kort och gott!

Hej! Efter jobbet igår träffade jag robban, så hängde med honom igår och vi tog en lunch idag. Tycker det gick förvånandsvärt lätt att umgås faktiskt. Skönt det, skönt att slippa obehagliga känslor. Det går bra nu! Valborg idag och min kära mor fyller år, så ett  stort grattis. Själv så ska jag iväg till jobbet nu, jobbar som vanligt och missar jossans skiva ikväll, så jag har väl inga större planer. Hänger nog med grabbarna ikväll! Livet är underbart, måste rusa, puss på er.

party kväll

Har inte skrivit, jobbar hela tiden känns det som. Igår va ja på skiva, vi hade skit skoj. Festade med Amanda ,Becca Jesper, Danne och Klippet vi var på stört party humör, och det blev en del alkohol. Just nu vt jag varken ut eller in hur jag mår... jag är inte bakis men jag är sjukt jävlas bakis, en konstig känsla i kroppen bara. Blandade känslor för massa saker som händer just nu. Känns lite som att jag inte kan kontrolera mina känslor för allt, alltså alla känslor jag har. inte kärlek alltså, utan bara allmänt. Vi blev precis bjudna på en skiva gratis ikväll, vi är väl rätt sugna men måste jobba först. Funderar på att bryta benet på vägen till jobbet eller något. en återställarna nu skulle vara rätt nice faktiskt. Jaja måste fixa mig för jobbet börjar lö 15.00. puss!

image127

Kung i baren

Oj vad jag slösade pengar igår, ville verkligen bjuda alla på öl. Men en kul kväll hade jag iallafall, det kostar att ligga på topp! Har jobbat på cafet senaste dagarna och kommer göra det måndag,tisdag och torsdag också. Igår tatuerade jag och Amanda våran efterlängtade tatuering, det är kärlek. Jag är jättenöjd, och alla ni som säger "tänk om ni blir ovänner" Ja tänk om, då får man se tillbaka på det som varit. Vi älskar ju varandra så fruktansvärt mycket, tillsammans är vi bäst! Nu ska vi kolla på film och gosa, puss på er.

image127

puss påre

Det var inte jag, det var han och alkoholen, hah!

image127

lön,sol och sällskap = mys.

Klockan är snart 9 och solen skiner på en klarblå himmel, visst kan man tro att det redan är sommar? Tror nästan alla blir lite gladare av vädret. Vaknade vid 8 när Amanda gick till skolan, är rädd för att råka sova bort dagen ifall jag skulle somna om. Jagvar så himla trött igår så jag orkade varken skriva eller se på film. Vi släckte ner och sov istället, lär bli likadant ikväll efter jobbet. Idag är det löning så ska ta en sväng på stan och hämta ut ett paket från posten. Ska väl möta upp Amanda vid 11 tiden, sen blir det lunch med jesper och grabbarna på någon uteservering, fan va mys! Lär bli en lugn helg eftersom jag jobbar både idag och imorgon, vilket är bra ekonomiskt. Det innebär ju att jag inte kan göra av med mina pengar medans jag tjänar pengar. Nu ska ja slappa lite innan det är dags för att gå upp, fixa mig och dra iväg. Ha en skön dag i solen, puss

image127

helt slut

Jag är helt slut, jobbat på cafèt från 15.00 - 21.30. Nu ska jag kolla på film och sova. puss

image127

HÄNDELSERIK DAG

Igår trotsade jag förkylningen, jag mötte upp Amanda i medis och vi tog en varsin öl på Snaps i solen. Där satt vi i nån timme och njöt, vandrade sedan till odeplan där ifrån och tog en öl på Jobbet. Sen bar det av till hummlegården för att träffa täbykillarna, dom satt och drack bira i solen. Sedan blev det käk och öl på Vimmel i odenplan innan vi åkte hem till joel i st eriksplan och kollade på fotboll och drack ännu mer. När vi ändå var i farten att åka runt så mycket så kunde vi lika gärna fortsätta, så efter matchen kom victor och hämtade oss och körde oss till Ego där han bjöd på öl. Tillslut blev det för mycket för både mig och amanda så vi åkte hem och var hemma vid halv 1, vilken jäkla heldag vi hade. Mindre kul idag, eller jag mår väl helt okej. Men varjegång jag dricker så varknar jag sjukt tidigt på morgonen. Det är som att bakfyllan väcker mig, imorse vakna jag redan klockan 5, somna sedan om och gick upp 8 och kollade på vakna med the voice. Tiden gick så fruktansvärt sakta imorse. Men nu måste vi kila, tänkte ta en lånpromenad in till jobbet. Efter jobbet kanske jag åker till fjesper, kollar fotboll med grabbarna och sover där. cya later, puss!

jag är sjuk..

Fan för det här, jag har gått och blivit sjuk. Precis när mina lediga dagar kommit också. Jag bara hostar och hostar och har världens förkylning. Jag orkar inte det här, varför just jag kan man ju fråga sig. JAG TÄNKER INTE VARA SJUK! Jag ska ut i solen, jag ska träna, jag ska kolla på matchen och dricka öl. Fan fan fan!

skönhetsvård

Gokväll bloggen! Jag har haft en underbar dag, berättade ju att jag tog en riktigt lång promenad med Jossan i solen. Lagade hot currykyckling som jag och mamma åt på balkongen, sen städa och gjorde fint lite, sen en sväng till solariet. Sen hände något konstigt i mitt huvud, jag ville ut och jogga. Så det blev en jogging tur i ca 30-40 min, vad stolt jag blir över mig själv. Sen så gjorde jag ju mamma en tjänst eftersom hon behövde damsugarpåsar, vad brukar man säga? En god gärning om dagen? Efter min joggingtur som nästan tog dö på mig, tog jag ett låååångt bad och gjorde alla tjejsysslor. raka, peela, inpacka, torka, smörja och till slut vårda naglarna, Det blev jag precis klar med! Nu är det bara håret kvar! Vilken kväll! Nu en kopp te som pricken över i:t.

