sugen när amanda och becca kom förbi och drack cider, öl och vin. Fast lika bra att ta det lugnt eftersom jag jobbar tidigt imorgon. Imorgon därimot hoppas vi på en riktig röjkväll, skulle vara nice! Ne nu ska jag äta middag och vänta på robban, skönt att ha någon då det blir lugna hemma kvällar. puss och ha en dyngkväll!

Fredag

Närskrev jag senast? Natten  till tisdag? Vad har hänt sedan dess? hm, i tisdags jobbade jag mellan 11.00 - 19.00 i vasaparken,  framåt kvällen kom alla möjliga och hälsade på sedan när jag slutade satte jag mig för lite afterwork och räksallad, nice! Sen bar det av hem till mig, Kevin  stal en kvarglömd cp-spelare så vi hade gärdsdisco längst min lilla allè. Måste sett jävligt skumt ut. Hade sagt att jag skulle till robban  samma kvällmen eftersom vi hamnade hemma hos mig åkte jag på morgonen istället och har varit kvar tills nu. Som vanligt har vi lyxat till det med mat och varitute i solen på dagarna och spelat med våra rack! Nu ska jag ta ett bad och sedan göra mig klar för att åka och jobba.  Ikväll blir det nog lugnt  eftersom jag jobbar imorgon , men  jag kan knappt lita på mig själv längre kanske lika gärna går ut och klubbar ikväll. Kom förbi och hälsa på mig på jobbet ikväll vet ja! Puss puss

bländad?

Jäklar vad starkt morgonsolen lyser in i mitt rum, går inte att undvika att vakna och piggna till! Ne jag borde sova så jag faktiskt orkar jobba idag, är ju bara 4 timmar kvar nu. Slocknade igår någon gång under Gossip girl, Var sjukt trött så det blev inte allt för sent. Ne nu ska jag sova lite till, hörs!

orkar inte

Hej! kom precis hem, nisse körde hem mig för en pommes med bea. Det var mysigt att sitta och dricka vin hos jossan, men sen blev jag bara seg. Jag orkar inte hålla igång tror jag! Dags för en vit dag, vecka eller månad? skönt att vara hemma nu iaf, vi var fan en del idag men ändå lyckades jag inte vara på top. Nu ska jag se på nya avsnitt av Gossip girl, puss på er!

here we go again!

Hej babes! förlåt mig för dålig uppatering, men jag har inte haft tid, inte tagit mig tid precis. Det är så mycket just nu, jag kanske är lite vilsen? Senaste dagarna har jag festat och träffat robban en del, asså vad händer? orkar man detta?... just nu sitter jag hemma hos jossan med hanna jossan och thimmy, vi har druckit lite vin och ska in till nivå och bara snacka massa skit. Vilken tur att jag har dom. har jobbat fredag och lördag, fick återfall på halsflussen igår så var ledig men idag är jag på g igen, verkar inte som om jag och min kropp riktigt är överens?! Amanda har åkt på något kör läger, undra hur tomt detta kommer bli den här veckan. Men vi lär ju ha daglig kontakt äver telefon. Vet ni vad?! jag hade velat dela med mig om allt som händer i mitt liv just nu, men det kanske är för personligt, vad vet jag. Ikväll ska vi iallafall se till att bara ha kul, vi vänner tillsammans. Det händer väl inte så ofta, eller va säger ni? Hoppas ni mår bra och har det bra, puss till er från mig!

igen

Jag är fulll igen ................

schyy

Kom precis på problemet, jag vill inte öppna munnen. Jag orkar inte prata med någon för reaktionen de som pratar med mig får är bara dryg och otrevlig. Stackars lilla mamma, ska nog varna och be om att få total tystnad ett tag.


Tysta leken börjar nu...

lite låg

Har sovit ett tag tills nu, tror jag behövde det efter min dåliga sömn på massa ihopslängda kartonger. Är faktiskt glà att jag fick en mysig dunkudde iallafall, de andra hade påsar som kuddar. Är inte jag smart då jag precis innan jag somnar ger dom ett tips att blåsa upp påsarna lite och knyta? Skulle nog vart så mycket skönare, men konstigt nog var de nöjda ändå. Ska bli skönt att sova i en varm mysig säng inatt, snacka om att den kommer uppskattas. Tänkte dra iväg och handla lite nu, känner att jag behöver lite space av någon konstig anledning, bara vara för mig själv några minuter, tänka mig bort lite! Sen ska jag och mamma göra vårullar, mums! Skippar skivan ikväll, känns rätt.