Imorgon ska jag iväg till Ursvik och cykla eller springa, se upp här kommer jag! (måste köra hårt eftersom det ska ölas till matchen) Bajen spelar imorgon, så ännu en bra dag väntar. LIVET ÄR SÅ HÄRLIGT!

visst blir man lycklig?

image126

Har varit ute hela dagen, så jäkla skönt väder. Är inte det underbart när man redan nu kan sitta i linne i solen. Gick en långpromenad längst vattnet och stannade till vid båthuset och tog en kaffe och cigg. Sedan vidare och tillslut till gymmet för att köra lite styrka, blev dock inte så mycket längtade hem till balkongen. Nu ska jag göra lite lunch så ska jag och mamma sitta i solen och äta! ååååh vilken härlig dag! Imorgon blir det samma promenad eller en sväng til Ursvik, ska plockas massa vitsippor, ni vet som man gjorde när man var liten.

utvilad

Hah vet ni vad? En halv time efter mitt senaste inlägg så somnade jag. jag skrev ju att jag och mamma bara skulle vila lite. Men när jag väl somnat var det kört, ställde om och om alarmet på nytt i sömnen. Sen var det bara att snooza, så jag vaknade sisådär klockan 20.15 igen. Jag som hade så mycket som jag borde gjort, tyckte jag. Vaknade och tog lite fil och en macka till middag, alldeles för trött för att laga. Jag kom precis hem från affären, så handla och sova är väl det jag gjort fårn min lilla lista. Med mig hem utöver hushållssakerna så blev det en bodyscrub som luktar jordgubb och tre tidningar. SOLO (man fick med en dvd film), Veckorevyn och Sofis mode, så nu har jag att läsa tills ögonen blir trötta. För mina rätt så onödiga köp tar jag i försvar att jag faktiskt blir trött av att läsa, så jag kanske kan somna inte allt för sent inatt. Imogon får jag fortsätta med listan, städdag typ, ni tror äkert jag städar hela tiden men får inte så mycket gjort. Ne nu ska jag ut med lite te till mamma, Hon har ju faktiskt brytit med sin kille så jag ska försöka vara lite plåster på såren. puss!

kanske borde andas ut lite..

ÄNTLIGEN hemma efter en jobbdag, min sista inplanerade på dagtid. Jobbade extra för chefens fru eftersom dom har varit på semester i cypern. Lär ju bli att jag får jobba på Cafèt vilken dag som helst snart, är lite nervös för det. Skulle kännas bra att jobba tillsammans med Amanda på torsdag då hon ska dit. Hoppas jag lyckas med att byta bort min ica tid på onsdag, jag vill ju se hammarby matchen och dricka öl. Just nu är jag helt slut, jag och mamma ligger i sängen och vilar oss. Jag försöker samla krafter som förhoppningsvis tar mig iväg till gymmet. Tänkte tanka parlamentet och se det med mamma ikväll, glömde bort tiden igår. Känns som att jag har mycket att göra, fast än jag inte behöver.


  • Gå till centrum
  • Träna
  • Städa
  • Sola
  • Laga mat
  • Tvätta
  • parlamentet
  • Sova...
Får se vad jag prioriterar ikväll!

Sanningens ögonblick

Idag var det premiär för kanal5s nya program sanningens ögonblick, tycker det var sjukt underhållande. Dock tycker jag att allt inte gått rätt till. Han föll på frågan: "har du haft någon som är bättre i sängen än din fru" varför falla på denna fråga när han svarat ärligt på frågor som varit mycket värre. Nej nått måste gått fel inte riskerar man 75 000 på en liten lögn, hm. Här får ni själva se vad Ulf säger efter programet.


Kom precis upp ur ett skönt bad, börjar jobba kl 8 imorgon. Så dags för mig att sussa snart. sov gott!

husliga tessan

Vet ni vad, jag är så jäkla huslig. Just nu bakar jag bröd, degARNA jäser just nu. Ska baka i American muffin formar, så jag får små söta muffinbröd till frukost framöver. Jah älskar att fixa och dona och ser fram imot att vara en huslig mamma inom 10 år. Eftersom mamma flyttade hem idag så ska jag fixa lite te och fika på balkongen.

Mamma flyttar hem

I flera år har jag bott ensam med min bror, det har varit skönt men ändå lite ensam. Har blivit som ett kollektiv, det är här man är liksom. Blir lätt rörigt, och ser ut som ett riktigt umgdomshem. Pratade precis med mamma, IDAG flyttar hon hem igen, varför vet jag inte riktigt. Ska möta upp henne och hjälpa till att ta hem hennes saker. Alltså är det slut på att bo ensam, fan undra hur det kommer kännas. Undra om vi kommer börja bråka nu som vi inte gjort senaste åren. Men ska bli mysigt att få några mor och dotter kvällar framför tv'n. Ha någon att laga mat med och till ibland, lite sällskap om jag vill ha det. Annars är det ju bara för mig att stänga in mig på rummet. Det är med blandade känslor jag ser på att mammsen flyttar hem igen! Får se hur detta blir...

sol

image125

Ämen kolla vädret, undertbart! Ska städa iordning det farligaste snabbt sen ut å promenera. Hoppas inte vädret växlar under tiden. brådis, puss

springa ifrån sorgen?

Sofies fråga
När ett förhållande tar slut för mig, går jag direkt på nästa.
Då söker jag inte en "rebound" att senare göra slut med, utan jag går direkt
på riktiga relationer, oavsett hur mycket jag älskar och saknar min senaste.
Det känns som ett hån mot tidigare förhållanden, men rent emotionellt känns det "okej".
Varför gör jag såhär? Klarar jag inte att vara ensam? Tack och kram / Sofie


Eva Rusz svarar: Det är ett självtröstande beteende som
du tar till, omedvetet som skydd mot smärtan/sorgen osv.
Du bör öva dig i att stanna upp, acceptera det KÄNNS att göra slut
(bli övergiven eller själv ge upp). Sorgen försöker du springa ifrån och
då hinner du inte heller bearbeta och lära dig ngt av de relationer du haft.
Öva alltså på att fundera/bearbeta för du vill väl bli bättre i ditt relationsliv?


Det är fler än man tror som omedvetet andvänder sig utav den här typen av "komma över beteende". Mina tankar kring det är att man vill känna sig uppskattad av någon eftersom det varit en vana. Eva Rusz utvecklar och ger verkligen ett bra svar. Är det inte bara så sant?

vaken igen!

Tog mig aldrig upp ur sängen för ett bad, jag somnade och vaknade för ett tag sedan. Kära läsare vad var det jag sa? Jag vaknade och började undra vad alla andra gjorde ikväll, inte för att jag skulle orka hitta på något. Skulle nog aldrig få för mig att kliva upp, göra mig iordning och dra in mot stan eller liknande nu. Men är rädd att jag inte kommer kunna somna om och sova tills imorgon, möjligtvis till 3-4 kanske, men sen då? American gigelo började precis på 4an, får ligga och slö kolla lite på den tills jag somnar. Imorgon vill jag shoppa, men får vänta tills på fredag..det börjar närma sig mer och mer, nu är det mindre än en vecka kvar tills löning, det blir nice. Imorgon ska jag ta en storstädning, eftersom det inte blev av sist, kliniskt rent ska det bli! Träna och basta är något jag just nu ser fram emot, hoppas jag känner så imorogn också.

Nu vet jag vad jag kan sysselsätta mig med i 5 minuter iallafall, ska hitta nummer och boka min restylane läppförstoring och skicka min tatuering till mailen för att skriva ut den, ska tatuera mig nästa lördag. Jag vill nununu!
image124


image123

jag mår illa

Nu har jag varit hemma i en timme, det är så förbaskat skönt att ligga i sängen. Har jobbat från 8-45 - 18.30, det var rätt jobbigt idag, har inte mått helt okej. Just nu mår jag så jävla illa, vad kan det bero på..hoppas jag inte börjar bli sjuk. Planer för kvällen? har jag några sådana? pratade precis med axel, kanske skulle möta upp han och nå polare. Vi skulle höras lite senare ikväll igen. Just nu ligger jag bara och tänker på ett bad, men jag orkar inte kliva upp ur sängen och transportera min kropp till badrummet. Det skulle vara sjukt jobbigt. Om jag somnar nu kommer jag vakna inatt och undra vart festen är, skulle vara rätt mycket ångest att inte kunna somna om då. gnäll gnäll gnäll, blir lätt så när kroppen inte orkar med längre.

har försökt ladda upp lite bilder från mobilen, Eftersom jag inte har någon kamera just nu. Men det funkare inte och jag orkar inte kriga för skiten. har inget tålamod just nu! ha en go kväll gott folk!

Måste tipsa om..

Ramlösa jordgubb-lime, perfekt smak för en varm sommardag, underbart!

träning

Fan nu är jag lite stolt över mig själv! Kom precis hem från gymmet jag har TRÄNAT! Och nu vill jag bara tillbaka imorgon igen. Måste komma igång nu, snart sommar. Tack vare att jag fyndade träningsskor idag så finns det hopp. Ne nu jävlar. Amanda följde med mig till gymmet och solade. Bredvid på rullbandet var en man runt 25-30 med tatueringar över hela kroppen, najs. Jag kunde inte sluta kolla, men inte kan man stå å glo. Hur som helst så gick vi förbi honom i samma ögonblick som han drar upp tröjan för att torka svetten i annsiktet, Mitt på bröstet har han ett hakkors. Inte alls lika sexig längre, man måste ha så sjukt starka och sjuka åsikter om man låter sig tatuera in det på sin kropp. den var inte litet heller, vem ställer upp på att tatuera in det på någons kropp? Det var faktiskt rätt chockerande att se.

Idag har jag och amanda tagit en sväng in till vasaparken och pratat lite med dom på cafèt, jag börjar nog nästa vecka ska bli kul. Amanda jobbar redan imorgon och på sändag, men jag känner att jag har jobbat så mycket senaste tiden och vill ha en ledig söndag. Efter det gick vi runt och kikade lite i stan, men åkte sedan till Solna Centrum. Som sag så fyndade jag ett par träningskor, fan va bra. Vi provade en super söt kjol, som amanda köpte. Den ska inhandlas prick den 25e, välkommen hem till mig! Ikväll ska vi nog ta det lugnt, verkar som att alla ska ut och clubba, inget jag känner för! Ha en bra kväll :)


Hasse



image122



Blev varkenfotboll eller bowling, Becca kom hit och vi låg och drog oss tills de andra var klara för att gå ut. Vid 22 mötte vi upp Thimmy, henke och Hanna. Tycker verkligen om hanna hon är go. Vi satt på en bar i sumpan där det var kareokekväll. Fan va vi satt och ylade på låtarna hela kvällen. Vid stängning så gick vi hem hit, hanna åkte hem och thimmy och henke slockna direkt. Becca låg och berättade hur hon och Madde hade räddat en guldfisk igår, Det lät så sjukt komiskt. Tror guldfisken hette hasse också, ännu värre. "rädda joppe död eller levande"..."rädda hasse död eller levande". Becca hade precis kommit hem till madde då madde rusat ut och sagt att de var tvugna att rädda en guldfisk. Becca frågade såklart varför, Det var ju maddes lillebrors guldfisk. Men han hade som plan att ta livet av den stackars lilla fisken. Så vattnet i skålen dunstade bort och blev grumligt. Nu var ju bara problemet hur de skulle rädda lilla Hasse. Madde säger att han ska spolas ner i toaletten och typ hitta livet i kloakerna, men becka tyckte inte det var hälsosamt för Hasse. Enligt henne så frågade madde gång på gång om hon kunde spola ner hasse men becca sa bara "neeej, det går inte.. neeej, det går inte!" Hon tyckte hasse var ett liten liv, det är ju sant. Becca slår upp zoo's nummer på gulasidorna och ringer dit.