image127

sjukt sjukare sjukast

Igår gick vi ut trots att jag har halsfluss, alkohol måste vara den bästa medicinen. Efter ett par öl kändes det knappt, men inte kan jag börja på det viset? Vi gick till nivå och satt där hela kvällen med killarna vi tidigare hängt me di veckan. efter några timmar tyckte jag att det spåra ur och de flesta blev rätt sjuka i huvet, inte jag alltså! Jesper ställer sig upp skriker "kraaa kraaa" och flaxar med armarna som en fågel ett tiotal gånger under kvällen. Det är väl en av de sjuka saker som hände, resten är halvluddigt eller för svårt att förklara här. Vad som hände efter krogen, det vet vi alla som var där. Det måste ju vara något av det sjukaste som inträffat senaste året/åren? sjukt sjukt sjukt! för sjukt för att berätta, men vi sov väl skönt på kartonger och hade kul på firmafesten?

image143


Hej Menk! Hoppas du har det helt underbart på jobbet. Efter vi släppt av dig åkte vi och köpte frukost som bestod av:  salamimacka med brieost, kärleksmums (godaste vi nånsin ätit) och läsk. Robban körde hem oss så nu ligger jag i sängen och äter wasabinötter och gosar ner mig! Kan inte sluta se bilden framför mig då du dansa på bordet igår, grymt jobbat kompis! Det kommer ge mig ett gottskratt ett tag framöver. Men ändå så har du nog det bättre än mig där borta, eller vad tror du?


Nu ska jag återhämta mig och bli frisk! pratas om dricka och fotboll ikväll. Kanske borde ändra profilen lite? "följ med på en resa i en alkis värld" Äh nu blir det vila!


image127

Sjuk

Jävla skit, har gått och fått halsfluss. Har varit ute och fixat saker sen halv 10 imorse. Varit hos läkaren 2 gånger och tog en fika frukost med mamma och en sväng förbi apoteket. Skönt att vara hemma nu och vila. jag mår så jävla DÅLIGT, känns som att febern smyger sig på. undra om det är mina dåliga vanor som bryter ner kroppen på mig, hm!?


back at home

Igår åkte vi till klippet och festade till det lite, det var trevligt. Kul att kunna umgås med dom igen. Mindre kul är det att lasta på sig problem som har med ex att göra, jag orkar inte sånt. Då kan man lika gärna bryta, gav det ett försök men det funkar inte, man får sätta sig själv i första hand och tänka på vad som är bäst. Är sjukt irriterad nu och orkar inte skriva, ger några bilder från skivan igen, puss!

image141image142


Mina boys, så söta!

Söndag

Det är åter igen Söndag veckorna går rätt snabbt, Söndagar känns speciella man har inga krav på sig, det är okej att inte göra nånting. Speciellt när vädret är som idag. Jag stannade hemma igår, orkade inte gå ut. Robban kom över istället och vi lagade mat och kollade på film, en slapparkväll bara. Kollade på alla älskar alice, eller jag gjorde iallafall det, är inte den ungen störd? Kul att se på var det, har legat i sängen tills nu och kollat på serier robban drog väl för ett tag sedan och mamma kommer snart hem. Vill inte vara ensam på söndagar för den delen heller. Ska snart till ica maxioch köpa lite, så ska jag laga middag åt mig och mamma. På menyn står det risotto med kräftstjärtar och sparris, mums! Sen blir det tv'n och snacks för oss, ha en mysigkväl. puss

image127

skiva - moviestar

SKIVAN IGÅR VAR STÖRT KUL! Jag thimmy och anthon dansade non-stop. Jag hade en hej dundrande kväll iallafall. här är lite bilder!


image134
image135image136image137
image138
image139
image140

Fler bilder kommer..
iKväll blir det lugnt, har varit helt slut idag + att jag har jobbat (3 timmar bara) haha.

film-mys

Hallå! Fan va vilken mysdag, vädret är piss och jag och thimmy har legat och kollat på film. Såg the eye, rätt bra men skräckfilmer blir tråkiga på dagtid. Vi blev sjukt sega av morgonciggen och ska lägga oss i sängen och vila lite mer sen ska vi in till Nivå och dricka lite, hanna va sugen som vanligt yeeeey! Thimmy går runt med min peruk fan va het han är, jag blir nästan kär! Måste förbi centrum och leta efter en grön slips idag som jag ska ha imorgon. Fan va kul vi ska ha!!!

image132image133

städa och jobba

Jag är helt slut, fan va gott jag kommer sova när jag kommer hem från jobbet. Har städat sen jag vaknade nu måste jag äta lite snabbt och göra mig iordning för att sitta och vara trevlig! Ska lära en ny på jobbet idag det är rätt slappt men tiden går så mykt långsammare, gjorde det förra onsdagern också. Måste ut å steka köttet, puss och kram ses på stan (fyndigt)