B- Hejsan ni måste rädda Hasse han håller på att dö!!!
Z- jaaha vad är det för fel
B- Hans ägare försöker ta livet av honom
Z- jahaaa..
B- Hasse är en guldfisk kan vi få lämna in honom hos er?
Z- ja självklart
B- TACK!!!

De tar Hasse i en påse med vatten och knallar iväg till zoo och lämnar in honom. Becca avslutar hela sins tory med att säga "Hasse har det bra nu", hur sött är inte det? Just nu simmar hasse runt med alla andra guldfisk kompisar. Tycker det var ett gulligt slut på det tragiska liv Hasse levde i skålen.

fussball

Börjar bli seg nu, gick upp 06.30 imorse och jobbade till kl 16.00, ska väl bege mig in till medborgarplatsen så fort jag hör något från Becca. hammarby matchen visas där, skulle vara kul att se och kanske ta en enstaka öl. Fotboll och öl passar ju så bra ihop, får jag skylla på det? Om detta blir av så lär vi sedan åka och möta alla killar som skulle ut ikväll, men för mig blir det lugnt, vet inte om jag ska jobba imorgon eller inte. Hur som helst lär kvällen bli bra antingen match eller kröka och bowla. Full fart framåt håll tätt bakåt, inte ska man ligga hemma och dega i sängen!

image119image120image121

mår illa.

Varje gång jag pratar med mitt ex får jag en konstig känsla av illamående, även om han bara vill väl. Men det ligger för mycket i bagaget, och slutar nästan jämt i onödigt tjaffs. Det går bra nu, jag behöver ingen kontakt då den ger mig en sådan känsla som jag har just nu. Känns som att jag ska spy eller att andningsvägen täppat till lite. Men jag borde vara glad, jag känner ju inte som förut. Inga känslor som påverkar mig och gör mig deprimerad endast illamående. Fast 1-2 gånger i månaden borde jag väl stå ut, det är ju ungefär så ofta han hör av sig. Själv har jag tröttnat totalt och tänker knappt på det längre, förns då det händer. Skulle inte längre överväga beslutet att gå tillbaka, det är så över och jag mår bra. Jag har mitt, han har sitt. Jag har hela tiden tyckt att vi borde ha kontakt eftersom tiden tillsammans betytt så mycket. Men är inte längre säker på det, borde man ha kontakt med sitt/sina ex?

image117

Planerar piratfest!

image116

Den 26e april är det tänkt att jag ska ha min lilla skiva (eftersom jag inte tar studenten) Det kommer bjudas på tilltugg och dricka, fast bara om man ser ut som en pirat!

Myskväll med Thimmy och Amanda

Gokväll bloggen! Kom hem från jobbet för ett tag sedan, mötte upp amanda i alvik så åkte vi tillsammans hem till mig. Påväg hem köpte vi med oss massa gott och ska nu äta inbakad gorgonzola med hjortronsylt, spännande.. amanda har alltid berättat hur gott det är. Sen blire sex and the city, film och sova. Börjar klockan 8.00 imorgon!

puss och gonatt på er!

jobb

Hej bloggen, jag vaknade för 30 min sedan, tror det var becca som fick mig att vakna till på riktigt. Hon ringde och va lite på lyret, nu en onsdag runt kl 13.30. De skulle ha någon redovisning i skolan och gick för att dricka lite bira på grund av nervositet. Fan har jag för umgänge egentligen, haha. Själv så har jag legat och sovit hela dagen, jag laddar ju batteriet tills klockan 16.00 då jag börjar jobba. Har precis fått i mig lite kesella och ett äpple till frukost, så nu är det dags att gå upp och fixa till sig lite. Efter jobbet ska jag möta upp Amanda, sen vid elva tiden kommer Becca, så ikväll får jag sällskap, mysigt! Har brådis nu ska förbi centrum en snabbis, puss på er!

softkväll

Åh vilken skön powernap jag fick efter att jag visat tessie runt på jobbet. Det kan vara som skönast att somna några timmar på eftermiddagen, idag var det så iallafall. Vaknade igen runt sju, och fick skynda mig upp för att springa till bussen. Jag skulle iväg och bowla med Thimmy, Marcus och Hanna men först ett par öl, för dom alltså jag drack vatten! Vi hade tid klockan 21.00,  jag trodde att jag sögballe på att bowla, men det gick ju faktiskt bra? till en början ledde jag ju hela skiten, chockerade mig själv gång på gång. Men inte skulle jag få vinna, sen gick det utför..huvudsaken är att jag inte kom sist iallafall, eller gjorde jag? tror det var Marcus. Efter bowlingen gick vi till närmsta krog och de fortsatte dricka, och jag fortsatte umgås. Skönt att göra något annat än att ligga hemma en vardagkväll! Känns lite tomt nu bara, Thimmy och Amanda har sovit här senste 3 dagarna, fast skönt med hela sängen för mig själv! Imorgon missar jag när Amanda ska sjunga eftersom jag jobbar, det är lite tråkigt faktiskt. Men vad ska man göra, jobba bör man! Har försökt hitta någon svensk film att slökolla på tills jag somnar men det verkar ont om dom, fan. Lotta på bråkmakargatan är på gång, hm?! wtf!?

image115
Amanda min ängel

Snart kommer tatueringen..

"En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat"
amanda




städning

Godmorgon, gud vilken jobbig dag det var igår. Gick ju trotts allt upp halv 7 och hann endast hem för att duscha sen iväg igen och kom i säng vid 3 tiden. Jag var sjukt grinig igår anledningen till det var: Uppe tidigt,inga cigg, jobbat 8 timmar, bara ätit en liten tonfisk burk, fryste som fan på matchen, sista straff målet när det var 3 min kvar, dryga kommentarer, och lingon vecka, bra kombination va? Men idag är en ny dag och jag har fått sova ut. Ska sätta igång och stor städa nu tänkte ta det idag eftersom jag jobbar imorgon och på torsdag! Träna hade jag också tänkt hinna göra, skulle kännas bra.

image114

så nu ska det städas, sen ska ja in en sväng till jobbet, sen träna. Have a nice day people!

Derby

Kom precis hem från jobbet, var tyvärr tvungen att gå förbi Aik shoppen och köpa biljetter för att stå på SÖDRA, haha. Ja, jag är bajare och bor i solna. Ikväll är matchen, ska bli så jäkla kul, vi är ett gäng hemma hos mig fast alla grabbar är aikare, jag är ensam bajare..sen har jag ju amanda som är det ikväll! Återstår att se hur detta slutar, tänker inte sitta här och käfta emot er gnagare, det kan jag isåfall göra efter om jag har lust. Nu ska ja in i duschen sen iväg och öla. Ha en bra kväll!


image113

Typisk söndag

Vi har legat hemma i sängen som vanligt hela dagen, en riktig bakis söndag, känns som att det alltid regnar på sådana söndagar. Ja, jag var ute igår igen, verkar inte som någon bra ide att sluta dricka om jag ändå bara klarar av att hålla mig på vardagar. 1-2 grr i veckan är väl inte så farligt. Jag jobbade igår ett litet tag, Amanda kom till jobbet och när jag slutat gick vi upp till tommy (som bor i samma hus som jobbet) där började dom dricka öl, blev sedan erbjuden jägermeister sen vare kört. Så vi förade lite där, sen fick vi bilskjuss till solna. Alla killar var nere på Lokalkrogen så vi gick dit igår igen. Fick med mig en snubbe hem, hoppsan så kan det gå. Eller jag fick med mig 3 snubbar hem om man räknar in Thimmy och andreas, hah! Amanda blev så glad imorse och sa att det är så kul med nya annsiktet till han den där nya, Ingen visste vem han var när vi vakna men han stannade kvar och kollade på film med oss alla. Det var trevligt. Jag och andreas gick iväg redan vid 10.30 imorse och han köpte frukost till alla för 300 kr, helt underbart! Nu är det bara jag thimmy och amanda kvar, vi ska iväg och köpa pizza snart, för mig blir det nog sushi..skulle vara sjukt gott. Imorgon jobbar jag så ska försöka sova tidigt om det går, börjar ju redan 8.00! Hoppas ni haft en lika rolig helg som jag, puss!


Thimmys smeknamn har blivit ofentligt...räääkan
image112



ingen jävla eloge till mig

Jag måste erkänna, jag drack igår..rätt stora mängder! Det gick faktiskt skit bra, jag satt och drack 5 glas vatten med lime, lurade alla att det var P2 för att slippa bli peppad till att dricka, sen blev jag en girig jävel när ingen fick smaka en klunk av mina 5 "drinkar"! Avslöjade sedan att jag bara suttit och druckit vatten i 2 timmar. Vad tror ni händer, jo jag är så svag att jag inte kan motstå frestelsen när jag får en öl och en shot. Å så var man igång, drinkar, öl och shots. Tycker ni ska skicka elaka komentarer till mig, skälla lite på mig. Bundis med vakterna blev jag också, fick en egen filt de tyckte att det skulle broderas in mitt namn på den. Ingen annan skulle få använda den, enbart jag. Bara för att jag är så jävla rar och viker min filt varje gång jag kommer in efter rökningen. De ni! hah. Jag gick ut med alla killar så inte konstigt att det blev som det blev. Var ingen fotboll heller, hade missuppfattat något , dum som jag är.

Så nu sitter jag här bakis men dundrande huvudvärk, vafan skulle jag dricka för jag hade sjukt kul innan ändå. Men det är rätt åt mig. Får ta en huvudvärks tablett och göra mig iordning för jobbet, att jag ska jobba är ju pricken över i:t, JAG FÅR SKYLLA MIG SJÄLV!

utelåst nykterist har fått nytt jobb!

JAG ÄR UTELÅST! faan, borde skaffa en nyckelknippa, det är på tiden. Tur att jag har vänner på samma gata annars hade jag nog hoppat framför första bil eller tåg! Det är sjukt kallt ute, men ska väl inte klaga eftersom solen kikat fram idag. Blev inte gymmet idag heller, va keff jag är. Skulle ha avslutat min långpromenad där, men jag bär någon form av skam, så jag går förbi och hoppas på att dom inte ska se mig.


Nu är det klart, jag har jobb på vasaparkens cafè i sommar, toppen! Var nere på vimmel och pratade med bossen, han förklarade väl mest bara lite och jobbet var redan vårt, så det var bara att sitta å se glad ut, bra va? Just nu är mitt största problem planerna för kvällen, vad ska jag göra om jag ska vara nykter? Lutar åt att jag går ut med alla jävla fyllon för att umgås bara. Dock tycker jag att fulla människor är jobbiga irritations objekt, jag säger inte att jag är bättre om någon annan skulle vara den nyktra i gänget! Antingen blir det att clubba med tjejerna eller kolla fotboll på lokalkrogen med grabbarna. Lutar åt att jag väljer fotboll och killar, där lär det gå att föra ett samtal iallafall (när matchen är slut).


Trodde att detta skulle vara min första lediga helg på en månad, men icke..jag jobbar 2½ ynkliga timmar imorgon. Alltid något, varför inte jobba när jag ändå kommer vara pigg och fräsh.

Ha en kul kväll gott folk :) puss på er!

eloge

Snart ska jag iväg till gymmet, laddar batterierna bara. Känns lite pinsamt att komma tillbaka efter 1 månad, men bättre sent än aldrig eller hur?! Igårkväll smet vi in på Södra Latins årliga melodifestival, missade dock 4-5 nummer vilket var tråkigt. Där bjöds det på fika, fyfan va sugen ja blev men jag avstod, eloge till mig. Sedan träffade vi Amandas ex danne och hans kompis, de skulle ut och ta en bira så vi följde med. Det blev ett ställe på söder och där satt vi till stägning. Jag drack faktiskt vatten, ännu en eloge. Det kanske låter lätt att avstå från dessa frestelser men det är det inte! Även om jag bara är inne på min 3e dag, hah! man har väl fått för mycket av det goda tidigare.