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Kankse inte min grej att fiska? Vi åkte till Norrtälje idag, när vi kom fram var det halvkallt och mulet, sedan hitta vi aldrig ett bra ställe att stå på, tror ja lessna redan innan jag börjat. Men tillslut ser vi en perfekt brygga att stå på, bara det att robban hoppar över ett dike och komme rinte över helt.... rakt ner i leran med föterna och byxorna. Då var det bara att ta av sig till kallingar och köra hem. Vi var väl där i 2 timmar kanske men gick bara runt och letade efter det perfekta fiskestället, det vi hört talas om! Så var det med det, vi fick äta sushi i bilen, men det funka det med. Efter det blev det storstädning, men är ändå inte klar än. Amanda kom och störde med två blonda affro peruker som vi ska ha på hennes skiva, superheta. Så vi tog på oss dom och tog en promenad med linas hund och for sedan vidare in till stan och överaskade andreas och de som satt på vimmel. Vilka jävla glädjespridare vi är!!! Det var superkul, ett gott skratt förlänger livet, fan va länge vi kommer leva! Bjuder på en bil på mig och kaxen. Nu ska det mysas ner i sängen, min älskling är ju här (AMANDA SÅKLART!)


image130image131


PUSS OCH KRAM SOV GOTT!

image127

godmorgon!

NU har jag varit vaken i 40 min, och vet ni vad jag gör? jag har förberett allt för sushi så snart ska jag stå och rulla som en japan. Och jag är ju en jävel på det, eller så är det så att man bara lyckas bra 1 gång. För sist blev dom sjukt bra. Men lär ju bli bättre än bitarna igår, dom var snea och slarvigt ihopslängda. Jag och robban åt en jättefin och god middag igår, Och jag behövde bara ställa in i diskmaskinen och göra lite sallad! det är jag inte riktigt van vid :)

Robbans ka snart hämta upp mig så ska vi ge fiskandet ett nytt försök idag, blåste ju för mycket igår. Jag vill ju ha en fisk, så hoppas vi kommer ända dit idag och får massor fisk med oss hem. Det är middag på Vimmel för oss på jobbet, men eftersom jag är sjuk vet jag inte riktigt om jag ska gå. Men det skulle vara mysigt att umgås lite, fast det är väl det enda jag gör hela tiden! Får se hur jag gör. Nu ska det rullas för fulla muggar, ha en bra dag och håll tummarna för mig!

image127

nehepp

Vi kom halvägs till Norrtälje sen insåg vi att det blåste alldeles för mycket ute, så ingen fiskning idag.. stannade och köpte sushi istället. Så ligger i sängen och ska slå på en film nu kanske lika bra eftersom jag är sjuk.

image127



picknick och fiskning

I lördags var jag på Löfströms skiva! Kan inte säga att det var överdrivet kul, hade väl kul sista halvtimmen. Men jag har mig själv att skylla, började dricka vin ute på picknick mellan kl 13-16 sen en powernap för att orka kvällen. Då fick jag stå ut med huvudvärk, baksmälla? Men som sagt sista halvtimmen va kul, eller var den? Jaja in i dimman bara. Söndagen igår blev en typisk söndag, jag struntade faktiskt i solen och låg i sängen till 17 tiden. vaknade vid tio och låg och drog mig till 5, hur skönt som helst! Har ätit grymt dåligt senaste 3 dagarna så mamma köpte kinamat till mig, sedan gick jag och Bobban och köpte massvis med jordgubbar och björnbär och mango. Slockna rätt tidigt igår och vaknade redan kl 5 imorse, vaknar bara tidigare och tidigare numera. Men somna om till 8, Så nu har jag hunnit steka massa kycklinfile och förberett för en picknick. Inte vilken picknick som helst, vi ska fiska gös, rätt stora fiskar.. jag kommer bli helt galen och speedad om ja får napp. Skulle vilja lägga ut en film på det! Dags att åka snart, håll tummarna för mig och mitt fiskande, åker ju ända ut till norrtälje så en fiskjävel borde jag få! Ha en toppen dag :)

image129


image127

kvällen slutade bra..

Åkte iväg och kollade matchen igår, dom vann jippie! Med mig hade jag en vinare så jag och becca hade det asmysigt satt och drack vin och kollade på fotboll. Sen mådde jag bättre som tur var så vi tog en tripp till edel (som vanligt) och fortsatte kvällen där. Becca drog halvtidigt och jag var kvar til stängning med killarna. det blev en kul kväll trotts allt :) nu ska ja ut på balkongen och läsa en tidning och äta jordgubbar, mums. Checka vädret gott folk, är det inte helt underbart?!

image127

vad händer i min kropp..