Efter stägning så åkte vi 4 hem till mig, jag lagade köttbullar och makaroner till de andra och de satt och spelade öl spel. jag har ett roligt kortspel eller det är nog bara kul på fyllan för att det är så fruktansvärt lätt. Ska skriva ner min favorit fråga från spelet, hoppas ni listar ut svaret!

Vilken av följande är inte en veckodag?
Måndag,Onsdag eller Augusti

Bloggen ser tråkig ut utan bilder, har för tillfället ingen kamera. Men det kommer snart!
Puss

GIFEtemål eller one night stand?

image111



Titta noga på bilderna. Kan du se på någon om de är ute efter ett långvarigt förhållande ? eller bara sex? Enligt en ny forskning avslöjar ditt ansikte vad du vill i sängen.
 

För att läsa mer
källa: Aftonbladet








nu ska det tvättas

image108

Har precis seg börjat dagen med ett samtal med Adam,cigg och en kopp te! Nu är jag lagom vaken iallafall. Ligger just nu i sängen (som vanligt) och väntar på Amanda, hon skulle komma efter sin konsert på älvsjömässan. Var precis nere och kollade tvättstugan den var fullbokad 3 dagar framåt, så det får bli IDAG kl 15.00. Fan det hade jag inte räknat med, jag berättade väl förut om min tvättstugeskräck, att jag varjegång tror att någon ska komma och döda mig. Har för mig att jag skrev om det förut, att jag pratade om det med christoffer vet jag, dagen efter står det en artikel i Metro om att tvättstuge bråken ökar, HJÄLP! Men överleva bör jag ju göra, jag är bara orolig i onödan. Det var någon som berättade om ett tvättstugemord förut och sedan dess har det suttit kvar. Hoppas Amanda är rar och följer med mig, vilken fjant jag är. Jag är nog rädd för ganska mycket ex. Tvättstugan, mörker, höjder, åka bil, småkryp (inte Doris), flyga m.m gäller att övervinna sina rädslor, så nu ska jag samla ihop alla kläder och göra mig redo för tvättis.

Ikväll är det melodifestival i Amandas skola, så vi ska smita in där. Amanda vägrar betala för att kolla, så det blir väl nån bakväg, busigt! Ha en bra dag, puss på er! ( solen skiner idag, yeey! )

Gokväll bloggen

Hejsan, kom hem från jobbet för ett tag sedan, som alltid på onsdagkvällar. Ligger och småtittar på Topmodel samtidigt som jag sitter här vid datorn. Dagarna på jobbet går bara snabbare och snabbare och jag jobbar mer och mer, känns det som iallafall. Åt inget godis idag på jobbet (ovanligt) men nötter istället, vilket tydligen e skit de med om man deffar. Jag hatar det här REDAN, men det måste vara strikt. så jag får massor med råd av min kära träningsvän Fritiof. Ska ta till mig allt och verkliogen köra en stenhård diet, och forma tillbaka min figur. Just nu är dieten delvis på kvarg (som kesella ungefär) med lite funlight saft så den får smak. Dagens mål har varit kvarg med frukt och linfrön i (lunch och middag). Får se hur detta går nu. Har för mig att någon klagade på att jag skrev om träning och att gå ner i vikt förut, lär ju bli så nu igen eftersom bloggen handlar om mig. Nu kommer jag ju lägga ner mest energi på just det. Skriva lite tips och dela med mig om jag lyckas med detta nu!

Nu har jag blivit så inne i det här att jag glömt skriva det jag tänkt (min dag). Vaknade vid elva och fick skynda mig upp och iväg in till stan där jag mötte jesper för lunch. Jag hade redan ätit min yoghurt liknande sörja så det blev Mc donalds för jesper och mig, där jag först tog en stor latte. Klantig som jag är hinner jag bara ta 2 klunkar innan jag spiller ut den över hela bordet och golvet. Så istället blev det te och minimorötter för mig. Jag sabbade även en hamburgare för jesper, vilken tur att han hade två. Jag erbjöd mig faktiskt att köpa en ny till honom. Men vi såg det typ som ment to be eftersom vi båda gnäller om vilka tjockisar vi blivit. Efter donken gick vi och småkollade i affärer eftersom jag hade gott om tid kvar innan jag skulle till jobbet. Hittade ett par söta skor på indiska som ska inhandlas den 25e. sen fanns det ju såklart massor annat jag fastna för, men som jag behöver mindre. kallt och jävligt har det varit också så jag åkte till jobbet och var där 1 timme innan jag började, rätt skönt ändå. Ne nog om tråkiga saker jag gjort, nu blir det te och cigg, yeey!


regn..

Vilket äckligt väder det har varit idag, och jag har fått gå runt ute i det. Ni som tycker att skadeglädje är den enda sanna glädjen, skratta nu! Hoppas varje morgon på att det ska vara sol så jag kan ta en lång mysig promenad, men INTE. Så vi håller tummarna tillsammans om att det blir en riktig kanon dag imorgon (då jag ska jobba från kl 16.00) så jag får en halv dag, eftersom det aldrig blir så när jag är ledig. Pratade med min chef idag också, fick lite extra tider kommande vecka. Måste då upp vid 7 tiden eftersom jag börjar kl 8.00 de dagarna, kan jag vakna så tidigt? Sjusovaren tessan får ändra på sina vanor, hm. Men den 25e smäller det, jag får min största lön sen jag började? eller så är det bara som jag tror, som vanligt. Vad ska jag lägga pengar på? Eftersom jag ska sluta festa (Trappa ner rejält) så slösas ju inte pengarna på nattlivet. Funderar på en laptop eftersom strömmen e paj på min gamla, tänkte ta en tripp till amsterdam och kolla på den fina kulturen, men ingen verkar ha råd. Borde köpa ett par riktigt bra gymskor (så jag inte kan skylla på att jag är skolös och att det är därför jag inte gymmar), Eller min efterlängtade restylane läppförstoring som går på 3000, hm värt?! Eller kanske bara på shopping? Eller helt enkelt spara, vilket jag är sämst på. Jag hatar och älskar pengar på samma gång.

Återigen går jag på en antibiotikakur, att jag aldrig får bli bra? vad är det med min kropp egentligen? Jag hinner vara frisk i 1 vecka sen får jag ett "återfall". Kanske är det så att min kropp inte orkar med mig längre, nu är det vila och jobba som gäller! Min kropp ska renas från allt dåligt, good luck to me.

Nu ska jag kolla vidare på klass 9A, det enda som är okej på tv ikväll, ellerjust nu iallafall. Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon (eller inatt)!!!

tisdag 8/4

Godmorgon, vet ni vad jag gör? jag ligger i sängen, det var väl svår gissat? Kvällen var kul igår och den spenderades med Amanda,Becka och Bengmatte. Idag, lite senare ska jag ta mig iväg till gymmet. Nu räcker det fan med onyttigmat och alkohol. Ölen är nog den värsta fällan jag gått rakt i, så enought. Ska inte göra så mycket annat idag än att träna och städa lite, kanske åker förbi jesper och hämtar min kalender jag glömde där, vilket skulle ta mig 2 timmar, vet inte om jag orkar.. Känns som att det händer väldigt lite i mitt liv just nu så jag ursäktar bloggen :) puss och kram på er!

trött

Det är så skönt nu i efterhand att ha jobbat och tjänat pengar, ge mig den 25e nu! Jag är helt slut just nu och somnade framför filmen för ett tag sedan och vaknade helt lost. Gjorde inte så mycket eftersom jag såg New york waiting härom kvällen med becca. Amanda ville se den nu, Amanda var kvar hos mig när jag kom hem från jobbet, som vanligt så har hon slappat heeela dagen lång. Vi tog oss iallfall den lilla energin vi hade och gick till affären och köpte massa gottis, sista kvällen för mig idag..ny vecka imorgon. Ny start! Ne nu ska jag sova, puss.

work

Igår jobbade jag som jag alltid gör varannan lördag, Jessica på jobbet blev sjuk så jag fick jobba en längre och stressigare. mitt humör var inte på topp när jag åkte hem. Det blev en liten utgång ner till lokalkrogen med Amanda. Killarna kom förbi senare och drack lite med oss. Gick hem vid 03.00 och gjorde fläskfile med gorgonzola, det var najs. Ska börja röra mig mot jobbet snart, ska jobba extra idag eftersom jessica fortfarande är sjuk. Känns bara bra att jobba, satsar ju på en fet lön. Jag har jobbat nästan varje helg nu, nästa blir min första lediga på 1 månad, då blir det kryssning. Ne dags att kila iväg till jobbet, puss på er!

hemmamys

Ligger hemma i sängen med amanda, vi åt en jättegod middag som bestod av marinerad fläskfile och grönsallad med en chili/mango sås. Middagen serverades på balkongen med tända ljus, romantiskt. Planterade blommorna idag också fast tar väl sisådär 4 veckor innan resultat. kommer bli jättemysigt där ute. Idag har jag inte gjort så mycket, åkte till handen centrum med jesper och käkade lunch och kollade runt lite i affärer. Sen åkte jag för att möta upp mamma och handla lite. Resten av dagen har jag legat i sängen, såg klart 27 dresses idag eftersom jag först somna igår och sen fick andra planer. Rätt bra film, värd att se. Såg även en film med becca när hon var här som hette New york waiting, den var söt. Den handlar om en kille som försöker få kontakt med tjejen han blev lämnad utav, men det blir inte riktigt som han tänkt sig då han träffar Amy. Började kolla på the eye nyss men vi tappade suget. Men medans vi väntar på Dan in real life så tjatar amanda om att baka en kaka, tiden börjar rinna iväg, måste ut i köket. puss

biljard

image107


Hej! igår eftermiddag så fick jag för mig att städa balkongen, gud va fint det blev. Så idag ska jag plantera alla frön jag köpt. Hade tänkt plantera persilja, syltlök, grädlök, groddar, ärtor och massa olika blommor. Men för att göra det måste jag ta mig hem från Haninge, jag hamnade här igår. Hade så tråkigt igårkväll så jag åkte och spelade biljard med jesper och killarna, om jag spelar lite oftare blir jag grym. Blev en öl och sen några glas smirnoff hemma hos jesper. Nu har vi precis vaknat och jag fick en piggelin :D 

so looong, puss
 

Glamorous



På högsta volym just nu för att vakna till efter min powernap.
fast tycker Natalia - Glamorous är bättre, som inte fanns på youtube.


jag lever

Den lilla operationen gick bra, jag fick en spruta, jäklar va nervös ja blev. Men sen kändes det ju inte bara en obehaglig känsla av att ett föremål skar i mig. Men jag överlevde, som tur är. Påväg hem träffade jag jossans mamma så jag gick upp och tog en kopp te med henne och pratade lite. Var nog smått förvirrad när jag gick hemifrån, letade nyss efter nyckel och fick tömma hela väskan sen ser jag att den satt kvar i dörren. Vilken tur att ingen gick in, kollade igenom lägenheten lite snabbt men det var lugnt. Nu ska ja kolla på 27 dresses, berättar sen om den är värd att se.

sjukhus

Godmorgon bloggen, nu är jag färdig och klar för att åka iväg till sjukhuset, läskigt! Måste väl gå om 20 minuter så först te och en cigg på balkongen. Ni måste ju hålla med mig om att vädret är underbart, solen skiner idag igen. Så vad ska man göra senare, ta en långpromenad in till stan och fika kanske? Läste att uteserveringarna höll på att öppna igår, Ser fram emot att sitta i solen och ta en kall öl en sommardag. UNDERBART!