Något konstigt pågår just nu i min kropp, jag mår fruktansvärt illa! ingen matlust, i stort sett ingen lust till något. Ciggen jag just tog var skit, maten jag försökte äta var skit, kläderna jag letar efter att ha på mig är skit, allt är bara skit idag. En dålig dag eller både kropp och själ som protesterar. Ska försöka piggna till på ett eller annat sätt och dra mig iväg och kolla på mina älsklingskillar som spelar fotbollsmatch idag! Hur ska detta gå...

image127

1 shot satt fint

Var helt matt hela dagen igår, var ju som en levande död när jag gick och handla..det brukar ju vara kul. Så jag slockna väl kanske vid halv ett. Låg och hostade hela natten, bara skar genom halsen, gick upp och drack mjölk ett tiotal gånger känns det som men tillslut lessna jag på hostan som fick mig att inte kunna sova. Så jag gick upp och tog en stor shot receptbelagd hostmedicin, lite mer än man skulle ta kom jag och amanda fram till nu. Inte konstigt att jag slutade hosta och somnade och sov tills nu, sov jävligt bra också! 1 shot varje kväll kanske. Måste städa nu, puss!

image127


plättar i solen

Fick mammas kort för att handla hem lite mat, summan slutade på 752 kr. Det var inte ens kul idag, jag mår inge bra överhuvudtaget. Bara gled omkring förvirrad i affären och visste inte vad jag skulle ha. Har fixat till mig lite nu, kan ju inte gå och se ut som ett levande lik. Ska ut på Ängen nu och röka lite och äta plättar med jordgubbs sylt. Sen ska vi (Amanda, Becca och Jag) kolla matchen med killarna på metropool i sumpan. Får se om jag orkar annars åker jag hem. Puss

image127

sjuk

VILKET JÄVLA VÄDER! Är det redan sommar ute? Jag ligger och tittar ut, skulle vara underbart att spendera dagen i solen med picknick. Men jag är sjuk, inte lite heller. Har så mycket att göra men jag har ingen ork. Jag har inga krafter kvar. Det är torsdag idag och snart helg, och då blir det ju håll igång. Becca har sin skiva på lördag, den kommer bli galet nice. Måste friskna till annars förvärras allt bara. Och imorgn, ja ...jag ska väl ta en öl eller ett glas vin iallafall.

Utan att jag tänker på det ligger jag och spanar in olika onlineshopping sidor, Kollar på saker jag vill ha. För jag vill ju bara ha ha ha, jag blir aldrig nöjd. Försöker få med mamma till ica maxi, bara att jag får handla så blir allt lite bättre, slösa lite. Då går behovet över lite, för dagen  iallafall.

Om jag tar mig till ica maxi, måste jag köpa en liten mask till Doris, tror hon är hungrig! Ni som inte vet vem Doris är så är det min fågelspindel, min lilla sötnos!

Ne nu ska jag kila iväg och handla utan mamma, får se hur det går..

image127


Tack för Gårdagen

Igår blev en superdag. Först småplocks lunch och vin hemma hos Amanda. Sedan fick vi skjuss in till vimmel för att fortsätta dagen lite. Väl där drack vi dagens rosè, vi tog några glas och fick sällskap av Marielle och Hanna. Jag höll väl igång mellan 14.00 - 21.00 Sedan svek jag dom andra och åkte hem för att möta upp Robban, Jag var ändå bara trött och full. Vi åkte till statoil och köpa Ben and Jerrys och annat gott. Kommit ännu en ny smak faktiskt Cheesecake brownies Gott! Så vi Tog det lugnt igår kväll efter en lång och bra dag. Lämnade såklart inte amanda på hennes födelsedag, hon skulle själv vidare till annat. Thimmy, Hanna och Marielle gick till nivå, Ledsen att jag stack hem men det var nog lika bra. Nu ligger jag i sängen och är rätt utråkad, tänkte börja städa men vill inte väcka grisen bredvid. Jbbar idag som vanligt när det är match...FAN! hejja bajen!

image127

mys

amanda fyller år och jag och Thimmy är hemma hos henne nu, har suttit på balkongen och ätit ost,kex,godis,chips,frukt...allt ni kan tänka er och 2 flakor rövin, vilken härlig födelsedag vi får fira tillsammans. Nu ska vi vidare in till stan och ta ett glas. Blev ingen picknick eller skärgårdsbåt, vädret tillät inte riktigt det men spela roll, vi har det hur mysigt som helst! ha en bra dag ni med, pusss!



image128

idag är ingen vanlig dag för det är amandas födelsedag...