Jag måste erkänna att jag börjar bli rädd, sjukhus har liksom inte riktigt varit min starka sida, det är skräck. Speciellt sprutor, tänk om jag måste ta en sån?!?! Då går jag nog därifrån. När jag var liten sprang jag och gömde mig under hyllor eller liknande för att slippa undan, men dom hittade mig jämt. När jag skulle ta hål i öronen fick pappa ta ett först, samma med blodprov, ni vet det där lilla sticket. Jämt "pappa först" om pappa gjorde vågade jag. Men nu måste jag ju gå iväg själv, jag är ju inget litet barn längre. Nu ska dom skära i mig, skulle vara skönt att hålla mamma i handen, vilken fjant jag är! Ne nu ere dags. puss

mys :)

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, det gick snabbt idag. just nu ligger jag i sängen och äter Parrots fruit mix och ser Americas next topmodel. Köpt inte den här påsen med torkad frukt man måste peta ut det lilla som är gott, inte okej! Becca ska komma hit efter jobbet så ska vi mysa och kolla på film, underbart. Imorgon ska jag till sjukhuset och göra en liten operation, är inte nervös men det kommer, tro mig. Det smyger sig på sakta men säkert. Nu ska jag kolla på först morgonsoffan och sen sverige pussas och kramas, björn gustavsson ska tydligen va med i båda programen, najs. Måste hinna göra en kopp te, köpte nytt vanilj te, det är supergott det rekomenderar jag. puss och kram från mig <3 

mitt horoskop

Mitt horoskop sa idag att jag hade tur om jag köpte en lott, 2X25 är alltid något! Brukar ju aldrig vinna så ska jag tro på stjärnorna? Ingen har lurat mig idag, eller jag har inte gått på något! Undra om jag ska ringa någon eller vänta tills nästa år. puss och kram på er!

hemma hos pappsen!

Gud vad länge sedan det var jag var här, blir bara glassigare och glassigare här. Inte som hemma direkt, men snart köper han ny tv så får jag hans 43 tums tv då han ska uppgradera sig, najs! var i Enköping och hälsade på farmor och hennes syster, har saknat farmor hon är genom go. Men nu är det mindre än ett halvår till nästa gång vi ses, ska upp till luleå v.30 i sommar. Min farbror fick barn i somras, såg kort på lilla Nelly idag, hur söt får man bli? Moud och farmor bjöd på supergod mat, nån fläskfilè inrullad i bacon och gorgonzola med potatis gratäng, får leva på det ett tag nu när jag kör med GI-metod. Ska vara duktig och gå till gymmet kl 7.45 imorgon när pappa skjussat hem mig, lika bra att vara vaken i tid. Nu ska jag ut och kolla tv med familjen jag sällan träffar och ta en kopp te. ha en bra kväll babes :)!

våren är här

image106
Våren är här, så skönt att ta långa promenader och stanna vid uteserveringar. Snälla låt detta väder hålla i sig. Ja kom precis hem från en långpromenad och en lunch med jossan. Ska lägga mig i ett bad och fixa till mig lite innan pappa hämtar upp mig. Ut i det fina vädret!!!!
puss


blogg.se har legat i koma.

I två dygn har bloggvärlden (på blogg.se) varit död, det har vi alla nog märkt. irriterande? ja! Man har varken kunnat läsa eller skriva nya inlägg. Vad var egentligen förändringen? lyckades de aldrig?

jaja vad har hänt senaste tiden? en liten utverdering kanske...
Fredag: Var bara hemmamed amanda och kollade på film eftersom jag jobbade lördag. MEN det blev inte som jag trott skulle lägga mig vid tre eftersom ja skulle upp vid sju tiden. Dår ringer nisse och danne och e påväg hit så dom kommer vid 4 ungefär, ser därför ingen mening med att sova över huvudtaget så ja e vaken tills ja ska till jobbet.

Lördag: Åker till jobbet och är sjukt trött hela dagen, men woho, jag överlevde! Kommer hem vid 19.00 på kvällen, fortfarande sömnlös. Amanda är då kvar hos mig och vi bestämmer oss för att gå ut dessutom skulle jag vara nykter pga antibiotikan, Men jag lyckas inte och dricker ändå (Borde stannat hemma).

Söndag:
Jag kommer i säng vid 6 tiden och vaknar mellan 8 - 9 och kan inte somna om, har då sovit mindre än 3/48 timmar och måste åka till jobbet igen, vet inte hur många gånger jag höll på att somna på banan dit. Men vet ni vad? jag klarade mig igenom dagen och har tjänat massor av extra pengar trots att jag mått skit. Fast det är ju enbart mitt eget fel, nu har jag lärt mig att man bör sova. Gick och la mig kl 22.00 på söndagkvällen och sov till 12.30 igår, det behövdes.

Måndag:
Dagen bestod av att sova ut och ta 2 långa promenader, sen hem och bara slappa, Lina kom förbi på te och cigg efter jobbet. När hon gick la ja mig i sängen och såg Cashback Den var helt ok, man kände igen sig lite. Den handlar om en kille som gör slut med sin tjej, men ångrar sig redan nån dag efter, då hon hittat någon annan. Han ligger sömnlös i veckor och söker därför ett nattjobb. Filmen va rätt skum.


Tisdag:
Jag vaknade precis, ska utoch ta en morgon promenad sen hem och göra mig iordning. pappa hämtar mig kl 15.20, vi ska ut till Enköping och hälsa på farmor som är nere i stockholm. Det var grymt länge sedan och jag längtar. Farmor flyttade upp till luleå för flera flera år sedan och vi ses sällan. Så vi ska till hennes syster och äta middag tror jag, sen ska jag sova hos min pappa.

DÄR VAR EN LITEN UTVERDERING AV VAD JAG GJORT DÅ BLOGG.SE LEGAT I KOMA.
PUSS PÅ ER :)