HURRA HURRA HURRA !!! Godmorgon, idag fylller Amanda 19 år, ett stort grattis till världens bästa vän! Vi ska ut och ha en mysig dag i solen. Tänkte ta en skärgårdsbåt eller lägga oss och ha lite picknick på djurgården. Väntar på ett samtal som får mig att rusa upp ur sängen och åka in mot stan. Ska köpa en tårta på vägen och skriva "aldrig ska jag sluta älska dig " på eller liknande.

Igårkväll gjorde jag en god gärning, jag följde med Becca till akutandläkaren, stackarn hade så ont i visdomstanden. Så vi satt där, sen åkte vi och mötte upp Robban och Klippet och drog hit för att käka middag och kolla på film. Filmen var nog rätt dålig tröttnade snabbt på att se vidare så låg väl bara och tänkte på annat och halvsov. Har kommit fram till en del beslut angående att jag träffar robban, vad får jag ut på det egentligen. Om detta ska fortsätta ska det endast vara på vänskapsnivå då det är för mycket som förändrats. INTE ENS OKEJ!

Nu ska jag sätta på mig någon söt klänning och kila iväg och köpa en tårta, puss på er!

JAG BEHÖVER HJÄLP! (ekonomiskt)

Nu är det faktiskt allvarligt,  jag kan inte hålla i pengar, det är helt jävla sjukt. Vad har jag gjort av min lön? var precis på banken och vet ni vad jag hade 1048 kr kvar, hur ska jag klara mig på det. Fick fan 8900 i lön och vet fan inte vart den tagit vägen. jag har verkligen problem med pengar det inser jag nu, eller har jag gjort tidigare men nu är det grovt. Hur fan lyckas jag se till att vara fattig sista 3 veckorna i  månaden när jag faktiskt har det bra om jag kunde få det att funka!?! Hjälp mig någon, ge mig tips, sno mitt bankomatkort, gör vad som helst för att FÅ BORT MITT SHOPPING BEROENDE!!!!! Jag ser inte vad jag köper, tycker att jag inte har ett skit i garderoben eller kylskåpet. Så fort jag köper något blir jag glad för stunden men får sedan ta emot ångesten som kommer. Tur att  jag förmodligen får lite pengar den 15e igen! Nu får jag bara lägga mina pengar på nödvändiga saker, är en utekväll nödvändig? är ett par nya skor eller en ny väska det? Får leva på mina pulver dieter ett tag nu, fyfan för mig jag skäms över mig själv. (obsevera att jag inte har några utgifter, som tex hyra)


Äh till något annat, i lördags hade Hanna, Timmy, Andreas och jag grillkväll på gården. Vi satt och grilla spett och korv och drack öl, livet är härligt ibland. Sedan drog vi ner till Edel, nära och bra eftersom jag skule hem i tid. Jobbade hela dagen igår, det var rätt hårt eftersom jag är sjuk. Så nu gäller det bara att vila och bli frisk igen. Fick besök inatt, gissa av vem? 02.00, hm? normalt?

Nu ska jag antingen träna lite (fick pappas supercyckel) eller sätta mig på balkongen och mysa i solen. Harebra (glöm inte hjälpa mig)

...

Det blev en del igår, och nu ligger jag hemma i sängen. Pappa skjussade hem mig och deras motionscykel jag fick. Upp till bevis om jag kommer träna nu när jag har den hemma. Men inte idag, börjar bli bakis. Jag känner mig aldrig bakis på morgonen det kommer framåt dagen när jag varit vaken ett tag, det är rätt skumt.

Påvägen hem åkte vi förbi en olycksplats, bilolyckor som vanligt. Visade sig att det var Robert wessman som omkommit, en kille som jag har gemensamma vänner med, och träffade nån gång. Vila i frid. Hemskt att sånt händer. Läste även på Expressen att Riccardos grav blivit skändad igen, hur tragiskt är inte det? Visa respekt för familj och vänner, det räcker tydligen inte med att ta hans liv. Tycker vi lever i en hemsk värld, vad kan hända imorgon? Det vet ingen.

livet är en fest

Så vad har jag gjort senaste dagarna? jobbat och kört aftework, är inte livet härligt ibland. Sitter hemma hos min pappa just nu, vi ska käka och festa här ikväll.. och Amanda är såklart med! Mitt internet är urfunktion hemma, vet inte riktigt hur jag ska få igång det,hm. Ska kila ölen väntar i vardagsrummet! pusss